The Vampire Diaries

Н

'Никола'

Гостин
Дечково на крајот што ја грабна Елена, е всушност момчетава што ја брка Кетрин цело време и преппоставувам за него бил наменет каменов. Ќе видиме ќе видиме, ќе биде преинтересно понатаму.
П.С. Една од најдобрите епизоди досега беше оваа:)
Ај сеа прочитај што имам напишано погоре во спојлер.:)

Н

'Никола'

Гостин
Значи не е HE туку е SHE:)
А таман нејќев да ти го читам спојлерот :):)
Ај не е толку страшно, немам којзнае што откриено. Додуша кога ми кажуваа и мене за ова му реков, само малку откриј ми, не сакав и јас да знам многу.:)

I

Intex

Гостин
Помина бааги време од последната епизода, па може и без спојлери, претпоставувам сите гледале епизодата веќе.

И толку со Кетрин? Па не се фер ако е така, а се вљубив во ликот.:D
И нова вампирка, а? Која ќе е актерицата шо ќе ја глуми?

Едит:
Јас на трејлерот гледам машко кое ја киднапирало девојчево наше, а никаква Ружица (Роуз) нема.

Н

'Никола'

Гостин
Едит:
Јас на трејлерот гледам машко кое ја киднапирало девојчево наше, а никаква Ружица (Роуз) нема.
Ај види во 0.10 на видеото. Ок можеби грешно сум разбрал или грешно ми кажале, но
има нова вампирка и сето тоа погоре што го напишав, освен делот дека киднаперот со маската е таа. Можеби е другиот вампир што е со неа, оној што ја претворил Кетрин во вампирка во минатото.
Ќе ни стане јасно во нареднава епизода, ќе дочекаме.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284

нема Ружи али букетчево ке заврши работа:smir:
She is hot:pipi:

T

Tetro

Гостин
Толку е гледана серијава бе? Дај кажете дали повеќе ја гледате поради квалитетот или поради екипата? ( :drk: )

Апокалипто ми ја препорача одамна, ама не ме заинтересира да ја гледам ко ми спомна дека била тинејџерска драма, сакале и да прикажат хорор нешто.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
^Првите 3-4 епизоди со дневниците им беа малку досадни, али после ја оправија работата. Серијава ствара зависност и е многу лесна за гледање.
Е сега зошто ја гледаме? Па и ради квалитет, и ради изборот на актерите (признавам дека сите се пријатни за гледање и машки и женски). И да, како што кажа Апо летаат актери ко гулапчиња.
Не е Декстер, али вреди да се гледа:smir:

I

Intex

Гостин
Толку е гледана серијава бе? Дај кажете дали повеќе ја гледате поради квалитетот или поради екипата? ( :drk: )

Апокалипто ми ја препорача одамна, ама не ме заинтересира да ја гледам ко ми спомна дека била тинејџерска драма, сакале и да прикажат хорор нешто.
Одлична е серијата. Не е некоја во која паѓаат тешки филозофии, ама за релаксација е најдоброто што го гледам во моментов (ако не ги сметам комедиите).
Изборот е твој дали ќе ја гледаш.:)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
не ми се верува дека толку од кетрин ! ФФС ! <3 и штета шо и вујкому од тајлер го пое*аја ....... иначе свака част на нина добреФ за глумата, во ниеден момент не осетив дека 2та карактери ги игра иста глумица :) ! Тајлер... мај мен... he broke the curse, things are getting interesting now !

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Епа во оригиналните Vampire Diaries ( во Книгите )
се појавува тој што ја има создадено Кетрин некој си многу јак вампир, а и таму Елена ја убива Кетрин ама кога го прави тоа и она станува Вампир. Е сега колку од ова ке има во серијава ке видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom