T
The Cryptkeeper
Гостин
Имам Бум ТВ од вчера, денес малце мрзнеше сликата па мислев дека е до антената. Ја вратив надворешната сепак добив впечаток дека преку таа треба да иде.
На ниту eдна....:jaj:дали знае некој на која тв од бум тв даваат премиер лига??
тоа наскоро им е од пред една година.. а вистинско прашање е кога е тоа НАСКОРО.. ваљда за 2 3 години ке бидеЈас сум задоволен.
Сликата е супер, каналите не се премногу, но мене ми е ОК понудата, ги има сите канали што ми требаат.
Наскоро (иако најавуваат подолго време) требало да стават снимање, премотување, паузирање, како и нови канали. Се надевам дека овој пат наскоро ќе биде токму „наскоро“, а не да чекам година-дена и повеќе од сега.
И телетекст.... поможи боже :se_ molamЈас сум задоволен.
Сликата е супер, каналите не се премногу, но мене ми е ОК понудата, ги има сите канали што ми требаат.
Наскоро (иако најавуваат подолго време) требало да стават снимање, премотување, паузирање, како и нови канали. Се надевам дека овој пат наскоро ќе биде токму „наскоро“, а не да чекам година-дена и повеќе од сега.
Да, најавуваат од кога почнаа, но пред месец дена баш онака „гордо“ имаа истакнато во флаер дека „наскоро ќе има...“. Баш да видиме.тоа наскоро им е од пред една година.. а вистинско прашање е кога е тоа НАСКОРО.. ваљда за 2 3 години ке биде
А кои канали сакаш.. Најпознатите домашни и странски ги имаш,плус-минус некој... или ти фалат уште пинк-овци?и беспари Бум тв да ти дадат не вреди коај нема добар избор програми
не се исплати бе брат... малку програми има ти текнува ај за кабелска плаќам 450 денара за 65 канали со се превод со се пиковци со се дискавери и ред други програми.. једино добра ствар е шо можеш приемникот у џеб да го стаиш и на планина да глеаш ако имаш телевизор.. другото нишо не им чини !!!А кои канали сакаш.. Најпознатите домашни и странски ги имаш,плус-минус некој... или ти фалат уште пинк-овци?