A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

T

The Cryptkeeper

Гостин
Имам Бум ТВ од вчера, денес малце мрзнеше сликата па мислев дека е до антената. Ја вратив надворешната сепак добив впечаток дека преку таа треба да иде.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.692
Поени од реакции
8.118
BoomTV сигурно нема да има нови канал наредниве години пошо имаат максимално канали колку што им е обезбедено и неможат да додадат повеќе мора некој да одземат за да стават нов

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
дали знае некој на која тв од бум тв даваат премиер лига??

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Како сте задоволни од боом тв? сакам деновиве да земам да ја заменам аналогната од кејбалтел за дигиталната од боом па ми треба некои совети од вас за квалитетот околу сликата, каналите...?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас сум задоволен.
Сликата е супер, каналите не се премногу, но мене ми е ОК понудата, ги има сите канали што ми требаат.

Наскоро (иако најавуваат подолго време) требало да стават снимање, премотување, паузирање, како и нови канали. Се надевам дека овој пат наскоро ќе биде токму „наскоро“, а не да чекам година-дена и повеќе од сега.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Јас сум задоволен.
Сликата е супер, каналите не се премногу, но мене ми е ОК понудата, ги има сите канали што ми требаат.

Наскоро (иако најавуваат подолго време) требало да стават снимање, премотување, паузирање, како и нови канали. Се надевам дека овој пат наскоро ќе биде токму „наскоро“, а не да чекам година-дена и повеќе од сега.
тоа наскоро им е од пред една година.. а вистинско прашање е кога е тоа НАСКОРО.. ваљда за 2 3 години ке биде

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Јас сум задоволен.

И телетекст.... поможи боже :se_ molam

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
тоа наскоро им е од пред една година.. а вистинско прашање е кога е тоа НАСКОРО.. ваљда за 2 3 години ке биде
Да, најавуваат од кога почнаа, но пред месец дена баш онака „гордо“ имаа истакнато во флаер дека „наскоро ќе има...“. Баш да видиме.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
и беспари Бум тв да ти дадат не вреди коај нема добар избор програми
А кои канали сакаш.. Најпознатите домашни и странски ги имаш,плус-минус некој... или ти фалат уште пинк-овци?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
А кои канали сакаш.. Најпознатите домашни и странски ги имаш,плус-минус некој... или ти фалат уште пинк-овци?
не се исплати бе брат... малку програми има ти текнува ај за кабелска плаќам 450 денара за 65 канали со се превод со се пиковци со се дискавери и ред други програми.. једино добра ствар е шо можеш приемникот у џеб да го стаиш и на планина да глеаш ако имаш телевизор.. другото нишо не им чини !!!

Член од
17 март 2007
Мислења
92
Поени од реакции
3
На сите корисници во новите сметки ќе ви стигне упатство како да го користите новиот надграден софтвер на боом тв со сменет дизајн и нови опции како снимање,премотување, и потсетник.Дизајнот ќе биде со црна позадина итн...Услугата ќе стартува овој месец ќе видиме кој ден.

Член од
17 март 2007
Мислења
92
Поени од реакции
3
DSC00789.jpg DSC00790.jpg

Има уште 2 страници ќе си ги прочитате кога ќе ви стигнат

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.692
Поени од реакции
8.118
а има овој Бумов хард диск во него за да може да снимките да ги зачуваш или како на брошурава што пишува дека на USB ќе се снима програмата ама само преку ресиверот ќе се гледа

Kajgana Shop

На врв Bottom