NBA сезона 2009/2010

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Лошо..многу лошо.. Артест и Бајнам дрва невидени...не ги можам ич :kesa: Слаби во одбрана уште послаби во напад.. Неможе само Коби и Гасол да играат.. За Одом па немам коментар :tapp: Зажалив што дремев до 6 сабајле, сега сум ко тенк да ме ебел

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
џабе се радват бостон ке го јадат стапо во секој случај

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
П.П.С Прославувањето на некои играчи од Бостон ми личеше на театар на пациенти од Бардовци... Дејвис после секој кош се дери како да е второто доаѓање на Херкулес - врв беше плунката која му се тегнеше низ цела брада, Нејт Робинсон после секој кош се стега како да е на Мистер Олимпија, Рашид на секое свирче се дери и врти кругови како пијана кокошка околу обрачот, Гарнет оди на раце и на колена...разбирам дека има емоции, но нивните движења ми изгледаа идиотски.
Невидени идиоти во прославата, како да им зависи од тоа дали ќе преживеат или не. Нејт Робинсон се понашаше како Мајкл Џексон, Дејвис како мало дете, не знам што беше работата, изгледа знаат дека играат против најдобрите и најдобриот играч па така им доаѓа, тоа докажува колку се плашат од ЛА ама се надевам дека на крајот ќе плачат како пичиња под кошула!

Инаку како што забележав ова е прва регуларна победа на Бостон, вториот натпревар во ЛА го добија судиите за нив!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
не само играчите што се плашат туку и тренерот док риверс во очите му се гледа страв, по тоа колку се плашат се гледа дека првата петорка не може да даде кош

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Еј,не ми се верува!!
Ви смета сега како се радуваат:pos::pos::pos::pos::pos:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
2-2. Двата тима не држат во неизвесност. Финалето ќе биде интересно. Напред Бостон!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Незнам зошто се изненадувате од прославата на Бостон... Никаде не видов Пирс, Гарнет или Ален да се радува до безсвест.Тоа го правеа младите момци за кои ова е прв ваков спектакал.Нормално.Денес гледаат ТВ идоли утре играат против нив и ги победуваат.А и до карактерот на човекот е.Едноставно не знае да се скрие емоција.Било дали е тоа плачка или скокање од радост.Еве земете го Фишер на предходната утакмица.Ако остана некој да следи после натпреварот новинарката го прашува тој се расплака.Тоа е тоа емоции некои луѓе не кријат. И јас лично ги ценам заради тоа.Фишер со богатото искуство не па БИГ БЕЈБИ :D :D...

Ако Бајнам не издржи до крај на серијата искрено незнам како ќе се спротистават под кош ЛАЛ.ГАрнет Перкинс и од клупа Дејвис и Волас...
Сега пак ќе спомнам не сакам да обрните на тоа внимание.Кога го гледам Одом исто како да го гледам Џејмисон... Ауу каква нервоза ме јадела тогаш...Претпоставувам како ви е сега... Сепак Одом е еден од тие играчи кој од утакица до утакмица знае да даде диаметрално спротивни изданија

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Бостон ТЕПАА
.
.
.
буквално :pos:

Шала и боксирање судии на страна, честито зелени, посебно мило ми е што ѕвезди на вечерта беа Биг Бејби и Робинсон, да си знаете дека не е се во Гарнет, Пирс и Реј Ален.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Браво Нејт браво,нема никаков респект против кого игра,шутира и крај,храбар мал човек.
Никогаш немаше да погодам дека Дејвис ќе биде главен виновник за победата.Ален се подобри ама пак Фишер добро го држеше,ќе мора да се справи некако со него.
И на крај боксот на Пирс:pos:Во почетокот мислев само го чепнал судијата,кога видов на забавена како му опали еден бокс со сета слободна сила лелеее,не знам како човекот не падна во несвест.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Многу лош пораз за Лејкерс е ова. Лош од причина што Бостон повторно изигра релативно слабо, Пирс не може да го најде ритамот и Ален не може да погоди за 3 поени. Секако не верував дека Лејкерс ќе ја заврши работата уште во Бостон, но имам чувство дека на наредниот натпревар Бостон ќе експлодира и лесно ќе победи.

Последната четвртина беше една од најфрустрациските што ги имам гледано во последно време за една екипа. Резервите на Бостон не промашија, 3 или 4 пати имаа 2+1 ситуација, еден куп офанзивни скокови, 2 или 3 украдени топки во ситуација кога се кршеше резултатот и тоа беше клучен момент.

Не ми пречи толку начинот на славење ама едноставно Бостон ми се одвратна екипа. Она свинчето Дејвис не можам да го гледам, уште па со јазик кога ќе почне да изведува нешто, Нејт се пали како мајмун на секој кош, Реј Ален некоја подмолна насмевка, заедно со никаквата мајка негова што скока цело време.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Еј,не ми се верува!!
Ви смета сега како се радуваат:pos::pos::pos::pos::pos:
Ако беше во ред таа прослава, сите ќе прославуваа така, па и Меси!
Зошто така не се радуваше така Нејт во ЛА, туку во Бостон, се гледа дека е селски играч, само дома се чатали!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Зошто така не се радуваше така Нејт во ЛА, туку во Бостон, се гледа дека е селски играч, само дома се чатали!
Па не смее во ЛА,ќе им смета на Џек Николсон и Силвестер Сталоне:tv:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Па не смее во ЛА,ќе им смета на Џек Николсон и Силвестер Сталоне:tv:
Ајде оди гледај фудбал, повеќе се разбираш од тоа, за кошарка само провоцираш зошто не навиваш за Бостон, туку за Њу Џерси!

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Па како сакаш да се радуваат кога го победија својот најголем ривал во историјата на НБА. Јес да беа малку претерано театрални особено Гарнет и Волас али тоа е се оправдано. Ипак ова е најјакиот ривалитет помеѓу две екипи во НБА. А и Брајант не беше ништо поарен кога ќе погодеше тројка. Стално упатуваше подмолен поглед кон публиката

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Па како сакаш да се радуваат кога го победија својот најголем ривал во историјата на НБА. Јес да беа малку претерано театрални особено Гарнет и Волас али тоа е се оправдано. Ипак ова е најјакиот ривалитет помеѓу две екипи во НБА. А и Брајант не беше ништо поарен кога ќе погодеше тројка. Стално упатуваше подмолен поглед кон публиката
Тоа е зошто сите само го исвиркуваат, сакаат да го деконцентрираат и мора некако да се истуши!

Kajgana Shop

На врв Bottom