Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
значи преку к*р ми е од виа србите!!! толку да се форсира србија и српските тимови не е можно!!!абе коа утакмица е партизан-арсенал???ц ц ц неможам да поверувам.јас незнам шо не фаниме пак да се споиме за србија и ке си ги гледаме партизан ѕвезда цело време:kesa: има утакмица у коа играат 2 поранешни и повеќе кратни шампиони а они ми ги дават партизан!!! ако не нема на канал 5+ нека одат нека се лечат сите:salut:
Па искрено кажано Ајакс - Милан е нај интересната утакмица за утре вечер.. Незнам шо е работава.. Боље нек је давет на 5+ него на Канал 5 зш почиста ми е сликата :tv:.. А аку не ја давет тешко нив и тешко нас.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
ќе а дават базел-баерн нека одат нека се лечат незнам више шо да кажам. ќе одам и бомба ќе му маанам!!!

P

PewDiePie

Гостин
Абе нели имаше еден од Канал 5 со профил на форумов или грешам? Дај да се обратиме таму срамота е ова,ебате аматерите ебате.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
најверојатно нема да не даваат на 5+
Инаку за утрешната формација Роналдињо нема да биде у стартни 11 што како незнам
се спомиња Сидорф позади Инзаги и Ибра а средината Фламини Пирло и Гатузо
Некој Инфо за Роналдињо ?

ЕДИТ : според гоал.цом
Milan scrapped a win against Genoa, but Ronaldinho often looked isolated and laboured.
And Il Corriere dello Sport reports he will be benched at the Amsterdam Arena.
:drk:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Инаку за утрешната формација Роналдињо нема да биде у стартни 11 што како незнам
или станува збор за одмор или за тактичка измена на Алегри... се осеќа дека сака натпреваров да го изигра подефанзивно и тоа може да го оствари со повлекување на Роналдињо и да го стави Сидорф на негово место, што најверојатно така и ќе биде.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.193
11 ТИТУЛИ ИМААТ МИЛАН и АЈАКС заедно и овие кретени даваат Базел-Баерн и Партизан-Арсенал... А 27ми е, интернетот ми е максимално истрошен... да им ебам се по ред...

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

ЕДИТ : според гоал.цом
Milan scrapped a win against Genoa, but Ronaldinho often looked isolated and laboured.
And Il Corriere dello Sport reports he will be benched at the Amsterdam Arena.
:drk:
a boateng?

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
утре ајакс-милан чиста нула x-x ќе ја играм сингл :) милан би бил сто посто задоволен од овој резултат

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
утре ајакс-милан чиста нула x-x ќе ја играм сингл :) милан би бил сто посто задоволен од овој резултат
Друже, Милан никогаш не е задоволен со нерешено во ЛШ, а посебно земајки ја предвид лошата форма на ајакс. Како и да е, секој си има право на свое мислење па така и ти. :)

P

PewDiePie

Гостин
Милан,Галијани а посебно Берлускони на кој му е роденден во Среда никако нема да бидат задоволни од икс кај Ајакс,али во твојата глава можеби ќе бидат. хех :tv:

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
Милан,Галијани а посебно Берлускони на кој му е роденден во Среда никако нема да бидат задоволни од икс кај Ајакс,али во твојата глава можеби ќе бидат. хех :tv:
ќе видиме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom