Lie to Me

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
epten jaka serija, tim roth e taman odbran za ulogata.
Vcera gi izgledav 12-te epizodi sto ne mi bea gledani ^ ^, sega cekame vtornik za nova ep.

Ѕверска епизода, иако пренагласено беше
кога ги испрашуваа научниците, дури и јас приметив дека лажат.

Инаку, последниот quote владееше:
"Locker, my card. In case you want to make a life change" :)

Се убив од барање на некоја добра серија, ја видов препораката за филмот и ај реков да му дадам шанса и не зажалив. Ја изгледав целата прва сезона и според мене после Хаус и Фрејзер (иако не се ист жанр) е најдобрата серија која ја имам гледано. Пилотот дури е и поубав од пилотот на Хаус. Комплименти за Тим Рот кој повеќе од одлично си ја завршил работата. Инаку да, ќе се согласам дека Карл Лајтман потсеќа повеќе од колку што треба на Грегори Хаус, но сепак има некои само свои движења, елементи или како сакате наречете ги кои го прават да е уан ин а милион. Ми смета тоа што за разлика од првите епизоди каде беа сконцентрирани на криминалци индивидуи, во последните 2-3 епизоди почнаа да му се мешаат во работата на Џек Бауер. Многу оригинална им е темата микроизрази, говор на телото, нешто не видено досега, дефинитивно серија која мора да се гледа. Деновиве ќе ги догледам уште тие неколку епизоди од втората сезона, да ве стигнам па после може и да ги коментираме епизодите.
п.с Во 11 епизода мислам дека беше, ја спомнаа и Македонија, за жал не по добро. Al Qaeda is believed to funnel money... through groups in Macedonia and Albania. Погодувате и заради кој.:nesum:
п.п.с И да, Риа Торес :drk:, море :sekss:.

Microexpressions i deception detecting , у кратко целата серија е базирана на истражувачкото дело на др Paul Ekman, типот е пионер за сите елементи од серијата, и у прав живот има организација слична на lightman.
Има добри книги од него, како и неколку програми(as in software) за вежбање детекција на Microexpresions. Програмата и не е неш посебно, ама вреди да се види, а книгите исто така вредат да се прочитаат.

Не сум се пофалил колку сум задоволен од досегашните епизоди од 2ра сезона.
Пилотот ме привлече најмногу, но мислам дека почнаа шаблонски, али 2рава сезона ме соборува од стол со секоја епизода. :)

Некој да ми дае торент од 12 епизода од 1ва сезона?цџз.

Новава епизода е ОК. Као дефинирање на црнецот од тимот.
Малце копање по минатото. Малце подосадна од сите од 2ра сезона но ОК е.

Lightman баш ѕверски се понаша.

Оваа ја гледав ради атер на Ќискино, али шит е серијава. Ш и т
Премногу сличности со "добропознатите серии". Премногу. Ко да гледам топ 10 од Хаус, ЦСИ, Криминал мајндс и пантомима.

Оваа ја гледав ради атер на Ќискино, али шит е серијава. Ш и т
Премногу сличности со "добропознатите серии". Премногу. Ко да гледам топ 10 од Хаус, ЦСИ, Криминал мајндс и пантомима.

Види го овој, се врати од пензија за да ја руга серијава :devil3:

А што, као топ 10 собрани работи од рандом серии и ставени во една не е добро?

Ако има порнич од твоите топ 10 порничи, нема да ти е најпорнич?

Види го овој, се врати од пензија за да ја руга серијава :devil3:

А што, као топ 10 собрани работи од рандом серии и ставени во една не е добро?

Ако има порнич од твоите топ 10 порничи, нема да ти е најпорнич?

Лошо сум се изразил, јесте да.
Лоу десет нека биде, лоша имитација на моментите од другите серии. :/

Ај некој фин чоек нека ми прати торент за 5 епизода од 2ра сезона.
Не можам да најдам асален, а ЕZTV нема.
Фала.:)

Зашо бе никој не ја коментира новава епизода? :)

Заебанциите на Лајтман со Локер стануваат епски, треба во секоја епизода да има по една, ќе бидат се посмешни и посмешни, само затоа што ги има.

Reynolds: "And who am I to blame for this?"
Lightman: "Uhhh...Loker?"

:devil3:

Се на се, добра епизода, ма повеќе од добра.

Почнав да го гледам, ја изгледав првата епизода и не ме воодушеви нешто повеке...

Како и да е, ке го изгледам па тогаш ке дадам генерална оценка.

Излезе 10та од 2ра сезона.
Извинете ме, морам да се порадувам ко мало дете
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:je::je::je::je::je::je::je:

Е фала.
Апсолутно сум воодушевена од серијава, волшебна е.
И то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom