Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Јас х-2 ја пишав. 5.40 е коефициентот. :)

Ах канал5 :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: До кога ќе ги гледаме србите маме да им еб*м :tapp::tapp:
Абе брат не за друго јак коефициент е ова 2.75 за 1000 ете ти 2500 (ке ти одземе данокот) ... Иначе според сите мои анализи Милан секогаш е јак во група во Лига на Шампиони без разлика на составот или формата ... Ајакс не е нешто посебно и очекувам да се бранат ... А голови очекувам од Ибра и Рони ... Искрено по секое правило ова би било чиста како солза 2ка ....

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
AJAX (4-2-3-1): Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; Lindgren, Enoh; Suarez, De Jong, Emanuelson; El Hamdaoui.
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Pirlo; Gattuso, Flamini; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ке ги дупнеме.Потсетете се само во времето на Шевченко дека исто вака галамеа АЈАКС АЈАКС и на крај си го најдоа.А во тоа време играше Ибра,Ван Дер Варт и остали сјајни фудбалери.Сеа се гз и ке ги отвориме

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Абе брат не за друго јак коефициент е ова 2.75 за 1000 ете ти 2500 (ке ти одземе данокот) ... Иначе според сите мои анализи Милан секогаш е јак во група во Лига на Шампиони без разлика на составот или формата ... Ајакс не е нешто посебно и очекувам да се бранат ... А голови очекувам од Ибра и Рони ... Искрено по секое правило ова би било чиста како солза 2ка ....
И за со Лацио беше добар коефициентот но виде што излезе... Но без разлика, вечерва мислам дека Милан тепа, и Милан во ЛШ е стално по добар одколку во Сериа А, така да мислам дека ќе излезе двојче.. Јас ја уплатив..
Рони не е ни повикан барем на утакмицава?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И за со Лацио беше добар коефициентот но виде што излезе... Но без разлика, вечерва мислам дека Милан тепа, и Милан во ЛШ е стално по добар одколку во Сериа А, така да мислам дека ќе излезе двојче.. Јас ја уплатив..
Рони не е ни повикан барем на утакмицава?
Резерви се Рони и Принц. Абе оти принц на клупа???
Бај д веј овај спикерот на канал 5 вика нешто немало подобар избор за пренос од овие србиштата. Стварно незнат шо прават. Играат два клуба кои имаат вкупно 11 титули во ЛШ, а овие куртоните ми даваат Партизан-Арсенал дека арсенал тепале многу предходната утакмица против брага. Епа и сега ќе ги напумпат србите на сред Белград и од канал5 ќе речат одличен избор за пренос имавме. Ах што си го поебав нетот :tapp:

--- надополнето ---

Е шо утакмица е Базел-Баерн Минхен :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Оти на атдхе.нет кликан на Милан ми ја отвора Партизан ЊТФ ?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ондак да се надеваме дека Принц ќе влезит, стварно не ми е јасно зш на клупа.. Со среќа, нек ги напуни Ибраа!!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
дајте директен линк и од вие ни еден не бива кај мене...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom