A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
17 март 2007
Мислења
92
Поени од реакции
3
Ќе се користи usb нема вградено хард диск во самиот боом тв приемник.Содржините нема да можат да се вадат од usb-то бидејќи така ќе се нарушат авторските права на телевизиите.Наскоро ќе има и нови канали на местото на HBO каналите.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ќе се користи usb нема вградено хард диск во самиот боом тв приемник.Содржините нема да можат да се вадат од usb-то бидејќи така ќе се нарушат авторските права на телевизиите.Наскоро ќе има и нови канали на местото на HBO каналите.
како тоа мислиш нема да можат да се вадат... сакаш да кажеш ако снимам ја од бумот и сакам да гледам на компиутер дека нема да можам да го изведам тоа воопшто или нема да смеам заради авцторски права...

мене искрено не ми е некако верно да неможеш на компиутер да ги гледаш..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.683
Поени од реакции
8.113
сто посто некој "ЧКЛ" фај ќе биде снимката на USB, па ај пушти го на компјутер да те видам:tapp:

После неколку недели гледаш нова аксија од One ,BoomTV плус гратис USB:tv:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
како тоа мислиш нема да можат да се вадат... сакаш да кажеш ако снимам ја од бумот и сакам да гледам на компиутер дека нема да можам да го изведам тоа воопшто или нема да смеам заради авцторски права...

мене искрено не ми е некако верно да неможеш на компиутер да ги гледаш..

Забрането е поради авторски права да се пренесуваат видеата на компјутер... И кај MaxTV е така, а еве и кај BoomTV ќе биде.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
само наскоро да не биди мн наскоро со нови канали и mr.Bonsek дали можите да ни кажите дали сеуште се водат преговорите со Спорт клуб и Спорт Клуб+ со боом тв и ако се водат кога да ги очекуваме да бидат завршени ако евентуално не се прекинати оти од нивниот форум не дават повеке никаква информација во врска со оваа тема и да можиме и ние корисниците на боом да гледаме премиер лиега

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Најавија за ова снимање и тие работи. И сега што треба ние да правиме- да чекаме секој ден да го пуштат тоа ? Според мене БООМ телевизијава е тешка глупост. Премногу лош сигнал има и доаѓа често до пречки и зезанции. Нема постојан македонски превод на сите телевизии и емсии и тако даље. Али тоа е тоа

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
дали пинк 15 од петок со самиот старт ке се гледа и на бум тв дали некој има информација ????????

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.683
Поени од реакции
8.113
на Макс тв веќе е пуштена Пинк 15
дали и на Бум тв е пуштена ?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
дали е точно оваа и дали се мисли од овај петок или од кога
Ве информираме дека телевизијата „Пинк 15“ ќе ја има на BoomTV.
Бидете спокојни.
Поздрав.
објавено денеска во еден македонски портал

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
изгледа утре можеби ке има соопштение и на бум тв дека од петок ке се емитуваа по се изгледа на местото на пинк плус ако не пуштат посебен канал

Kajgana Shop

На врв Bottom