Епа вака чекав да заврши сезоната и тука да го пишам златното 1.000дарче
Прво ке почнав од утакмицата со Јуве,па после ке кажам и за целата сезона.Утакмицата беше многу емоционална си замина најдобриот голман што сме го имале,Дида,и фала му за се.Фала му и Фавали.
Леонардо може и беше најдоброто нешто што ни се случило сезонава,имаше потенцијал да стане многу добар тренер но се срчка со Факерот и овој го избрка,заради тоа што овој побара да трансфери.Али мање битно,лошото е што го изгубивме Лео и како скаут,но ке се снајдеме некако.
ФАЛА ЛЕО ЗА СЕ ШТО НАПРАВИ!!
Околу играта со Јуве беше супер,вака да игравме цела сезона сигурно ке имавме нешто во витрините но тоа е.
Почетокот на сезоната беше лош за нас,но понатака се се стабилизира т.е од победата против Реал,Милан се препороди,следеа добри утакмици но секогаш киксавме со тимови кој требаше да ги мачкаме,не уништија и повредите на Пато и Неста,али јас сум задоволен од сезоната со оглед на тоа какви очекувања имав(ме) на почетокот.Ова лето се надевам дека ке биде побурно од другите и дека нема да останеме со ништо,ако не се освести Берлу после мечов со Јуве додека имаше транспаренти незнам кога ке се освести.
И на крај да ги кажам моите желби за летово:
1.Красиќ
2.Аого
3.Диего Алвес(голманчето на Алмерија)
И да се вратат некои од позајмените играчи но и да се промовираат неколку играчи од Примаверата,пред се Адиах,Верди,Албертаци и Ѕигони.
Тоа беше се за сезонава повеќе среќа во следната и да посакам повесело трансфер лето без нервози како минатото.
ФОРЦА МИЛАН