The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
А мала инверзија и да имате смисла и да прекинете да се тепате xD - Вампирскиот дневник (иако одамна го батали)
"Дневниците на еден вампир" ;). Ама имаш право, Стеф го батали уште у втора епизода па ние ќе се замараме тука..

Он топик, уште колку епизоди до крај на сезоната? Мајката, кога ќе ми завршат сите серии и ќе ме фати криза ќе треба пак да почнам да гледам филмови.

"Дневниците на еден вампир" ;). Ама имаш право, Стеф го батали уште у втора епизода па ние ќе се замараме тука..

Он топик, уште колку епизоди до крај на сезоната? Мајката, кога ќе ми завршат сите серии и ќе ме фати криза ќе треба пак да почнам да гледам филмови.

Наредната недела е финалето :)

Еј а едно прашање :) Ги имат книгите на македонски преведени по книжариве??? Ако знајт некој?
Дејмон сигурно нема да умрит, ама како ќе видиме. Се мислам да не се претворит во нешто сосема трето, нешто како Клаус :). Некоја нова врста да не почнит да се ширит хехехе. А Елена порано или покасно сигурно ќе станит вампир по мое

Еј а едно прашање :) Ги имат книгите на македонски преведени по книжариве??? Ако знајт некој?
Дејмон сигурно нема да умрит, ама како ќе видиме. Се мислам да не се претворит во нешто сосема трето, нешто како Клаус :). Некоја нова врста да не почнит да се ширит хехехе. А Елена порано или покасно сигурно ќе станит вампир по мое

Седмата книга испадна на 15 Март, но авторката изјави дека ќе има уште,а во библиотека ги имаше првите 3 мислам.
А за Дејмон иначе ќе биде човек :) Елена во втората книга на крајот станува вампирка, а за во серијава ќе видиме :)

Бугарка не Бугарка момичето е добро на излгед :)

Are you ready for the big day :)

јас моментално ја превземам 17та епизода од втора сезона не ми бегате многу :p

Are you ready for the big day :)
Се прашувам што смислиле за да биде впечатливо season finale. Ми текнува на една работа што мене би ми се свиѓала, Елена :love2: Дејмон, ама за таа цел треба или да му брцнат колец на Стефан во срце или да и пресадат мозок на Елена за конечно да сфати дека Дејмон и е боље прилика.

Аиииии шо сторија. Кој ли само ќе чека до септември за да видиме шо стана работава:nesvest:

He can see dead people coz he came back from dead?
Иначе... совршено!:vozbud:

некако многу провидна ми стана серијава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom