Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Тешете се дека не надигравте, битката е добиена но не и војната :wink:
Реал имаше повеќе шанси за гол само недостасуваше реализација, ништо не е изгубено има уште многу утакмици до крајот.
Во првото полувреме немавте ни шут кон голот но сепак победивте :toe:
Hala Madrid!
Оваа година ќе ја сонувате титулата :pusk:

Дека не ве уништивме како лани тоа е факт. И дека не играше само Барса и тоа е факт.

Ама да кажеш дека Реал беа подобри е глупо. Имавте иницијатива од 25 до 45 минута кога ја преземавте играта и кога правевте шанси.

Ама тоа не го менува фактот дека и покрај иницијативата имавте само еден шут на гол во прво полувреме - тој на Роналдо, а ние имавме 3. Не го менува фактот дека Барса имаше 65% посед наспроти 35% на Реал и дека на крајот победи подобриот.

За разлика од лани сега немаше толкава разлика во квалитет ама вечерва Барса беше подобриот тим. Дали е тоа затоа што беа на домашен терен, беа подобро расположени или се подобар тим само времето ќе покаже.

Беше утакмица на еднакво силни тимови и ситници одлучуваа за исходот и тимот што повеќе ја сакаше победата на крај победи.

Добро бе мора ли после секое дерби да има плачење. Да му и*ам тоа признајте речете честито тепавте па здравје се гледаме пак на Бернабе. Плус факт е дека титулата не се решава на Ел Класико туку се решава на тоа кој ќе направи повеќе киксови со помалите екипи, тоа отсекогаш била така и засекогаш така и ќе остане.
А не ми е јасно мене Даворче до кога ќе кења. Абе глеј си таму фан клуб Челзи и носи се:tapp::tapp::tapp:

Јас само ја кажав вистината како што беше Реал имаа повеќе шанси од Барса за гол ама не ги искористија и изгубија минимално на гостински терен од 1-0 и тоа е плачење?:)
Еве честито победа да даде господ последна да ви биде :wink:

Јас само ја кажав вистината како што беше Реал имаа повеќе шанси од Барса за гол ама не ги искористија и изгубија минимално на гостински терен од 1-0 и тоа е плачење?:)
Еве честито победа да даде господ последна да ви биде :wink:

Треба малку објективност. Да, Реал играа подобро од тоа што очекував, но освен шансата на Роналдо не направија ништо. Еве ти статистика. Смешно е како не ги броите шансите на Меси, Абидал, Пике...а вие имавте само една на Роналдо, другото се ви беше изблокирано.

95521878.jpg

Епа гледај ти експерту Скрулз каде ги виде повеќето шанси на реал ?? У тоа што имаа повеќе изблокирани путеви од Барса ?? у тоа што Барса имаше 65% псоед на топка а РЕал 35% ?? У тоа што Барса имаше 3 стопреоцентни шанси а Реал 1 ?? Ај размисли па кажи ми :vozbud::vozbud:

Ама царо као ја закова :vozbud:

Албиол бољи од Пике...патетики :wink:

Хахах...абе реал немаше реализација,Марсело беше за никаде и што се очекуваше.?:tapp:

У секој случај најсмешно ми беше на полувреме кога фановите на лузерчињава свршуваа на шансата на Роналдо! Напатени души, не им е лесно. :tap:

У секој случај најсмешно ми беше на полувреме кога фановите на лузерчињава свршуваа на шансата на Роналдо! Напатени души, не им е лесно. :tap:

И мене сеа ми е смешно како некои рандом фанчиња пишуваат се и сешто против Реал, а пред трансфер периодов ги немаше никаде..

И мене сеа ми е смешно како некои рандом фанчиња пишуваат се и сешто против Реал, а пред трансфер периодов ги немаше никаде..
Не пишувам ништо против Реал, само објективно гледам на работите и ситуацијата. И не плачи одма де.

200911291925769897peleg.jpg

e neznam so da pravam,kaj se nafanav da bidam trener na ovoj posran tim:vozbud:

200911292047186686casil.jpg

e neznam vike so da pravam,kako da gi sopram ubijcite na barsa:vozbud:

200911291657493243ibra2.jpg

ama ja plesna,celiot bes na topkata:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom