Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Абијати
Абате - Неста - Силва - Замброта
Гатузо(Боатенг) - Пирло - Амброзини
---------Роналдињо-------------
Робињо ----------------Ибра

Најверојатно ова ќе е составот

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Абијати
Робињо ----------------Ибрa

- Се согласувам ! Абијати е изморен .... ( и Ето ако се затвори наша е утакмицава )

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Можеби не сум ваш фан, но човек не може да остане рамнодушен... „Кралот“ на казнетиот простор, легендата на Милан и на Италијанскиот фудбал, „магионичарот“ со топката... Има многу, многу синоними, но името е едно и единствено... Филипо Инзаги... !

Со тебе сме, кралу.... Врати се брзо !

Спортски поздрав

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Абијати
Робињо ----------------Ибра

Јас сум повеќе за Сидорф место Дињо со Робињо и Ибрахимовиќ како класични шпиц играчи, и гарант Гатузо е пред Боатенг, нема шанса тој да биде стартер.

--- надополнето ---

Можеби не сум ваш фан, но човек не може да остане рамнодушен... „Кралот“ на казнетиот простор, легендата на Милан и на Италијанскиот фудбал, „магионичарот“ со топката... Има многу, многу синоними, но името е едно и единствено... Филипо Инзаги... !

Со тебе сме, кралу.... Врати се брзо !

Спортски поздрав
Да се надеваме дела ќе се врати брзо. Поздрав.:)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Барам слика за потпис на нетов од Пипо, и пишуем Пипо Инзаги на гугл, и појќе слике од рибетине ми излегоја неголи негови му ебем тоа ! :pos:

A оваја сеа за сеа ќе го варди дур е повреден !

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Пирло уште не е спремен за Интер, Амброзини Фламини Гатузо ќе биде средината, Пато се враќа за Оксер на 23ти месецов
За Веројатен состав сеа се збори Антонини пред Замброта (што е катастрофален потек) и Алегри се двоуми мегу Сидорф и Роналдињо ..

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Коа сме кај составот за со Интер мислам дека ако игра Антонини ништо чудно и да изгубиме(не дека ќе биде чудо сепак Интер си е Интер европски шампиони итн...),ама со моменталнава нивна форма и многуте битни повредени играчи негледам зашто не би можеле да ги тепаме.
Така да Замброта пред Антонини,ако ништо друго барем знам дека нема да примиме 2 евтини гола како со Јуве.
Истотака би го играл и Сидорф пред Роналдињо,од проста причина што Дињо од кога дојде во Милан не покажа ништо против Интер(со исклучок на првата кога ја реши).
За Пипо незнам што да кажам таман влезе во некаков ритам се повреди штета а стварно можеше да го искористиме.
Иначе глеам нешто нашиве почнале да се интересираат за бразилци бекови и Браида отишол да бара некој па да се надеваме дека и ќе донесе

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
"Инзаги не знае да се откаже, тој е идол на сите нас, играч кој секогаш ни покажувал како треба да се бориме" му се обрати капитенот на Рома Франческо Тоти.

Секоја чест, Франческо ! :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Пирло уште не е спремен за Интер, Амброзини Фламини Гатузо ќе биде средината, Пато се враќа за Оксер на 23ти месецов
За Веројатен состав сеа се збори Антонини пред Замброта (што е катастрофален потек) и Алегри се двоуми мегу Сидорф и Роналдињо ..
Кажи му за Пирло на другарот Сасуке,во право си за лошиот потег за со Антонини ,а ако се бира мегу Сидроф и Динјо во моментов би го избрал Сидорф,изиграше ѕверски со Палермо и Бари само ми е криво таа статитата што не влезе ке беше Еврогол, за разлика од Динјо за кој сум рекол и пак ке речам годинава игра без мотив со 30% од силите и појше гледа негого да издрибла или жонглира отколку да даде 101% од себе како што тоа го прави Сидорф.

P

PewDiePie

Гостин
"Инзаги не знае да се откаже, тој е идол на сите нас, играч кој секогаш ни покажувал како треба да се бориме" му се обрати капитенот на Рома Франческо Тоти.

Секоја чест, Франческо ! :)
Браво за Тоти,покажал респект.

Иначе тој Џонатан бил добар десен бек физички не бил нешто посебно ама имал брзина,има 24 год. може да се земе. Плус еден од Коентрао или Давид Луиз и топ сме во одбрана.

--- надополнето ---

Пато 6 недели во аут. http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=38609

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Браво за Тоти,покажал респект.

Иначе тој Џонатан бил добар десен бек физички не бил нешто посебно ама имал брзина,има 24 год. може да се земе. Плус еден од Коентрао или Давид Луиз и топ сме во одбрана.

--- надополнето ---

Пато 6 недели во аут. http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=38609
У пичку матер изгубивме дв шпица до крајот на првот дел другиот до ктајот на сезоната,каков потег ке напраат Б&Г, или ке ги прекомандаат Оду и Меркел(Верди) или ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom