В
Вори
Гостин
Ај бе па и вие,уште први сме на табела.
Ќе се тешиме...ете и европскиот шампион Интер е во мизерна ситуација како нас
Ќе се тешиме...ете и европскиот шампион Интер е во мизерна ситуација како нас

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што побрзо го избркаат Анлечоти тоа подобро ...
Баш сакам да го видам на селекторската позиција на Англија![]()
Ај бе па и вие,уште први сме на табела.
Ќе се тешиме...ете и европскиот шампион Интер е во мизерна ситуација како нас![]()
Или овие два се прејаки или другите се преслаби![]()
Донеси го Реал у Англија и ќе збориме после..Само да те потсетам 5-0 од Ливерпул јадевте..
Ја мислам ако го избркаат Анчелоти тешко ни се пишува,нека си ја заврши сезоната па после може да се донесе друг тренер.Нема потреба да мењаме тренер на полу сезона..
Не,Бенитез.Слушам ќе го бркале од Интер,па да го собереме...
Донев,не сме којзнае колку али доволно сме да утепаме време и да напрајме асолен муабет.
Во секој случај подобро да не пишуваме редовно,одколку да им честитаме родендени на играчите,на клубските лекари,на секој постигнат гол дасе потресуваме и да го пишуваме името на играчот едно 5-6 страни.
п.с.Креспо немој Реал да го чепкаш молимте
Плус не дај Боже да ни паднат во ЛШ,има да не согуЉат.
Многу очаен пост, сите ќе се сложиме.
Само бев саркастичен со постот дека глеам пекате како мали дечиња дека сакате Анчелоти да си иде како он појма немал итн ...
Но ако не се лажам како што го прочитав фантомХ ова е најслабиот Челзи во ерата на Абрамович па така да не глеам што треба повеќе Анчелоти да направи со овој тим.
Нормално е после секој пораз да се плука по тренерот,нормално..А на почеток кога тепавме по 5-0 Анчелоти беше најдобар така?Челзи ќе се бори за титулата ете тоа ќе напраи Анчелоти..
Ја вака мислам:Тотално се согласувам. Ќе видите сега во вторник Жилина не си оди без најмалку 5 примени гола.
Состав:
Чех
Босингва - Брума - Бане - Анхолт
МекЕкран - Рамирес - Какута
Стариџ - Дрогба - Малуда
Резултат 6-0
Стрелци: 2х МекЕкран, Рамирес, Какута, Стариџ, Дрогба
Проблем е шо сезонава апсолутно не вади максимум од целиот состав, многу, многу често форсира сартни 11мина без врска, шо и се гледа според то како ни се одвива сезоната.Исто, воопшто не му замерувам на Анчелоти. Он се труди да го извади максимумот од играчите кои ги има, и мислам дека е свесен за состојбата во клубот, но нема никакво право на глас, и неможе ништо да направи.
Блазе си ни ако сме ко Интер.Ај бе па и вие,уште први сме на табела.
Ќе се тешиме...ете и европскиот шампион Интер е во мизерна ситуација како нас![]()
После сите случувања, јас не можам да го замислам Анчелоти како тренер и во наредната сезона. Едноставно, такви се работите.Ја мислам ако го избркаат Анчелоти тешко ни се пишува,нека си ја заврши сезоната па после може да се донесе друг тренер.Нема потреба да мењаме тренер на полу сезона..
Френк Арнесенкој е следен Рајкард сеа ??
Шефе, ништо не кажуваш за Челзи шо можи да го коментираме и со самото то, замараш. Сите ќе се сложиме, сите плус јас.Многу очаен пост, сите ќе се сложиме.
Не знам дали имал или немал појма, то сега не е на муабет.Само бев саркастичен со постот дека глеам пекате како мали дечиња дека сакате Анчелоти да си иде како он појма немал итн ...
Но ако не се лажам како што го прочитав фантомХ ова е најслабиот Челзи во ерата на Абрамович па така да не глеам што треба повеќе Анчелоти да направи со овој тим.
Дрогба незаинтересиран? Дрогба ќе пукнеше од мака ко погоди пречка вчера, човекот игра и болен и повреден само оти нема кој да игра пошто алтернативите се Калу и Стуриџ. Да не е незаинтересираноста кај Анчелоти можеби? Калу не е смешен, туку е трагичен. И ќе лета во наредниот бран на смалувања на трошоците, бар се надевам.Па послем поразот од Бирмингем јас не би плукал по тренерот би плукал по летаргичноста и незаинтересираноста на Дрогба и на смешниот Калу.
ај против сандерленд Челзи беше ужасен сосема без концепт и никаква игра, али тоа вчера што го видов е неефикасност од страна на играчите ( јбг се дешава ).
Вчера едино ми остави впечаток Рамирез и Микел .. Рамирез трча за 4ца во тимот ејј, страшно колку мрзливо и незаинтересирано се однесуваа некој играчи на теренот но тоа е ..
Е сеа дали ќе се бори за титула останува да видиме на крај искрено баш би сакал да лапне Челзи повторно титула во ПЛ ипак фаворит ми се.
А тоа што не им дава шанса Анчелоти на младите е општо познато дека има повеќе симпатии кај постарите играчи. :smir:
Брума е центархалф, а Ван Анхолт играше центархалф против Кристал Палас и Ајакс на пријателските шо ги видов. Ама Фереира најмногу се покажал на тренинг. Освен то да играл против Калу на тренингот, друго обајснување немам како е можно тоа.нема ли некој од младите шо игра на централен дефанзивец позиција?
фереира не може д аигра централен, ја нема таа сила.
бане, ај ај ќе игра нешто, ама не може сам.
Нема речено директно место Микел, туку „holding midfielder“. Во шо не гледам разлика.МекЕкран задњи везник?
Не сакам да помислам дека Анчелоти со новава улога ќе му ја упропасти вистинската природна позиција.
Детево може да игра полушпиц или пак везњак ко Лампард.Ама да игра на место Микел,нешто не е во ред.