- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Reading micro expressions is not a way of life, it`s a tool to get to know with the truth.
Добра серија за да ве поттикне да почнете да обрнувате малку повеќе на ситните детали кои издаваат. Но дека со ова ќе станете некој експерт, мало морген.
Ја почнав некаде во 2010 цела прва сезона изгледана за да праам пауза од 3 факинг години и ја почнам пред некој месец одново.
Во глобала очекував Џилијан да се претвори во protestant chick од епизода во епизода, ама ми се допадна што остана таква ко што е.
Локер ми е интересно типче, ме потсеќа на еден форумџија фан на PB, таков nerdish techno junkie. И искрен и наивен понекад.
Риа... I`d bang her. Мислев дека е 2-3 години повозрасна од мене.
Тим Рот као Лајтман. Боље и не можеа. Ликот на Teddy Boodman 1900 облечен во „сакото“ на еден реномиран научник и mindreader. Ѕвер бе.. ѕвер!
Ќерка му... She has a filming horror record. Tons of it. Оката, и тро ме плаши таква. In a way...
Штета што ја прекинаа. Јес да се уште сум некаде при крај на 2та сезона, може да напраат reunion барем да и` скоцкаат descent ending.
Не знам дали знаеш дека се што даваат во серијата за микроекспресиите е според вистински истражувања.
Д мен http://www.paulekman.com/paul-ekman/