Exit 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Мика е геј, Гуета дупи црнкиња :baeh: :icon_lol:

Ја читав дека ке има стејџ како што имаше 2007 како за промовирање на нови/млади бендови. И тоа ми се посебно свиѓаше да слушнеш многу интересна музика у стил на ноиз, трип-хоп, некоја врста на инди рок и други сваштарии кои звучеа супер.

Ја читав дека ке има стејџ како што имаше 2007 како за промовирање на нови/млади бендови. И тоа ми се посебно свиѓаше да слушнеш многу интересна музика у стил на ноиз, трип-хоп, некоја врста на инди рок и други сваштарии кои звучеа супер.

Мислам дека на happy novi sad ќе се одвива тоа...

Faith No More na Exit!!! тоооо цецо!!!

http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3304&Itemid=87

exit2010lineup.jpg

Аих! Faith No More, Placebo, Pendulum, Royksopp, Exploited, Does It Offend You Yeah?, Foreigh Beggars :\

најбоље ќе ви биде на тие шо ќе идете :pos:

Ако ова беа последните headliner(и) за оваа година, се гледаме следната...

Некако сите што ги најавија ми се во топ 5 одвратни бендови и слично... освен пендулум и донекаде фејт ноу мор, друго све е за во ѓубре... :)

Ама секако сите што ќе одите, добар провод!

Па да ти кажам до негде во право си...еве да бидам помлак...место ѓубре, ќе пишам дека оваа година фестивалов стана фенсерски за 2 пати повеќе од порано...
Јас највеќе одам за атмосферата и секако некои фацки...и нови бендови секако!
Секогаш ме изненадувале некои анонимуси за разлика од јаките ѕвезди кои се усерувале, а такви моменти сум фатил ко џа...
Aма луѓето, вајбот ово оно не се опишува, нр. 1! :)

Easy like sunny morning ....
И као бе да не запалиш фиш? -.-

Јас ги очекував RATM, а ги добив Placebo, не фала :)

Морам да се согласам со манс, атмосфера, све океј, ама миси елиот и мика (плус дејвид гета), јеботе нема шанси да спијам во камп 4 дена за тие фаци.

Ама има и добри бендови, секако некои нови што ќе се претстават (и некои од нив сигурно и ќе се закон), ама пак не е тоа тоа...

Јас ги очекував RATM, а ги добив Placebo, не фала :)

Морам да се согласам со манс, атмосфера, све океј, ама миси елиот и мика (плус дејвид гета), јеботе нема шанси да спијам во камп 4 дена за тие фаци.

Ама има и добри бендови, секако некои нови што ќе се претстават (и некои од нив сигурно и ќе се закон), ама пак не е тоа тоа...

RATM се на европска турнеја + мислам дека беа во победниците на анкетата на сајтот на EXIT. Може да се деси да ги доведат ,листата не е сеуште целосна.

RATM се на европска турнеја + мислам дека беа во победниците на анкетата на сајтот на EXIT. Може да се деси да ги доведат ,листата не е сеуште целосна.
Сигурен сум дека RATM се прескапи за EXIT, па затоа се донесени Faith No More, колку толку да се пополни дупката.

Klaxons доаѓаат! Топ! (иако ми се чини дека прават copy/paste од line-upot на Sziget).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom