Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Michael Essien is the latest player to join the injury list, but there will be chances for youngsters against Zilina on Tuesday night.
The Ghanaian midfielder, currently serving a suspension from domestic action, will not feature in the Champions League either due to an inflammation on his toe, while Petr Cech will be rested and Yury Zhirkov remains out with a calf problem.

No news from the last game,' said Carlo Ancelotti . 'Alex I want to protect, because we postponed the surgery because his reaction was very good. He didn't have a problem after the match but naturally he will not be involved tomorrow. We want to protect him to prepare for the next game.'
That means Jeffrey Bruma will make a first European start in defence, while Josh McEachran makes a full debut in midfield.
'Bruma will play from the beginning and also McEachran from the beginning. Turnbull will play in goal, Bruma as a centre-back and McEachran as holding midfielder,' Ancelotti explained.
'Mikel has a little problem on his knee and maybe he will go on the bench but it is time for McEachran to play. He showed good attitude and personality, and it is a good moment for him to have this chance.
'Our aim, in the Champions League, is to win the group. Tomorrow we have the possibility to close this group. We don't want a surprise in the last game at Marseille, so we have a great possibility.
'Now in this moment everything seems wrong, and we are at the top of the table and we won four games in the Champions League. We have to have control of this situation, it's a difficult moment, but we did something good.
'We are in the top of the Premier League and can win the Champions League group.'

Нема за Шмуљо...

Тема ќе отвори некој што пишува долго време на темава и што е долго време на форум.
Значи Фантом модераторот ја има отворено оваа.Јас,Фантом прилепски,Бластер па до некаде Албин(ХедХантер).Јас не се нафаќам за отворање,зошто ме мрзи,па би предложил некој од наведениве.
Мада ако ми ги стокмите информациите можам само да стиснам отвори нова тема :)
Многу барам нели?

Не го викај Кешли.
Околу Шмуглово недоквакан, да не рече Анчелоти оти и тој ќе одмара? Ај убо видете некој на официјалната, некој шо има лимит на интерент пошто ја немам, проклети да се Техоме.

Можи да се проба и поназад, пимплачките квалитети даваат причини за такво нешто. Само не во проклетата 4-3-3!!! Златен дијамант!

Имаш право мислам дека е време Карло да го врати дијамнатот повторно! Доста беше со оваа 4-3-3 триаголник формација! Цела ебана сезона играме со таа! Бар пробај да смени нешто бе Карлоооо!!!

Не се нафаќам ни јас...нека отвори некој друг.:helou:

Не го викај Кешли.
Околу Шмуглово недоквакан, да не рече Анчелоти оти и тој ќе одмара? Ај убо видете некој на официјалната, некој шо има лимит на интерент пошто ја немам, проклети да се Техоме.
Можи да се проба и поназад, пимплачките квалитети даваат причини за такво нешто. Само не во проклетата 4-3-3!!! Златен дијамант!

Не гледам никаде да пишува нешто за шмугло или пак за можни играчи кои би можеле да играат.Пишува дека Есиен е аут ( не знам зашто ) а Мек Екран е ин за утрешниот меч т.е најверојатно ќе стартува со Жилина.И Брума утре стартува.

Турбуљ,МекЕкран и Брума за утре се 100% сигурни:)

Тема ќе отвори некој што пишува долго време на темава и што е долго време на форум.
Значи Фантом модераторот ја има отворено оваа.Јас,Фантом прилепски,Бластер па до некаде Албин(ХедХантер).Јас не се нафаќам за отворање,зошто ме мрзи,па би предложил некој од наведениве.
Мада ако ми ги стокмите информациите можам само да стиснам отвори нова тема :)
Многу барам нели?

Кој и да е! Јас сум спремен да му помогнам на секој ако од мене побара помош околу нешто! Нов сум овде ама можам да ви пружам помош (нормално доколку таа биде потребна, шо не верувам али јас да се се понудам) :)

Зошто сите да не учествуваме во подготвувањето на материјалот за новата тема, а после кој ќе го ископира сето тоа и ќе кликне на отвори нова тема е најмалку битно.

Иначе за повредите, засега Бенајун, Лампард, Тери, Алекс, Есиен, Жирков, Микел
За бенајун, знаеме, Лампард се надевам дека нема да има никакви компликации сега, и дека ќе се врати за две недели, за Тери не се знае ништо, ама како што рече Анчелоти, веќе подолго време играл со таа повреда, и денес може да е лошо и да неможе да игра, а утре да може да ја контролира болката, и да е способен да го даде својот максимум. Алекс прочитав дека денес требало да оди на операција, ама после Анчелоти кажа дека ќе го одмара утре, за да може да игра против Њукасл. Есиен нели ја имаше истава повреда пред некоја недела? Изгледа повторно се обновил, да се надеваме дека не е ништо сериозно. За Жирков исто нема конкретна информација, останува да чекаме, и за Микел, мислам дека не е ништо озбилно зошто пишува дека е можно да биде утре на клупа.

Мислам дека ќе извади Анчелоти утре добро избалансиран состав, кој добро ќе се покаже, и очекувам убедлива победа, да заборавиме малце на се што се случуваше.
За засилувања во Јануари, веќе престанав да се надевам, и веќе не верувам во ништо се додека не го видам на официјалната.

А за ФантомХ,па да,ако немаш играчи џабе ти е се.Тука ќе ја повторам и изјавата на Мурињо со јајцата во супер маркетот.Се надевам ја знаеш.
Јас уште со Деко и Балак во тимот велам дека истиот е генерално слаб. Па тогаш јасно е шо мислам за овосезонскиов.
Проблем е шо Анчелоти не го вади максимумот, баш напротив. Колку и да е ослабен тимот, 6 порази во средината на ноемември и тоа се во чувствителни натпревари е многу лошо.

Michael Essien is the latest player to join the injury list, but there will be chances for youngsters against Zilina on Tuesday night.
The Ghanaian midfielder, currently serving a suspension from domestic action, will not feature in the Champions League either due to an inflammation on his toe, while Petr Cech will be rested and Yury Zhirkov remains out with a calf problem.

No news from the last game,' said Carlo Ancelotti . 'Alex I want to protect, because we postponed the surgery because his reaction was very good. He didn't have a problem after the match but naturally he will not be involved tomorrow. We want to protect him to prepare for the next game.'
That means Jeffrey Bruma will make a first European start in defence, while Josh McEachran makes a full debut in midfield.
'Bruma will play from the beginning and also McEachran from the beginning. Turnbull will play in goal, Bruma as a centre-back and McEachran as holding midfielder,' Ancelotti explained.
'Mikel has a little problem on his knee and maybe he will go on the bench but it is time for McEachran to play. He showed good attitude and personality, and it is a good moment for him to have this chance.
'Our aim, in the Champions League, is to win the group. Tomorrow we have the possibility to close this group. We don't want a surprise in the last game at Marseille, so we have a great possibility.
'Now in this moment everything seems wrong, and we are at the top of the table and we won four games in the Champions League. We have to have control of this situation, it's a difficult moment, but we did something good.
'We are in the top of the Premier League and can win the Champions League group.'

Нема за Шмуљо...
Значи ќе стартува пак Чудакот.

Имаш право мислам дека е време Карло да го врати дијамнатот повторно! Доста беше со оваа 4-3-3 триаголник формација! Цела ебана сезона играме со таа! Бар пробај да смени нешто бе Карлоооо!!!
Не е 4-3-3 триаголник ова, или елка популарно наречена. Ова е класична 4-3-3, само шо Рамиреш и Жирков се бесцелни во истата, за разлика од еден Лампард и еден Есиен на пример.

--- надополнето ---

I was excited and happy when CA was mentioning the players who could possibly start till I heard the name Turnbull :icon_bigg

Јас уште со Деко и Балак во тимот велам дека истиот е генерално слаб. Па тогаш јасно е шо мислам за овосезонскиов.
Проблем е шо Анчелоти не го вади максимумот, баш напротив. Колку и да е ослабен тимот, 6 порази во средината на ноемември и тоа се во чувствителни натпревари е многу лошо.

Значи ќе стартува пак Чудакот.

Не е 4-3-3 триаголник ова, или елка популарно наречена. Ова е класична 4-3-3, само шо Рамиреш и Жирков се бесцелни во истата, за разлика од еден Лампард и еден Есиен на пример.

--- надополнето ---

I was excited and happy when CA was mentioning the players who could possibly start till I heard the name Turnbull :icon_bigg

Абе она се води ко класична 4-3-3 али види како во средниот ред увек Микел останува поназад а Рамиреш и Жирков увек одад по страна и се малце понапред од него! А во нападот најчесто Дрогба е осамен во шпицот а Малуда и Анелка се малце поназад од него и идат по страна! Иначе коа ги пишува формациите ги поставуваат нормално во линија, а во игра секогаш се организираат вака ко шо кажав, а таквата поставеност мене ми личи на триаголник, затоа така викам!

Мурињо можИ(ко што би рекол Фантомот)само гомна да јадИ.
Нека си глеа работата во Реал и нека не просерава за други.

Иначе ќе пукаме петарди вечер,осеќам.

Да не беше Роман,немаше да знаете кој е Челзи денес.Така да седи мирен.

Да, и затоа сме му благодарни! Али од друга страна, и он не искористи нас, според мене за своја лична промиција, односно шо би се рекло да биде ИН! Така да немојте да мислите дека он ова го направи од љубов кон клубот! Сега ако му прошло меракот на Роман, верувајте многу лесно може и да не продаде, шо искрејно посакувам! Барем би дошол нов газда спремен за нови инвестиции!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom