D_T
Чорбаџи Димко
Читам ќе се појачувата во Јануари!
http://www.guardian.co.uk/football/2010/nov/22/football-transfer-rumours-ancelotti-chelsea
Ехееее.... шо играчи изнакупивме -зар не знаете?! :icon_mrgr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам ќе се појачувата во Јануари!
http://www.guardian.co.uk/football/2010/nov/22/football-transfer-rumours-ancelotti-chelsea
Не знам дали имал или немал појма, то сега не е на муабет.
Работата е тоа шо тој ни одблиску не вади максимум од се шо има на располагање.
ВБА дома, прво коло - апсолутно најјакиот тим на терен?!
Спартак дома, 4то ЛШ коло (3 од 3 победи претходно) - најјак состав иако ликови ко Дрогба и Ешли Кол се пред умирање.
Сандерленд дома - 3тиот избор за десен бек добива предност како центархалф пред Брума кој колку и да е неискусен, то му е природна позиција?
Форсирање една иста помочана 4-3-3 цело време, нејзината ефикасност за Челзи е во тоа шо играчите од средината како Лампард и Есиен се способни за постигнување голови во секое време - со која цел се форсира тој неуморниот твој Рамирес кој трча ко headless chicken (ме бендиса изразов) наоколу и крилниот играч Жирков место претходно споменатите двајца последниве натпревари?
Од тренерот на Челзи очекувам да ги знај можностите на својте фудбалери, максимално да ги искористува, а не да форсира сосила една та иста работа само. Од примериве се гледа дека Анчелоти потфрла и за двете работи - ни внесува некоја промена, ни пак ги знај можностите и неможностите на својте играчи (а веројатно и затоа не е способен да внесе некоја промена).
Ова е најслабиот Челзи од ко е дојден Абрамович то е точно. И во Анчелоти гледав човек кој можи то да го неутрализира. Сега шо гледам? Копито...ај добро, нека не биди копито, шо сака нека биди, гледам некој кој, баш напротив, го појачува и појачува тој неквалитет.
Кај Челзи нешто ново можи да се само младинците. Вакви или онакви маме нивно, тие се, јебига. И Анчелоти како нивни тренер треба да бара начини за нивно интегрирање во екипата. Не за седење на клупа и влегување во игра во последни 10 минути на МекЕкран чисто за да се задржи топката до крајот пошто е пимплач!!! Па не сум бре јас тој шо го нарече Какута „иднина на Челзи“ лани, декември месец негде. И дали најдобро место за прв старт на Какута во Премиер Лигата беше Вила Парк? А не Стемфорд Бриџ против ВБА во помочано прво коло, на пример?
Уште еден голем минус кај Анчелоти, кој не го зборував лани пошто верував во него. Сега кога веќе гледам шо прај и не верувам во него, ќе искоментирам - кога Анчелоти со реакција од клупа сменил тек на натпревар шо не одел во наша полза? Никогаш. Ни минатата сезона кога имавме јака клупа, па за оваа да не прајме муабет, то стартните 11 не можи да ги погоди ко шо треба, па не од клупа да сменел нешто.
Али јебига.
Овој плачково во Челзи не ми треба.Боље Брума централен да игра,одколку овој.А,и да сакаме немаме пари и не трошиме за играчи нови,така да...
Не ми одговори зашто не го сакаш Мексес во Челзи.
Има мошне реални шанси МекЕкран да игра на таква позиција, ако формацијата е дијамант. Пирло/Чави тип на играч. И не значи дека му менува позиција туку дека го пробува во улога за која има одредени предиспозиции (пимплач).Нема шанси да му смени позиција дембелов наш, не е он таков тип на тренер, одосно не праи такво нешто ако не е приморан!
Соберете ги сите мој постој од пост-Интер периодов и то е то, ако веќе треба со мое име да оди новата тема. Се разбира, сакам и некои од сликите од Аушвиц.Абе луѓе, глеам полека, полека стигаме накај 1000 страни, паа кажете кој ќе ја отвара новата тема!
Јас сакав нешо да почнам да спремам, али сепак сум јас еден од по тазето членови овде па незнам колку би било тоа прикладно! Па ајде кажете кој од вас ќе ја отвара, да знаема да му помогнеме со нешо ако треба!
Јас ко посикусни ги предлагам ФантомХ и Давор, нормало ако сакаат они да ја отворат!
Не е точно, си оди в лето.Кога веќе спомнавте твитер,читнав дека Какута до крајот на неделата ќе потпише нов 4 годишен договор)-од репортер на ББЦ.
Не се извинувај за нешто шо слободно би го нарекол, па можи вака, одложена реалност.Стигна и демантот на шпекулациите од сношти, јас срдечно се извинувам за дезинформацијата![]()
Ја па не.
I miss this guy in Premier League![]()
На сите ви е јасно колку само ова е шега, така? Мислам, па видете го начинот на кој е напишано и се станува јасно - шега.Читам ќе се појачувата во Јануари!
Оти бе плачко? Јас не се осудувам да коментирам за него пошто „од пред дедо ное“ не сум го видел.Овој плачково во Челзи не ми треба.Боље Брума централен да игра,одколку овој.А,и да сакаме немаме пари и не трошиме за играчи нови,така да...
ке квари просек Белец е![]()
"Many people will always see Chelsea's success as a symptom of something wrong with the world"
Точно или не, шо викате? Ја тврдам дека е точно и дека Челзи треба да почни да гледа да биди успешен, без разлика на останатите работи. Имиџ во јавноста....жими таквово имиџ во јавноста, болната багра на чело со посраните јунајтедовци секогаш ќе има проблем со Челзи.
--- надополнето ---
А оти па да ми фали?
--- надополнето ---
Џакопо Сала, Гокан Торе и Џорџ Севил тренирале со прв тим, многу веројтано дека барем еден ќе биди резерва.
М`гла, м`гла... :icon_mrgrМногу темно е некако а...![]()