Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
сепак јас мислам дека поише му лежи десен бек отколку централен....алегри е тука да одлучи !!!

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ако биде оваа формација на Милан мислам дека премногу брзо ќе се промени затоа што ќе биде многу неефикасна.

Сократис колку што знам игра централен дефанзивец, а за десен бек кој сигурно ќе треба да иде напред што почесто и сигурно ќе има офанзивни задачи како ќе ги изврши останува да видиме да не бидеме песимисти пред време но мислам дека многу подобро би било да игра Замброта на таа позиција. Очигледно средниот ред ни е без никаква креативност ќе биде мучење како и прошлата сезона.

Уште не дојден Боатенг а тој веќе во првиот тим на Милан ваква сигурност немал ни Руи Коста кога дојде од Фиорентина како страшно засилување ... ее каква штета што се радуваме на просечен играч, кој бил избркан од Тотенхем па отиде во Портсмут. За мене Боатенг е премногу себичен играч кој сака да биде стално во центар на внимание, баш ме интересира какви резултати ќе има.

Роналдињо класичен АМЦ хмммм .. баш ме интересира како ќе функционира на таа позиција. И до кога ќе му даваат предност на Бориело пред Хунтелар ... Пуштете го човекот 2-3 утамици и да нема резултат барем да видиме дали ќе бива нешто од него, затоа што Бориело е дрво неделкано. За кој кур дадоа 15милиони :mad:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
isto mislenje imame za boateng arape
mnogu e sebicen bas go gledav na svetskoto prvenstvo
Абе Курназ бива ли само да кењаш на форумов,дали си ти видовит или незнам која болест ја имаш,дрва и камења фрлаше против Амелија и сократис,сега истото и со Боатенг,дај да видиме како ке изигра дечкото па после ломоти.Дечкото беше моторот на Гана на светското башка е 23 години и ни намалува просек,прво нека дојде,дај боже да го гледаме со Јуве на купот па ке коментираме,ако е слап ке критикуваме.

п.с Нашиве сакале да го дадат Пирло и 30м за Ибра, е стварно не се нормални значи

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Абе Курназ бива ли само да кењаш на форумов,дали си ти видовит или незнам која болест ја имаш,дрва и камења фрлаше против Амелија и сократис,сега истото и со Боатенг,дај да видиме како ке изигра дечкото па после ломоти.Дечкото беше моторот на Гана на светското башка е 23 години и ни намалува просек,прво нека дојде,дај боже да го гледаме со Јуве на купот па ке коментираме,ако е слап ке критикуваме.

п.с Нашиве сакале да го дадат Пирло и 30м за Ибра, е стварно не се нормални значи
greska si za sokratis drugarce
a boateng go sakam ama e sebicen nekako i los karakter ima malce aroganten e
bas go gledav na svetskoto kolku samo odese so glava vo zid i sutirase bez vrska gubese topki nekogas oti bese sebicen samo toj golot protiv america mu bese jak

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Milan-Genoa: Pact for dos Santos?
Се шпекулира за нова голема помош од страна на Џенова,незнам искрено што се случува али ако дојде Дос Сантос ке ни биде од голема помош.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ф

ФорцаМилан

Гостин
заживеавме многу со Џенова ќе треба да им пуштаме :)
Ке им ја пуштиме таа на гости,а ке добиеме 2 играча што искрено ни требаат.
Со Боатенг ке се добие на цврстина,а со Дос Сантос на брзина и динамичност,плус со Пато и Џовани ке убиваме на контри.

Ене го и бразилчено Гансо се нуди,вика сакал да игра за голем италијански клуб(читај Милан),али можно е и да се преселел во Лион.
Ganso wants to Italy but could tick the Lyon

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Додека е Гатузо кај нас нема шанси некој друг да биде газда у соблекувална :tv:
И тоа што викаш,можда овој ке му биде заменик-газда,додека го нема газдата бр.1:)

--- надополнето ---

Не бе не се здрави,оваа стока заедно со Каладзе треба да се запалат на некој плоштад све да им наебам.

Jankulovski: "Milan must respect my choice"

P

PewDiePie

Гостин
Нашиве се простаци,толку слободни агенти они ни еден не земаат,Јанкула изјавил дека Милан треба да ја почитува неговата одлука да остане,ќе го гледаме и оваа сезона џаци,искрено од се срце му посакувам сите пари што ќе ги заработи и што ги заработил веќе да му отидат по болници и на лекари со други зборови аир да не види од нив све низ нос да му излезат.

Пари за уште еден играч има ама дали ќе се потрошат.

ПС. Оваа година Милан-Џенова и обратно играјте ги 1-2,2-1 ќе има тешко местење и опарување на газдите. хах колку само матни зделки што немаат врска со фудбал се во позадина за оваа помош од Џенева али ај хахах нас ни одговара.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom