Абе Курназ бива ли само да кењаш на форумов,дали си ти видовит или незнам која болест ја имаш,дрва и камења фрлаше против Амелија и сократис,сега истото и со Боатенг,дај да видиме како ке изигра дечкото па после ломоти.Дечкото беше моторот на Гана на светското башка е 23 години и ни намалува просек,прво нека дојде,дај боже да го гледаме со Јуве на купот па ке коментираме,ако е слап ке критикуваме.isto mislenje imame za boateng arape
mnogu e sebicen bas go gledav na svetskoto prvenstvo
greska si za sokratis drugarceАбе Курназ бива ли само да кењаш на форумов,дали си ти видовит или незнам која болест ја имаш,дрва и камења фрлаше против Амелија и сократис,сега истото и со Боатенг,дај да видиме како ке изигра дечкото па после ломоти.Дечкото беше моторот на Гана на светското башка е 23 години и ни намалува просек,прво нека дојде,дај боже да го гледаме со Јуве на купот па ке коментираме,ако е слап ке критикуваме.
п.с Нашиве сакале да го дадат Пирло и 30м за Ибра, е стварно не се нормални значи
Milan-Genoa: Pact for dos Santos?
Се шпекулира за нова голема помош од страна на Џенова,незнам искрено што се случува али ако дојде Дос Сантос ке ни биде од голема помош.
Ке им ја пуштиме таа на гости,а ке добиеме 2 играча што искрено ни требаат.заживеавме многу со Џенова ќе треба да им пуштаме
Нема ни на официјалната,ни на миланњус..OФицијално Боатенг во милан !! Ае нека ни е честито новиот играч ! http://www.tuttomercatoweb.com/palermo/?action=read&idnet=dHV0dG9wYWxlcm1vLm5ldC0yNjc5Nw
хахаха лол сме земале некој јак тепач
Додека е Гатузо кај нас нема шанси некој друг да биде газда у соблекувална :tv:хахаха лол сме земале некој јак тепач
ке биде газда у соблекувална
И тоа што викаш,можда овој ке му биде заменик-газда,додека го нема газдата бр.1Додека е Гатузо кај нас нема шанси некој друг да биде газда у соблекувална :tv: