Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Исти К друга димензија,тоа за МекЕкран.
Само нејќам да се случи истото што се случи со Андерсон.Дојде од Порто во Манчестер како полушпиц,Фергусон го усра како задњи везник.Исто и со Алан Смит.

Нема шанси да му смени позиција дембелов наш, не е он таков тип на тренер, одосно не праи такво нешто ако не е приморан!
Ќе си игра Мекекран полушпиц а задни везен ќе игра Есиен или Рамирес!

--- надополнето ---

Абе шо е со овој Лукаку!? Де сака во Реал де во Челси! Глеам на крај ќе остане со курот во раце!

ПС: Извинете на израз

Не дај Боже.Отпуштање на дебелиот ќе биде самоубиство.Јесте да го пцујам некад на нервоза,али мислам дека боље решение од него моментално нема.
Плус човекот толку може,коа има инвалиди играчи кои се влечат по терен ко црева и паѓаат ко крушки.

И после ваков притисок под кој е Дебелиот ние сеуште очекуваме да излезе со 'делумно' подмладен состав у вторник против Жилина :pos2:... Па јас гарантирам дека ниеден младич нема да има во тимот зошто победа моментално и повеќе од кога му е потребна оти по се изгледа како тргнала работава (сакале ние или не) отказ не му бега.... :toe:

Абе луѓе, глеам полека, полека стигаме накај 1000 страни, паа кажете кој ќе ја отвара новата тема!
Јас сакав нешо да почнам да спремам, али сепак сум јас еден од по тазето членови овде па незнам колку би било тоа прикладно! Па ајде кажете кој од вас ќе ја отвара, да знаема да му помогнеме со нешо ако треба!

Јас ко посикусни ги предлагам ФантомХ и Давор, нормало ако сакаат они да ја отворат!

Кога веќе спомнавте твитер,читнав дека Какута до крајот на неделата ќе потпише нов 4 годишен договор :))-од репортер на ББЦ.

Кога веќе спомнавте твитер,читнав дека Какута до крајот на неделата ќе потпише нов 4 годишен договор :))-од репортер на ББЦ.

За Какута литаме уште од почеток на сезонава. Еднаш дека ќе си оди, па дека ќе потпише нов договор, па пак дека ќе си оди, па сега пак дека ќе потпише нов договор. Не верувам во ништо додека не видам на официјалната.

Стигна и демантот на шпекулациите од сношти, јас срдечно се извинувам за дезинформацијата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom