Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ако нешто ви значи како показател, ја немам упалено веќе 5-6 дена.

Не ме влече ич...
Јас ја играм само заради приказната. Све останато е fail. Значи мање-више иста Black Ops. И таму само приказната вредеше.

Мултиплеерот е срање.Незнам дали намерно е направен толку глуп.После 10 минути го исклучив.Само да прашам која е функцијата на armor mode во мултиплеер?

Мултиплеерот е срање.Незнам дали намерно е направен толку глуп.После 10 минути го исклучив.Само да прашам која е функцијата на armor mode во мултиплеер?
Само што се исклучив од мултиплеер. Во една партија 8 на 8 - 2ца читери. Па аман бе луѓе, имате ли барем малку осет?

Само што се исклучив од мултиплеер. Во една партија 8 на 8 - 2ца читери. Па аман бе луѓе, имате ли барем малку осет?

Самиот наносјут во мултиплеер е чит... половина кампуваат во stealth, си одиш напред, не гледаш никој и одеднаш BOOM HEADSHOT!!! И како што кажа phoenix без разлика дали користиш армор или не пак те убиваат како да не го користиш. Нема шанси да имаш повеќе kills од deaths освен ако не си некој Крајзис експерт и имаш соколово око за да гледаш непријатели во stealth.

Да имаше барем најмала корист од армор модот тешко да тепаа со стелт.А вака активиран армор мод нема никаква функција.Со 100 енергија од 1 куршум во глава умирам а активиран армор мод :tapp:

stealth.....само....stealth...
....Кампањата ја играм на најтешкото ниво и ако не користиш stealth нон-стоп мртов си од неколку куршуми.........истото и на мулти мораш да отвориш очи ако не че наидеш на некој куршум....(и да имама читери и тоа доста но и они гинат како магариња ако знаеш што правиш)

Епа користете сите stealth и нека биде мапата празна :pos2:

Ја почнав колку толку, стигнав до таа мисијата кај шо ги тепаш тие шо ги горат луѓето, кога првпат ја зимаш фелине пушкана.Засеа нитуеден баг.Играм на тоа 2роно дификулти како и да е, и да прашам.HP-to ми е кај еnergy?све е во тоа енерџи?
Во енерџито ти се спаѓа невидливоста,шптринтот такви работи.HP-то го гледаш по крвта на екранот.Ако имаш многу крв на екранот ти пише WARNING

--- надополнето ---

Ако нешто ви значи како показател, ја немам упалено веќе 5-6 дена.

Не ме влече ич...
Mac на мене баш ме влече..

Па добро не е како КОД играва. Не очекувај ти да туриш армор и да трчаш низ цела мапа како GOD некој. Арморот ти дава малку заштита (5-6 куршуми макс). Постојано треба да бидеш сконцентриран и да знаеш кога што да пуштиш. Арморот јас само го користам кога некој ќе почне од зад грб да ме пука и кога ќе видам јас некој додека сум со stealth за да не ја изгубам енергијата кога ќе почнам да пукам во него. Исто кога имаш ставено армор имаш помал recoil кога некој пука во тебе. Ова се што го кажав важи ако имаш конекција со 3+ црти. Ако е 2- (90% ми е мене така) секој човек по кој што ти пукаш е како да има ставено армор и 1000 energy, а тебе те убиваат и куршумите што те промашуваат (фаќаш пневмонија од ветрот) :)

Ма ни толку заштита нема.Воопшто нема заштита.И налет тоа движењето на играчите изгледа како на оние browser MMORPG игри т.е. како духови се.

Луѓе да не знаете дали ако го симнам 1.2 пачот, го инсталирам и го ставам истиот крак од 1.1 ќе можам да ја играм играта?

Читам на ТPB, истото било, и вака и така или немало да те пушти или ќе те избацело.Чекај да искочи вистински крак.

Читам на ТPB, истото било, и вака и така или немало да те пушти или ќе те избацело.Чекај да искочи вистински крак.
Па чекам, али многу време им треба за крак на апдејтов. А многу сакам да го инсталирам пошто поправа a shitload of bugs.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom