Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто стегнатост, никој не прејудицираше стегнатост, не, се мисли на опуптена атмосфера, страст ве обзема, ухаааа, кррррш! Зулум, а!
Не ме уконта, зборам:Па не може да има опуштеност, барем од не моја страна, со некој што нит го знам нит го познавам, ми се избацува на врата и ми вика сакам секс. Како може да ме обземе страст со непознаник кој ненајавено ми се избацува пред врата, затоа што господинот се запалил па како будала оди од соба до соба да бара секс и бара што и да е, само женско да е и да го бутне, па ќе осеќам одвратно, не е поентата секс, секс и секс. На крај краева кога ќе имам секс, сакам да се осеќам дека тој човек сака да е баш со мене, а не со било која во било кое време.
Не оди од врата на врата, туку тропа само на твојата врата. Не бара само да се испразни, тоа го може рачно. Двајцата сте осамени, седите во празни хотелски соби, или ќе ја преспиете вечерта, или ќе се прашувате што правам овде. Предходно во хотелскиот ресторан сте размениле некој поглед, насмевка...се развртила по некоја фантазија во вашите мозоци и после некое време оп...ете ти го на врата.Па не може да има опуштеност, барем од не моја страна, со некој што нит го знам нит го познавам, ми се избацува на врата и ми вика сакам секс. Како може да ме обземе страст со непознаник кој ненајавено ми се избацува пред врата, затоа што господинот се запалил па како будала оди од соба до соба да бара секс и бара што и да е, само женско да е и да го бутне, па ќе осеќам одвратно, не е поентата секс, секс и секс. На крај краева кога ќе имам секс, сакам да се осеќам дека тој човек сака да е баш со мене, а не со било која во било кое време.
Не оди од врата на врата, туку тропа само на твојата врата. Не бара само да се испразни, тоа го може рачно. Двајцата сте осамени, седите во празни хотелски соби, или ќе ја преспиете вечерта, или ќе се прашувате што правам овде. Предходно во хотелскиот ресторан сте размениле некој поглед, насмевка...се развртила по некоја фантазија во вашите мозоци и после некое време оп...ете ти го на врата.
Поентата е, бираш задоволство...или бираш гушкање на перница.

I said my peace!На крај темава ќе биде „Не се мисли на тоа дека иде од врата на врата како шо е на првиот пост, туку дека сте во брак 6 години и он сака да имате секс..“:icon_roll
Убаво пишува у првиот пост дека ти тропа на врата странец и сака секс, шо би направиле?
Па не може да има опуштеност, барем од не моја страна, со некој што нит го знам нит го познавам, ми се избацува на врата и ми вика сакам секс. Како може да ме обземе страст со непознаник кој ненајавено ми се избацува пред врата, затоа што господинот се запалил па како будала оди од соба до соба да бара секс и бара што и да е, само женско да е и да го бутне, па ќе осеќам одвратно, не е поентата секс, секс и секс. На крај краева кога ќе имам секс, сакам да се осеќам дека тој човек сака да е баш со мене, а не со било која во било кое време.
Го замислуваш како манијак,пробај како Џои од пријатели,кој те прашува како си
па бара запалка,па ред муабет,ред вино и ред сексање 
Море, љубов си е љубов, секс си е секс. Не мешај работи сега. Многу љубам да имам секс.Ти бе најде да збориш? На оваа тема едно, на другана друго. Покриј се со ушите и не се срами. Моногамнику еден
I said my peace!

Не ме уконта, зборам:
вечера, ресторан, го гледаш, те гледа, по вечерата, во барто, пиеш винце, тој доаѓа, се запознавате, ве обзема топлина околу срцето, страст полека се јавува, правите интересен муабет, потоа си велите лека ноќ.
По некое време, додека си таман истуширана, а сеупте под импресии од опуштениот и интересен муабет со дечкото кој ти предизвикува позитивни мемоции, тој тропа на врата, отвораш, влегува, се гледате.....дај конклузија самата.
Ти лошо ја замислувш сликатаГо замислуваш како манијак,пробај како Џои од пријатели,кој те прашува како си
![]()

Ти лошо ја замислувш сликатаГо замислуваш како манијак,пробај како Џои од пријатели,кој те прашува како си
![]()
Море, љубов си е љубов, секс си е секс. Не мешај работи сега. Многу љубам да имам секс.![]()