P
PewDiePie
Гостин
Ај ако сакате пишете колку канали следуваат со ова Бум тв. Фала
следуваат 43 каналиАј ако сакате пишете колку канали следуваат со ова Бум тв. Фала
Za nagra3 nema kodovi taka? I jas gledav na thor ama sea poveketo programi gi kodiraa, a na Eutelsat w2 kodovi za koj paket da baram isto digi tv?Ја веќе 3 години гледам HBO и HBO Comedy на Thor 0.8 w на сателит преку диги тв е сеа и таму преминаа на nagra 3 заклучување и сеа се префрлам на 16 e сателит Eutelsat W2 таму исто иде HBO и HBO comedy само преводот е на српски и на хрватски али нее проблем да се одгледа добар филм оддтаму и ја не им давам на овие нашиве 300 ден за две телевизиии мислам дека никој жив нема да им плати.Совет ми е да си купите сателитска и ресивер dreambox кој го има ганц нов за 5000 ден и отвара една година све што сакаш да гледаш на сателит најбоље је на еутелсат в2 тотал тв има cinemax cinemax 2 HBO HBO Comedy AXN AXN Sci fi и све то на српски превод.Откако помине една година тогаш треба да му се вметнат Ц линии кои некои ги продаваат а некои идат гратис или free.Cardsharing популарно викан и отвара све тоа што набројав безпари само требаш да си малку по компјутерите да си најдеш линијакоја работи.
П.С Ако никој не им плати за HBO на боом тв или ќе ја намалат цената или скроз ќе го изгасат да не го нудат како опција пошто глеам скапо коштаат овие телевизии да се пуштаат на легален пат.Ево ја ви дадов идеа како и понатаму да ги гледате овие телевизии а да не платите големи суми пошто 12 месеца по 300 ден вие сте купиле ресивер а 24 месеца по 300 веке се многу.Поздрав!
Да има. Слободни канали од Бум Тв се: МТВ1; МТВ2; МТВ3-собраниски канал и МТВСАТ- сателитскиот канал на МТВ за иселениците.dali ima besplatni programi koi mozat da se sledat preku signalot na boomtv?
jas vcera skenirav i iskocija 36 kanali i na site pisuvase 'scrambled channel' a znam deka na vremeto od boomtv kazuvaa deka makedonskite nacionalni televizii ke bidat besplatni/nekodirani.
TOTAL TV за жал нема кодови само шеринг..Za nagra3 nema kodovi taka? I jas gledav na thor ama sea poveketo programi gi kodiraa, a na Eutelsat w2 kodovi za koj paket da baram isto digi tv?
BoomTV is shit!
5 kanali asalni nema. Kablovskite televizii imaat daleku podobra ponuda.