Exit 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
^^
Јас мислев знаеше...Него што влегуеме во оф-топици...мене ми се дига на оваа ,овај ми рече вака и сл...?!

Годинава ако ништо друго имав шанса да почувствувам дел од атмосферата вчера едни добри 4 минути по телефон. :vozbud:.:pipi:

Знае некој кое време треба да стигнат бусевите и каде??

Обично се понеделник доцна навечер, најверојатно на местото од каде што тргнале среда навечер.

Ме изненади овогодишниот Егзит, одличен беше!
Сите го плукаа Мика, а сите останаа до крај на него, дечкото беше одлично подготвен, цело време скокаше и играше и не го изгуби гласот ама ни една секунда. Одлично журче приреди.
Миси Елиот и целиот тим со неа беа исто одлични, добра хип-хоп журка иако некако премногу кратко траеше.
Денс Арената беше многу подобра од очекуваното, Бојз Ноиз, Вилалобос и ѕверот Марко Настиќ ме одушевија, а Лејдбек Лук му објасни на Гуета како се прави журка!
Сепак, хајлајт беа Кристал Кеслс, Атари Тинејџ Рајот и Кемикалците, одлепив тотално на нив.
САРС на Фјужнот беа исто така многу добри.
Времето служеше, не заврна, али последните 2 дена убаво се наголтав прашина, уште подобро што немаше толкава огромна посетеност како лани.
За жал, бев премногу изморен од ненаспаност и Кемикалците, па не ги видов Бизи Пи и Себастијан нит кога сите од Денс Стејџот излегоа на б2б.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom