Koi se tie prava vi se molam? Do tolku ni stana svetot izvitoperen sto ne se znae veke nisto... Nema da mi e cudno ako skoro i pedofilite pocnat da gi baraat nivnite seksualni prava... spored vas treba site da si kutime i da se pravime budali, te demokratija e... kakva demokratija toa e anarhija bre luge...
Sto me zasegalo mene/tebe? Pa kako ne?!Sto moze treba da pocneme da si gi vospituvame decata deka i homoseksualnosta e vo red. normalna, moze da izbere?!I moze uste preporaka treba da mu dademe da odi na gej paradata? Vie vasite deca taka gi vospituvate (ke vospituvate)? Ili se e ok, za drugite, ama Bog da go cuva mojto dete!
Vi se molam ne bidete pristrasni!
Ne mi e idejata da se tepaat tie luge! Toa nema da im pomogne!A ni pa lekar zasto ne se za na lekar! No, da se najde nacin da im se pomogne da izlezat od toa, a ne da gi tapkame i da im velime OK e, normalno e da si takov!
Се во светот си е подредено во совршена хармонија: луѓе, останати животни, растенија, ниски форми на живот.
Од сите овие, само првите имаат проблеми: религиски, политички, економски... Религиите и партиите прават раздор, капитализмот ги цеди луѓето, 20% од популацијата, поседува 80% од материјалните богатства. Популацијата се коти како глувци, од 2 милијарди во 1900 година, стигнавме на 7. 350% пораст на населението за 100 години? 100!!!!! Водата ја испозагадивме, наскоро ќе нема за пиење, ќе се купува по цена на златото. 2 милијарди луѓе гладуваат секојдневно. Во 1974 американските структури го пуштија ХИВ-от, првин меѓу њујоршките хомичи, потоа и меѓу Африканците од централна Африка...
Ама никој не го гледа тоа бре. Сите рипнале “Што ако сите станат педери, леле леле...“ Како хомосексуалноста да ја измислил некој во Холивуд.
Алооо, луѓе, разбудете се! До кога ќе дозволувате властодршците да ви ги полнат главите со национализам и омраза? До кога ќе ви го спинуваат животот? До кога вниманието ќе ви го префрлаат на погрешно место, за да не ги забележувате вистинските проблеми?
Кој вели да молчите???
Што не излезете кога протестираат млекарите?
Каде сте кога протестираа стечајците?
Зошто никој не ги поддржа средношколците?
Не ве интересирало тоа? Што гомила народ нема што да јаде, што образовниот систем тоне, што државата ни се федерализира???
Ама и тоа како ве интересира да излезете на контрапротести против геј-парада. Кај бевте вие истите кога вашиот водач се расправаше со хипотеки, меркаше грчки шверцувани икони, кај гледате кога ќе помине низ Скопјево со неговото скромно количе???
И вие ќе бидете тие кои ќе имаат проблеми со хомосексуалците ако не им кажете на вашите деца дека постојат и хомосексуалци, кои се исти како другите луѓе.
Вие и вашите деца ќе имаат проблеми, оти хомосексуалците немаат проблеми со вашата сексуална ориентација. Нив не ги засега со кого делите постела, се додека тоа остане меѓу 4 ѕида.
Ајт... вие продолжете да си дебатирате.
Ја ојдов да си го живеам животот.
Немам намера да арчам скапоцено време прашувајќи некој друг дали смеам или не смеам да живеам.
Sakanje?! Ma daj ti se molam, ne stavajte takov svet zbor, "sakanje" i "ljubov" vo takvi izopereni nesta! Nema vrska ljubovta tuka!
Ne se ragas be dete! Ne se ni poboluvas od "homoseksualna" bolest! Tuku nekako na nekoj nacin pagas vo racete na onaj, nekev da go spomnam ama ete morav, koj go izvetoperuva tvoeto ja i koj si i sto si!
Imav eden slucaj eden decko mi pobara pomos... Rece homoseksualec sum, ama nekam da sum toa! Od kako znam za sebe sum toa! Rece, taka Bog me sozdal! Ne mu rekov ne te sozdal Bog...i deteto sakase pomos... i vospostvivme kako stanal homo...(Ne sakam ovde detalno da zboruvam, oti do sabale ke treba da se raspravam). Krajot samo: bese osloboden od toa, stana normalen i se OZENI!
:pos2:
Аааа што е ова што читам? Ме поболе стомаков од смеење брееее... Не сте нормални
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Абре деби, ти поп си или бајач некој? Да не одвратуваш вода? Гасиш жарче?
И како станал хомо бе? Ај те молам накратко, имај милост. Еве, и ја ти барам помош. Вака јавно може да збориме, па со твојот пресветол муабет, може да инспирираш еден куп хомичи да побараат помош (лекарска не е, ама еве да видиме ти каква нудиш). Се согласувам и хипноза да е :pos2:
И да те прашам: знаеш ти колку хомосексуалци се женети, легнуваат со жената додека у глава си прават филм со колегата од работа? Тоа ослободување од педерството е? :pos2:
Хахахаха, те молам имај милост кога пишуваш вакви работи.
Ќе ми пукнат стомачниве :pos2: