Што ќе направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би имале секс???

• Вкупно гласачи
    77
Сценарио:
Седите во хотелска соба, сами, гледате ТВ, се досадувате. Во еден момент тропа некој на врата. Отварате, пред вас се појавува:
Доколку сте машко:
ajhr1PaoXa.jpg

Доколку сте женско:
nickclegg.jpg

Ви вика, сакам да имаме секс, притоа ви покажува документи дека е здрава, нема никакви болести и слично.

Што ќе направите????

ААААА јасно.....јас само типката ја гледав затоа ова не го прочитав....тогаш ќе прегласам...ДА:vozbud:

Заради вакви мислења потенцирав, ЧИТАЈ ВНИМАТЕЛНО ПРВ ПОСТ, ти дава тапија дека е здрав/здрава!!!
Ај сеа да прегласаш :)

еве бе...али ретко која иде со тапија и здравна книшка-башка електронска:wink:

ААААА јасно.....јас само типката ја гледав затоа ова не го прочитав....тогаш ќе прегласам...ДА:vozbud:
Џабе ти е касно е, типкава во соседна соба е. Оди таму може тројка ќе прајте, освен ако е неморално тоа за тебе. :pos:

На крај темава ќе биде „Не се мисли на тоа дека иде од врата на врата како шо е на првиот пост, туку дека сте во брак 6 години и он сака да имате секс..“:icon_roll
Ѕверот. :icon_lol:

Нејсе. Под услови на ум пуштен у травњак на пасење, лош ден, пред самоубиство сум, фарми и браќа на сите тв канали, комплетно исклучени расудувачки способности... Ок, го можам тоа. ...Не сакам. :)

Џабе ти е касно е, типкава во соседна соба е. Оди таму може тројка ќе прајте, освен ако е неморално тоа за тебе. :pos:

Ихааа...у соседната соба има една лезбејка...супер два комада ќарам.

Море, љубов си е љубов, секс си е секс. Не мешај работи сега. Многу љубам да имам секс. :vozbud:

епа не можеш тогај да љубиш секс:pos2:

ама најмногу аутверсатилус....само не љуби он туку Сакааа

Веќе побарав,на старо добро познато место :helou:
Времево е само за водење љубов,па кој има нека си го искористи,а кој нема наметката и по комшии :pos2:

Не е успешен сексот ако не се пофалиш дека си го имал нели? И тоа мора да знаат неколку стотици луѓе шо би и направиле на типката... А во тој момент ваљда ни ерекција нема да можете да имате од збунетост... Нема везе ај... Него додека вие коментирате некој ебе некаде... :party1:

Со оглед на тоа дека гром у коприва не удира секој ден...ако ми дојде таков материјал, со таков тен и поглед...а богами и и гради...па наравно!
Животот е прекраток за да си го дозволиме луксузот на одбивање на ова.:)

И ако сака нека вади камшици...само да не вади дилдо.:icon_lol:

Досега мислев дека една од најголемите фантазии на секоја девојка е да има секс со непознат.Милион анкети се направени и резултатите го говорат тоа.
Можеби некој лаже?Или едноставно на девојките можеш да им правиш се што сакаш само не и да им зборуваш за тоа?

Она е јако дека ти покажува документ дека е здрав/а :pos: :pos: :pos:

Типот у првиот пост е ужасно грд :icon_lol:, него би ги препратила да оди во друга хотелска соба.

Ама ако дојде пример ...
001pw6s4

греота е да го вратам назад :):):)

Досега мислев дека една од најголемите фантазии на секоја девојка е да има секс со непознат.Милион анкети се направени и резултатите го говорат тоа.
Можеби некој лаже?Или едноставно на девојките можеш да им правиш се што сакаш само не и да им зборуваш за тоа?
Не... Девојќите мора да се осигураат дека е врска за да дават. Ако го правиш тоа надвор од врска си курва. Тоа е кај нас... И не очекувајте дека ова ќе се смени во наредните 20-30 години мада кој неќе да се смени... Ама таков ни е менталитето и тоа е тоа... извинете за офтопико...

Да не чујам после дека немат секс, дека за секс сте страдни, штом гласате под не.

Да не чујам после дека немат секс, дека за секс сте страдни, штом гласате под не.
А демек ако гласавме за да ќе ни ја донесеше типкава на сите на форум пред врата?! :pos2: Ти ич да не ми се секираш за нашио сексуален живот... златен тој :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom