Exit 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
LAST ACT OF DEFIANCE - Live on EXIT Festival
Public Event

Who:Last Act Of Defiance
When: 08 July 2010, 20:45 - 21:15 CEST
Where: EXIT Festival/Exit Music Live Stage
Petrovaradin fortress
Novi Sad
Serbia

Exit Music Live Stage - #9
http://eng.exitfest.org/images/exit10/exit2010_mapa.jpg

успут и да спомнан за другите македонски групи
SMUT - explosive stage, cetvrtok 8 juli 21,45
BERNAYS PROPAGANDA - main stage, sabota 10.juli 19,00
HIGH CONTROL - fusion stage, sabota 10 juli 20,45

еве го распоредот на Exit Music Live Stage за 8.Јули
20:00 - 20:30 TAXI
20:45 - 21:15 Last Act Of Defiance
21:30 - 22:00 Reflections Of Internal Rain
22:20 - 23:30 Overdrive
23:45 - 0:15 Heike Has The Gigles
0:30 - 1:00 Nihiti
1:15 - 1:45 Plasma
2:00 - 3:30 Vegim
3:30 - 5:00 Damjan Eltech

и еве уште едно надополнување за бендовите од Македонија
INFUSE - exit music live stage , 10 Juli, 23:45 - 0:15
EYE CUE - exit music live stage, 11 Juli 22:15-22:45

??
Бојкотиран од кого и зошто?

30460_413370421066_842391066_4389470_3710279_n.jpg

Оф леле мајко, со такви ли глупости се замараат сеуште!?

Bjork требаше да настапува на еден од EXIT-ите пред Косово да прогласи независност, но ја откажаа затоа што на некој концерт во Јапонија кажала Free Kosovo.

Само да не се избламираат Србиве па да дозволат некој инцидент за време на овој Вегим. Би можел да кажам дека тоа би било крајот за Егзит, барем крајот за неговата меѓународна поддршка.

На EXIT му нема крај. Веќе има преголем замав фатено. И бил во многу посложени ситуации од оваа и пак истуркувал и станувал појак, помасовен, поквалитетен фестивал.
Читај малку за историјата на фестивалот на Википедија. По можност и статиите на други јазици (од лева страна се линковите за статии на други јазици). Може холивуски филм да се сними за фестивалот.

Дечки, афтобуси у колку саат поаѓаат и од каде?

Задутре, во 23:30 на паркингот карши Нова Македонија.

Фала видимо се :D

здраво...ме интересира дали некој продава случајно карти за еxit? доколку има некој таков нека пише пп..фала многу п.с за сите што одат во нови сад- момци имајте најубав провод:vozbud:

Не верувам дека волку доцна ќе најдеш некој од Македонија да ти продаде влезница.
Но, на фестивалот сигурно ќе најдеш карта, и тоа од официјални продавачи по цена од 10490 динари, то ест нешто повеќе од 100 евра. Па и најверојатно ќе најдеш и за поевтино од локални пре-продавачи.

здраво...ме интересира дали некој продава случајно карти за еxit? доколку има некој таков нека пише пп..фала многу п.с за сите што одат во нови сад- момци имајте најубав провод:vozbud:

Во нови сад на секој чекор имаш дилери што ги продаваат за 4-5000 динари :wink:

Во нови сад на секој чекор имаш дилери што ги продаваат за 4-5000 динари :wink:

Да живеат тапкарошите. 2008 за последниот ден наместо 3600 динари карта си купивме од тапкарош за 2500.

Ed Simons од Chemical Brothers на официјалниот нивни форум ми кажа дека сум глуп! :pos2: :vozbud:

Он-топик - Едвај чекам, море уште повеќе сум возбуден од минатата година на која што имаше многу појак лајн-ап!

Ed Simons од Chemical Brothers на официјалниот нивни форум ми кажа дека сум глуп! :pos2: :vozbud:
WTF? Е чим за тебе тоа е комплимент - стварно си глуп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom