Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ме интересира шо е со играчите што ги имаме пратено на позајмица (ако има такви зашо јас врска немам)
Кој се, како се, дали има некој опасен што може да ни послужи и како засилување богами.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Ме интересира шо е со играчите што ги имаме пратено на позајмица (ако има такви зашо јас врска немам)
Кој се, како се, дали има некој опасен што може да ни послужи и како засилување богами.
Има бе, еве ги...

од нив некој дека ќе послужи како засилуање тешко (х
Може само Астори, Пиере и Палоски... како подмладување, другото ништо не би вратил!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не треба да продаваме ние треба да купуваме,зш џабе ако немаме клупа нигде не стигаме овој тим што го имавме не толку лош ама клупата ни беше срање,сега со евентуални засилувања Бејл,Красич Џеко ќе направиме добар тим..:toe:

Ф

Фил Ајви

Гостин
доста со тој Бејл продолжи договор муљецов

од овие на позајмица да го вратиме Сторари покрај Абиати зашто оној Рома кој знае каков е, од овие другите овој Пјер Аумабејанг во Лил што е има потенцијал, мислам дека и даде два-три гола за нас, за Астори подобро и да не се враќа зашто Неста и Силва ќе сечат следна сезона тука е и американчево не го плукајте ќе го видите на светско во џеб ќе го стави Руни :)

еден од калибарот на Џеко/Красиќ, да се ископаат два-три младинци и конечно да го видиме Адија и може и да направиме нешто...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Уште еден на листата полтрони во Милан.
По гзолижачка изјава немам прочитано во животов.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.741
Мене одбраната ми е проблем најголем, а тоа се решава лесно-со два нови играчи.Еден лев бек да се донесе и еден централен за да го замени Неста. Еве тој Аого да дојде за мали пари и денес читам на Наполи претседателот рекол дека Наполи ќе продава играчи летово, што значи дека Сантакроче може да се слета исто така испод цена, пошто цела сезона е повреден и сходно на тоа поефтин е.

Аого(Замброта)-Неста(Сантакроче)-Силва(на Дим6е љубовта)-Антонини(Игњат) е пристојна одбрана со потенцијал да биде одлична ако е во прави раце. Клучно во мојава пресметка е Антонини да си игра десно кај што му е место и каде што сигурно би бил покорисен, а Игњат да влегува од клупа на затворени утакмици за да освежува. Oвој проект би се решил со со преку сила 15 милиони од кои пола би се добиле од продавање на Каладзе на некоја Руска екипа(која нема телевизор и не гледа како игра човекон) и еден милион рачунам за Одо кој гледам дека го барале Атлетико.

Роналдињо денес декол "To convince me to stay there needs to be clarity from those around me. I need to know how we will start next season," - и он бара засилувања во превод.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
И да друга нововст.

Ониеву побарал продолжување на договорот за уште една година, и следнава година ке ја играл без да зима плата и што мислите дали Милан го одбиле? Нема шанси :)

Добро е ја си мислев само Ечебериа дека бил луд :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Епа вака чекав да заврши сезоната и тука да го пишам златното 1.000дарче:)
Прво ке почнав од утакмицата со Јуве,па после ке кажам и за целата сезона.Утакмицата беше многу емоционална си замина најдобриот голман што сме го имале,Дида,и фала му за се.Фала му и Фавали.
Леонардо може и беше најдоброто нешто што ни се случило сезонава,имаше потенцијал да стане многу добар тренер но се срчка со Факерот и овој го избрка,заради тоа што овој побара да трансфери.Али мање битно,лошото е што го изгубивме Лео и како скаут,но ке се снајдеме некако.
ФАЛА ЛЕО ЗА СЕ ШТО НАПРАВИ!!
Околу играта со Јуве беше супер,вака да игравме цела сезона сигурно ке имавме нешто во витрините но тоа е.
Почетокот на сезоната беше лош за нас,но понатака се се стабилизира т.е од победата против Реал,Милан се препороди,следеа добри утакмици но секогаш киксавме со тимови кој требаше да ги мачкаме,не уништија и повредите на Пато и Неста,али јас сум задоволен од сезоната со оглед на тоа какви очекувања имав(ме) на почетокот.Ова лето се надевам дека ке биде побурно од другите и дека нема да останеме со ништо,ако не се освести Берлу после мечов со Јуве додека имаше транспаренти незнам кога ке се освести.
И на крај да ги кажам моите желби за летово:
1.Красиќ
2.Аого
3.Диего Алвес(голманчето на Алмерија)
И да се вратат некои од позајмените играчи но и да се промовираат неколку играчи од Примаверата,пред се Адиах,Верди,Албертаци и Ѕигони.
Тоа беше се за сезонава повеќе среќа во следната и да посакам повесело трансфер лето без нервози како минатото.
ФОРЦА МИЛАН:pipi:

P

PewDiePie

Гостин
Ќе биде долго лето,спремете се за главоболки. :pipi: Ако стане тренер Гали би сакал да ги видам во прв тим Албертаци,Страсер,Верди и Ромагноли,на Адија заборавете очигледо е приказна како Матиони,Виудез и Кардачио(како само треба да си ја чука главата фестер што ги испушти играчиве ауууу).

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Епа вака чекав да заврши сезоната и тука да го пишам златното 1.000дарче:)
Прво ке почнав од утакмицата со Јуве,па после ке кажам и за целата сезона.Утакмицата беше многу емоционална си замина најдобриот голман што сме го имале,Дида,и фала му за се.Фала му и Фавали.
Леонардо може и беше најдоброто нешто што ни се случило сезонава,имаше потенцијал да стане многу добар тренер но се срчка со Факерот и овој го избрка,заради тоа што овој побара да трансфери.Али мање битно,лошото е што го изгубивме Лео и како скаут,но ке се снајдеме некако.
ФАЛА ЛЕО ЗА СЕ ШТО НАПРАВИ!!
Околу играта со Јуве беше супер,вака да игравме цела сезона сигурно ке имавме нешто во витрините но тоа е.
Почетокот на сезоната беше лош за нас,но понатака се се стабилизира т.е од победата против Реал,Милан се препороди,следеа добри утакмици но секогаш киксавме со тимови кој требаше да ги мачкаме,не уништија и повредите на Пато и Неста,али јас сум задоволен од сезоната со оглед на тоа какви очекувања имав(ме) на почетокот.Ова лето се надевам дека ке биде побурно од другите и дека нема да останеме со ништо,ако не се освести Берлу после мечов со Јуве додека имаше транспаренти незнам кога ке се освести.
И на крај да ги кажам моите желби за летово:
1.Красиќ
2.Аого
3.Диего Алвес(голманчето на Алмерија)
И да се вратат некои од позајмените играчи но и да се промовираат неколку играчи од Примаверата,пред се Адиах,Верди,Албертаци и Ѕигони.
Тоа беше се за сезонава повеќе среќа во следната и да посакам повесело трансфер лето без нервози како минатото.
ФОРЦА МИЛАН:pipi:
Ок се сите само голман не ни треба ,класа голмани се и Абијати и Сторари (мора да го вратиме),значи Сторари може комотно да се каже дека ја одведе Сампдорија во ЛШ,ја гледав вчера ууакмицата со Наполи типот збесна спаси четири сигурни гола .... така да мислам со тоа голманското прашање ке ни биде затворено што би се рекло една главоболка помалку

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Уште еден на листата полтрони во Милан.
По гзолижачка изјава немам прочитано во животов.

Овој има играно порано во Милан затоа се пали нешто а се знае дека Тасоти ќе биде нов тренер не ни сакаат овие пари да даваат за плата на јак тренер
89ee_1.JPG Rapp_Milan_04_detail.jpg Filippo Galli

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Милан од следната година повторно ќе биде влечен од првиот шешир во ЛШ. Најмногу благодарение на Ливерпул кои не се пласираа и ослободија едно место вишок.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24935

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
После Дида,Лео и Фавали следни на листата за одење е Јанкуловски во некој од руските тимови со него и Одо кој највероватно ќе се врати во Лацио и Каладзе исто така во некој руски тим.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24945

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Има бе, еве ги...

од нив некој дека ќе послужи како засилуање тешко (х
Може само Астори, Пиере и Палоски... како подмладување, другото ништо не би вратил!
Од мене мислам дека треба да ги вратиме Палоски , Диниз и Осуји.
Палоски е играч од нападот, а Диниз и Осуји се играчи од одбрата.Ако се сеќавате Палоски постигна еден гол во еден натпревар пред да биде даден на Парма т.е. пред 2 сезони кога имаше само 17 или 18 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom