Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Роналдињо ќе одмарал утре, бар така се шпекулира низ медиумиве. Робињо треба да стартува исто и Гатузо по добрата утакмица некња против Џенова.

99% ќе почнат вие 11.

..................................Абијати................................
...Замброта........Неста...........Т.Силва.....Антонини..
................................Пирло....................................
.......Боатенг.....................................Гатузо...........
.................................Сидорф................................
..............Ибрахимович.............Робињо...................

И мислам дека ако Гатузо не му помога на Антонини по таа лева страна, Суарез здравјето ќе му го земе:pos2:, плус знаеме како игра без Роналдињо...всушност и ништо не игра. Негова задача е да му ја даде топката на Роналдињо.

Може сега да експериментира Алегри, од следната утакмица да го проба Фламини лев бек како што играше еден период во Арсенал, верувам дека многу боље би изиграл од Антонини, макар што Фламини изјави дека не сака да игра бек.
Во овој период ако не обезбеди првотимски статус, во отсуство на Амброзини, тогаш по негово враќање, не смее ни да помисли за тоа.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
додека беше анчелоти тренер најчест резултат беше х-х, ама од каа си замина од подруго е ретко играјме х у л.ш

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Роналдињо ќе одмарал утре, бар така се шпекулира низ медиумиве. Робињо треба да стартува исто и Гатузо по добрата утакмица некња против Џенова.

99% ќе почнат вие 11.

..................................Абијати................................
...Замброта........Неста...........Т.Силва.....Антонини..
................................Пирло....................................
.......Боатенг.....................................Гатузо...........
.................................Сидорф................................
..............Ибрахимович.............Робињо...................

И мислам дека ако Гатузо не му помога на Антонини по таа лева страна, Суарез здравјето ќе му го земе:pos2:, плус знаеме како игра без Роналдињо...всушност и ништо не игра. Негова задача е да му ја даде топката на Роналдињо.

Може сега да експериментира Алегри, од следната утакмица да го проба Фламини лев бек како што играше еден период во Арсенал, верувам дека многу боље би изиграл од Антонини, макар што Фламини изјави дека не сака да игра бек.
Во овој период ако не обезбеди првотимски статус, во отсуство на Амброзини, тогаш по негово враќање, не смее ни да помисли за тоа.
Уф несакам да го гледам Гатузо денеска без Роналдињо ќе немаме никаква игра скоро се ќе се оди на бавни акции но останува да видиме а тоа што ќе нема пренос немам коментар покретенска телевизија од канал5 нема..

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

Налетав на сликава од минатото ова е најдобриот состав на Милан на сите времиња. Дали некој знае каде би можел да најдам снимка од некоја утакмица од тоа време?

Составот доколку некој не го знае, од горе лево Малдини, Ван Бастен, Гулит, Анчелоти, Рајкард, Гали, Барези, Донадони, Костакурта, не го знам овој и на крај Тасоти :)

Само составот во сезоната на Непобедливите се смета дека е подобар...

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

Налетав на сликава од минатото ова е најдобриот состав на Милан на сите времиња. Дали некој знае каде би можел да најдам снимка од некоја утакмица од тоа време?

Составот доколку некој не го знае, од горе лево Малдини, Ван Бастен, Гулит, Анчелоти, Рајкард, Гали, Барези, Донадони, Костакурта, не го знам овој и на крај Тасоти :)

golmanot e giovanni galli a igracot e mussi

--- надополнето ---

veke nikogas nema da ima takov tim! ni milan ni nikoj

Ф

Фил Ајви

Гостин

Незнам мене Антонини воопшто не ми влева оптимизам, ќе мора еден јак фластер константно врз Суарез ама незнам колку може да издржи Гатузо, ете тука е и Ван Дер Вил од втор план така да таа страна е критична. Незнам за вас ама јас сум задоволен со X, ќе се браниме во поголемиот дел од натпреварот па ако може Ибра да шибне некое голче ќе биде супер. Анал 5 :pop:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321

Ангело Коломбо е плавиот пред Тасоти !

Мислим дека финалето со Барселона 4-0 за Милан можеш многу лесно на торент да го најдеш !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Сте нашле и вие од кој играч да се плашите ... Суарез? кој к** фактор е тој играч... гарантирам дека нема да примиме гол на оваа утакмица!
Повеќе би се плашел од Вил од таа страна! Човекот чека вакви утакмици за да се продаде во друг клуб!

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Шо бидна со Канал 5, се оправија дегените подобри утакмици дека има?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе ме копка сеа ... Да идам да ја бапнам 2ка или ќе ме предомислите ??

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Секоја чест за ова ... Иако сум фан на Јуве по секое фудбалско правило треба да ги гледаме Ајакс - Милан а не Партизан со Арсенал ... Штета што канал 5 секогаш упропастуваат ...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абе ме копка сеа ... Да идам да ја бапнам 2ка или ќе ме предомислите ??
Јас х-2 ја пишав. 5.40 е коефициентот. :)

Ах канал5 :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: До кога ќе ги гледаме србите маме да им еб*м :tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom