Lie to Me

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Новата епизода - закон!
Знаев уште од моментот кога типот се нафати да седне спроти Лајтман дека е психопат.

Доста предвидлива епизода ама стварно закон!

Очигледно беше за психопатот, очигледно беше и дека е опкружен на крајот и дека следуваше шах муабетот.

Епизода која ве прави да се чуствувате ѕверско. Посебно за трилер фановите. Дека доста сте пробиле. (:

Agree, на места предвидлива, али добро стокмено. :)

Очекувам да секоја нова биде подобра од претходната. Останува само да чекаме. :toe:

Може некој да ми прати по пп линк од превод за новата епизода било на англиски или балканскиве јазици :smir:

најдов

Очекувам да секоја нова биде подобра од претходната. Останува само да чекаме. :toe:
да се исцитирам сега, чекањето се исплатеше. :smir:
War of terrorism, американците се луди по вакви теми.
Angus Macfadyen одглуми перфектно :vozbud:

Конечно ги дочекав новите епизоди и морам да признаам дека малку се разочарав.
Не проверив дали некој друг им е режисер или шоидае, ама не се сконцентрирани на читање на говорот на телото или на фацјалните експресии како што беа до сега, туку се концентрираат на приказните :/
Ќе видиме како ќе се одвива понатаму, ама се надевам ќе се вратат во нормала :)

Кал и еx-женаму again?
:)

Жена му: you are not going to get under my skin, or my skirt.
Кал: You know that is lie,that is. I mean the skin part

:)

Ѕвер :)

Jaка епизода!

Добро, само јас ли пратам редовно? Магде, anyone?
se02ep15 последно, каде после 3 епизоди, Melissa George (изгледа мојот најнов crush) ќе ја гледаме подолго.
Како и да е, феноменална епизода.

Jaка епизода!

Добро, само јас ли пратам редовно? Магде, anyone?
se02ep15 последно, каде после 3 епизоди, Melissa George (изгледа мојот најнов crush) ќе ја гледаме подолго.
Како и да е, феноменална епизода.
Редовна сум и јас, ич да не ми се секираш. Се нервирав дека многу малце ги има Локер и Торез ама се надевам ќе ги гледаме почесто.
Oваа новава, Мелиса, не ја сакам многу, а инаку убава е, да. Знам дека некоја фрка ќе испадне со неа и Лајтмен, а сакам Фостер да биде со него.
И то. Инаку да, новата беше закон и ја чекам поновата во вторник :)

пуштена ми е на даун с02е15, ќе биде бе.
нормално, се навлеков еднаш и продолжувам да следам :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Одлична серија, навистина ми се допаѓа. Благодарност до џимеј и Кискино кои ми ја препорачаа и ми рекоа да ја гледам, со оглед на фактот дека во последно време сум опседната со body language. Лајтман многу ми се свиѓа како карактер, далеку подобар ми е од Хаус, серија која воопшто не ми се допаѓа и баш е Лајтман различен. Можеби да, е саркастичен, ама сепак има подруга страна и многу добар тим ми се одбрани.

Хаус - :pov:
Лајтман - :vozbud:

Не ми се нафрлајте сега, си кажувам само мое мислење. :)

Па Лајтман не е многу саркастичен :) во споредба со Хаус е многуууу различен
Баш вчера ти видов на топик дека гледаш и сакав да те прашам како ти се допаѓа, ама изумив :)
До која епизода си?
И не знам дали знаеш дека се тоа е правено според вистински истражувања, што ја прави серијата поинтересна :)

Патем, јас да си кажам дека сеуште се нервирам дека не обрнуваат мн. внимание на боди ленгвиџот веќе :@:@:@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom