Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Се збори и за враќање на Палоши,може да му се даде шанса на него!

п.с давајте АВАТАРИ ОД ИНЗАГИ,дај цел фан клуб да стаиме по некој аватар од него!!

ОЗДРАВИ ПОБРГУ ЛЕГЕНДО!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Се збори и за враќање на Палоши,може да му се даде шанса на него!

п.с давајте АВАТАРИ ОД ИНЗАГИ,дај цел фан клуб да стаиме по некој аватар од него!!

ОЗДРАВИ ПОБРГУ ЛЕГЕНДО!
Добро би било Ибра голот што ке го даде со Шинтер да му го посвети на Пипо ,со маица со негова слика под дресот...:vozbud:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Unfortunately, the last Championship round left us with some bad news, Inzaghi's injury. He said that he wouldn't give up and would come back on the pitch. Knowing him, I have no doubts, that's exactly what's going to happen. Good luck, Pippo!

Alessandro

Вака Дел Пиеро му се обрати на Инзаги и му посака брзо враќање на терените линк :smir:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
абе и овој пато у курац. Шо нозе ќе имаше ебати мочкото.

Ф

Фил Ајви

Гостин

Еве можеби ќе ви се допадне некој од аватариве. :)

Колку што ми беше жал за Бекам сега дупло повеќе ми е за Пипо, уште не ми се верува како можеше да се повреди на скоро бизарен начин. Ама знам дека ова не е последното од него!

Во недела ако не игра Пирло обавезно Роналдињо пред Сидорф да има некаква креативност, сите знаеме дека бразилецот може да реши натпревар со еден потег а ќе ни биде потребно во овој тесен меч, задно со Ибра и Робињо е добитната комбинација! Само Господ да му помогне на Абате да се справи со Ето и се ќе биде како што треба. Сега ако не ги победиме незнам кога.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
На Интер ке им го дупнеме гзот.ке незнаат што се десило.Вака се осеќав последниот пат кога беше Милан првак во Италија.Истото чувство го имам и сега.ПРВАЦИ КЕ БИДЕМЕ!!!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Еве можеби ќе ви се допадне некој од аватариве. :)

Колку што ми беше жал за Бекам сега дупло повеќе ми е за Пипо, уште не ми се верува како можеше да се повреди на скоро бизарен начин. Ама знам дека ова не е последното од него!

Во недела ако не игра Пирло обавезно Роналдињо пред Сидорф да има некаква креативност, сите знаеме дека бразилецот може да реши натпревар со еден потег а ќе ни биде потребно во овој тесен меч, задно со Ибра и Робињо е добитната комбинација! Само Господ да му помогне на Абате да се справи со Ето и се ќе биде како што треба. Сега ако не ги победиме незнам кога.
ајде еве ви аватари

Роналдињо го имитира Ибра сака да фати едно копито и он :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Unfortunately, the last Championship round left us with some bad news, Inzaghi's injury. He said that he wouldn't give up and would come back on the pitch. Knowing him, I have no doubts, that's exactly what's going to happen. Good luck, Pippo!

Alessandro

Вака Дел Пиеро му се обрати на Инзаги и му посака брзо враќање на терените линк :smir:
Легенди и едниот и другиот во секој поглед... А покрај проблемиве кои сега се отворија во нападот, мислам дека сепак треба да купиме лев бек, со надеж дека Пато ќе биде стварно фит за 6 недели. А, да и добра е идеава за аватари со Инзаги, заслужува човекот респект. ФОРЦА ПИПО

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Срекен роденден Игнасио Абате да не речам АБОТ,се надевам дека ке не части УТРЕ(помина 00,09),со добро затварање на бушманот Ето,и добри продори Ала Кафу...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^Денеска е ботовден? :smir:

Член од
17 декември 2008
Мислења