Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
^
Данило е слободен играч, му заврши договорот со Бенфика, која е во преговори да го продолжи. А Руи Коста го советувал ако не ја прифати понудата на Бенфика да ја прифати таа на Милан, бидејќи според него Милан го следи Данило веќе една година.
Дечкото иначе игра ЦМФ и го викаат новиот Виера !

п.с
:pos: :pos: :pos:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^
Данило е слободен играч, му заврши договорот со Бенфика, која е во преговори да го продолжи. А Руи Коста го советувал ако не ја прифати понудата на Бенфика да ја прифати таа на Милан, бидејќи според него Милан го следи Данило веќе една година.
Дечкото иначе игра ЦМФ и го викаат новиот Виера !

п.с
:pos: :pos: :pos:
Ааа па тогаш ништо чудно да видиме деновиве OFFICIAL: Переира во Милан
:pos2: :pos2: Па и не грешат многу
ИНТЕРИСТА ПЕДЕРИСТА ОЛЕ!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ни треба 9-ка јака, ни треба предатор у 16-терец, таков играч немамо у моментов !
Нема ни да имамо оваа сезона. Единствена надеж ни беше Џеко од која одамна се опростивме. Затоа реков ќе си киниме нерви со Марко. :)

P

PewDiePie

Гостин
Палоски,таман ќе се дооформи како играч сезонава во Парма и ќе биде спремен да го замени пипо другата сезона.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Палоски,таман ќе се дооформи како играч сезонава во Парма и ќе биде спремен да го замени пипо другата сезона.
Е да,ова ми се гледа ко најлогично решение,па да се надеваме на подобра иднина:)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
За Данило уште нема ништо од тогаш,али ако веќе имаат намера да го земаат,рачунајте го за наш,секако дека Руи Коста би го дал во клубот кај што играше долго време отколку во било кој друг,во Бенфика,Милан има предност за било кој играч.
da ama toj e sloboden i kur go boli sto misli rui kosta

Ф

ФорцаМилан

Гостин
da ama toj e sloboden i kur go boli sto misli rui kosta
Ако е близок со него,и сака да успее би го послушал поискусниот екс-фудбалер,Милан е место каде секој млад талент може да успее,впрочем и ова е понуда што ке ја добие еднаш во животот(ако ја има) и треба да си луд да одбиеш.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Има некој од вас на фан клубов кој нарачал нешто некогаш во официјалниот стор на Милан на интернет? :)
Пробувам да го нарачам новиов дрес,ама има изглеа некој проблем и ми вика дека трансакцијата не успеала да се заврши.Ми треба помош од некого ако знае појше.. :)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
abe paloski nikogas nema da bide toa sto mislevme deka ke bide deteto nema sreka :(
a amelija se pokaza vo dobro svetlo me iznenadi
stvarno alegri nema da znae koj ke bide prv golman

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
ке сме го мењавале каладзе за Каморанези со Јуве 99% работата е заврсена вчера во бари мегу Милан и Јуве, според мене ок е .Од двете зла го одбравме помалото :tapp:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Ако, го подржуем трансферов. Грузиецот немаше ни минута да види сезонава, Каморанези пак колку толку може покорисен да биде. Само да не испадне саботер ка Мансини, да му дадеше гол на Лацио и да избиевмо после тој меч на прва позиција други мислим дека ќе беа причете до крај !

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Ако, го подржуем трансферов. Грузиецот немаше ни минута да види сезонава, Каморанези пак колку толку може покорисен да биде. Само да не испадне саботер ка Мансини, да му дадеше гол на Лацио и да избиевмо после тој меч на прва позиција други мислим дека ќе беа причете до крај !
isto ke bide samo ovoj sto e 34 godini i beter ke bide

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Според мене овие играчиве што не сакаат да си идат,и што водат инат,треба да се остават на клупа цела година(што и ке се остават) али кур ги боли ке земаат пари тие,едино да прифатат некоја трампа сеа,али тешко,ептен се кретени.
Мансини беше саботер,гарант.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom