The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Во многу филмови заедно одат врколаците и вампирите, па можно е тоа шо го викате. А за Кетрин, мислам дека ќе се појави баш баш на крајот на сезоната, во последните неколку секунди. Очекувам да бидне некоја плавуша, не црнокоса како Еленчето наше.:icon_lol:
Исто и јас мислам така.
Кетрин да се појави тогаш, а во втората сезона да се врти се околу неа и можеби околу Изабел ако оваа вторава не се појави порано:)
Во секој случај ќе биде итнересно во петок:)Сакам да земам да прочитам на Википедиа шо ќе се случи понатаму, ама после ќе се изгуби интересното додека ја гледаш епизодата:)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
КОЈ ПАР СЕ ДЕЈМОН И ЕЛЕНА А :D
ама Стефан целосно полуде бе, ама кое враќање на Бони, машала зајакната... топ не ја тепа сега... ќе биде весело навака
пуу испаѓа дека се ќе биде во спојлери... напната и крвава епизода
Дејмон и Стефан менуваат улоги дефинитивно
ме копка за што служи таа направата на Гилберт?
ќе го исчистат од зависноста наркоманот?

p.s зеленко за музиката од 28:30 до 30:30 (by ПП)

I

Intex

Гостин
Конечно денес ги изгледав последните две епизоди.

Интересно е да го гледаме Стефанчо како се бори против тоа што вистина е. Елена беше премногу храбра во последната епизода. Отиде и го сјеба Стефан. Респект за тоа. Чичо Џон ми се гледа како интересен лик, и по се изгледа и ќе задржам не само оваа, туку и наредната сезона. Од тоа шо го читнав на википедија за книгите, Салцман е на long - distance врска со тетката, па ако се водат според тоа, нема да го задржат за другата сезона. Бони имаше маестрално враќање. Моќна, ладнокрвна, нешто шо треба да го има во женски лик во серијава. Машката верзија е нели Дејмон. И ај доста пишував, ај.:)

Н

'Никола'

Гостин
Јас ќе кажам само, каков крај. Тотално неочекувано, воедно адреналинско. Закон епизода.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Одлична епизода со крај што ни на крај памет немаше да ми дојде:vozbud::vozbud:
Музиката за време на балот???Некој???:toe:
П.С.
Дејмон и Елена - ПАР И ПОЛ:):)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
I jas se navlekov na serijata i stvarno mi e WOW....krajno vozbudliva:vozbud:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ги изгледа сите епизоди до сега, да те вклучуваме во муабетот?:smir:
за жал не:kesa: до 5тата стигнав за викенд прогнозирам да изгледам уште 4-5. али кога ке ве стигнам ќе ви се приклучам на маубетот....сега за сега сакав само да оставам коментар, и нема да ве читам за да не ми се уништи уживањето:pipi:
:salut:

Н

'Никола'

Гостин
Хехехехе, сеа си ги прегледувам онака кежуал епизодите, и забележав, кој ремет им го маваат на Твајлајт во трета епизода, преку Дејмон.:pos:

I

Intex

Гостин
Хехехехе, сеа си ги прегледувам онака кежуал епизодите, и забележав, кој ремет им го маваат на Твајлајт во трета епизода, преку Дејмон.:pos:
What’s so special about this Bella girl? Everyone’s so whipped. I miss Anne Rice. She was so on it. :pos::pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Навистина интересна епизода, откри дооста за минатото на браќата, зошто се такви какви што се, зошто се промениле и што се случувало...
Уау каков крај Изабел се појави!

Н

'Никола'

Гостин
И конечно, ете зошто таа омраза од Дејмон кон Стефан. Аларик и Дејмон - најдобри другарчиња.:back:
Нареднава епизода се вика Изабел, и многу работи ќе станат појасни.
Уште две епизоди до крајот.:(

I

Intex

Гостин
Одлична епизода. Сега знаеме зошто е омразата на Дејмон кон Стефан.
Изгледа чичо Џони сега ќе сака да ги сјебе сите, еден по еден.
Ај наредната епизода ќе видиме што и како ќе се одвиваат работите со
појавувањето на Изабел.
Имав некој филинг дека така ќе заврши 20-ката, а претпоставувам и 22-ката ќе има сличен крај, само со
појавување на Катрин

Kajgana Shop

На врв Bottom