Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
bb[noone];3124707 напиша:
Епа гледај ти експерту Скрулз каде ги виде повеќето шанси на реал ?? У тоа што имаа повеќе изблокирани путеви од Барса ?? у тоа што Барса имаше 65% псоед на топка а РЕал 35% ?? У тоа што Барса имаше 3 стопреоцентни шанси а Реал 1 ?? Ај размисли па кажи ми :vozbud::vozbud:
NE znaci ako iamaa poveke poset i poopasi bea Barca celo vreme braca topkata ja drzese na sredinata na terenot i nemase edna dobra sansa kako ovaa na Ronaldo ili Benzema ili pak kako sto na 2 pati fleze Kaka,osven ovaa na mesi na krajot :toe:

Честито победа.

Не беа ништо подобри Барселона, но ја искористија шансата и то е то. :)

Една изгубена битка, не значи и изгубена војна. Долга е сезоната. :wink:

NE znaci ako iamaa poveke poset i poopasi bea Barca celo vreme braca topkata ja drzese na sredinata na terenot i nemase edna dobra sansa kako ovaa na Ronaldo ili Benzema ili pak kako sto na 2 pati fleze Kaka,osven ovaa na mesi na krajot :toe:
Ниедна добра шанса. Ти да не си гледал некоја друга утакмица. Значи освен таа на Меси што ја спомна и ти, имаше шанса Пике (која јас од прва миселв дека е гол), шутот на Абидал кој помина покреј голот, Анри во прво полувреме кога Касиљас одбрани. А ртеал имаше само една шанса, онаа на Роналдо друго се беше изблокирано. Е сега ти и изблокираните ако ги рачунаш за шанси тоа е веќе друга приказна.
:toe::vozbud:Добро го паметиме видеово нели????:pipi:

Ајде мала посластица за сите барселонисти:

Размислете малку пред да кажете дека Барса била надиграна од Реал. Преглупо е да се каже такво нешто. Секој објективен фан би го признал тоа... освен Давор:pipi:

Дека е Армино...е дека е де
Дека е Madrido...е дека е де
Дека е Чамецо...е дека е де
Дека се фановите на Реал...е дека се де

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Не ми се јасни некои постови од типот "заслуживме да дадеме гол" :tapp:
А Пујол(барса) не заслужи да се одбрани ???
Голот не се заслужува, голот се постигнува.......... или се прима :back:

П.С. Back to the place we belong :smir:

Дека е Армино...е дека е де
Дека е Madrido...е дека е де
Дека е Чамецо...е дека е де
Дека се фановите на Реал...е дека се де

И сето тоа поради болниот пренос од кабелска телевизија.

А дека е кабелот? Е дека е де ... Толкав босански кабел, Касилијас прашајте го дека е.:pos:

Не разбирам ништо шо зборвет, ама звучит благопријатно, на секој 5 минути нешо на тема Барса Реал зборвет :) http://delicast.com/radio/Spain/barcelona/RAC105

Каталонско радио :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom