Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
?????? Погледни ја датата, ова е patch 1.2 за кецот :)
My bad :kesa:

Сепак, во 1.2 го имаат поправено багот што највеќе ме нервира.
"Fixed a bug where players lost Nano Catalyst points after restarting the game"

My bad :kesa:

Сепак, во 1.2 го имаат поправено багот што највеќе ме нервира.
"Fixed a bug where players lost Nano Catalyst points after restarting the game"

Хммм добар fix! BTW ја ги имам отклучено сите модули освен последниот кај првите три што се (кај што го има bullet tracer-от)

А дали може да се игра онлајн, бидејќи сингл плеерот не ме бендиса. Ако знае некој нека пише

Вака: сите ќе го симнете пачот 1.1, ќе го инсталирате, ќе му го ставите кракот, идете у играта, правите акаунт на mycrysis.com, внесувате некој рандом cd key (само не XOXO-XOXO-XOXO-XOXO-XOXO или 1111-1111-1111-1111-1111) значи да бидат мешани бројки и букви, потоа одите на join game, бирате сервер кај што има место и плешате.

Вака: сите ќе го симнете пачот 1.1, ќе го инсталирате, ќе му го ставите кракот, идете у играта, правите акаунт на mycrysis.com, внесувате некој рандом cd key (само не XOXO-XOXO-XOXO-XOXO-XOXO или 1111-1111-1111-1111-1111) значи да бидат мешани бројки и букви, потоа одите на join game, бирате сервер кај што има место и плешате.
И гасите по 10 минути.

Битка за ЛА го гледав сега ме потсеќа на играва :tv:

Сакам да го снимам 1.2 пачов, ама ми прави проблем.
Играта ја бара само во C, a мене ми е снимена во D.
Поради тоа дава резутлат дека не може да ја најде, и сака да ја преинсталирам(за тоа ќе се прашаме).
Сакам да го снимам поради тоа што, кога ја пуштам сама се обидува да апдејтира и морам модем да гасам да не се дешава тоа.
Бар да ја свртам, после у канта ќе си иде.

Треба да го вратиш оригиналниот exe фајл (веројатно ќе го најдеш во кракот) и потоа ставаш да се пачува.И го ставаш кракот.

Поради тоа дава резутлат дека не може да ја најде, и сака да ја преинсталирам(за тоа ќе се прашаме).
Сакам да го снимам поради тоа што, кога ја пуштам сама се обидува да апдејтира и морам модем да гасам да не се дешава тоа.
Баг на играта е тоа. МОРА да ти е инсталирана во С, јебига. Глупи Crytek... :tapp:

Епа немој да ја палиш преку launcher-от, Crysis2Launcher.exe, туку преку Crysis2.exe.

Треба да го вратиш оригиналниот exe фајл (веројатно ќе го најдеш во кракот) и потоа ставаш да се пачува.И го ставаш кракот.

Сакаше на овој начин. Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom