Divider
Seraphim
В ред, де, некој друг, ептеМ по ваш Фкус. Ондак, шо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мме разочара, дури ни до Ретардо ди Каприо??? :baeh::baeh::pos2::pos2:Кој и да е, каков и да е - не е тоа битно. Битно е што не сакам некој потполен странеч, човек што никад порано не сум го видела, му удриле хормоните во глава и сега сака секс... Во никој случај не би прифатила такво нешто, апсолутно, макар личел и на Леонардо Ди Каприо...

Мме разочара, дури ни до Ретардо ди Каприо??? :baeh::baeh::pos2::pos2:
Почитувам, ама ако се запознаете, на кафе, вечера во истиот хотелски ресторан, потоа здро-жио во барот, и така узнава кој број соба си, доаѓа, потропкнува, отвораш и...?
Пак е странец... не сакам едноставно да имам секс со некој што нит ми е познат, нит знам каков е, што е, нит имам емоции (било какви) кон него. Ниту пак сакам некому да му служам како дупка за испразнување на хормони.

:back:А кон оној што имаш емоции што си му?![]()
Ето, глеате з'ш некои жени се вредни да ги љубиш постојано и занавек![]()
:back:
Па сигурно дека ако кон некој имам емоции и тој истиот има емоции кон мене, нема да ме гледа чисто ко дупка или ко нешто за испразнување, зошто убаво би му било и со самото тоа што би седеле и на клупа во парк и би правеле само муабет.
Ето, да се повторам!
Страст = вид емоција!

Да, и страста е еден вид на емоција, не велам не, но како да се појави кога има стегнатост, нема опуштеност од едната страна?
Па сигурно дека ако кон некој имам емоции и тој истиот има емоции кон мене, нема да ме гледа чисто ко дупка или ко нешто за испразнување, зошто убаво би му било и со самото тоа што би седеле и на клупа во парк и би правеле само муабет.
Кога бе ова првите три дена од врска?
Туку заборавив,Македонија е земја на светците.