Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
the cure - lullaby (bechoco radio mix)

Да отпосле видов дека пишуваше како се вика песната,али заборавив да напишам дека сум ја нашла.
Сепак фала :smir:

--- надополнето ---

Единствено можам да ти кажам дека песната е преработка на Londonbeat - I've Been Thinking About You :)

Фала,ќе се обидам да ја најдам :smir:

Ова е песна од 60-тите ваљда. Нешто у стил на Битлси рефренот иде I sing la la la la lalalala. Никако да ми текне името на бендот и песната за да можам да ја најдам.

Ја даваат една на тв џез нумера, реклама за Cotton club. Као се вика?

Песнава е италијанска и мислам дека ја пеат во дует машко и женско и во рефренот машкото се дере МУЗИКА МУЗИКА МУЗИКА и после малку потивко ѓенте ѓенте ѓенте :toe: ???

Ова е песна од 60-тите ваљда. Нешто у стил на Битлси рефренот иде I sing la la la la lalalala. Никако да ми текне името на бендот и песната за да можам да ја најдам.

UB 40 -Alalala long

Песнава е италијанска и мислам дека ја пеат во дует машко и женско и во рефренот машкото се дере МУЗИКА МУЗИКА МУЗИКА и после малку потивко ѓенте ѓенте ѓенте :toe: ???

--- надополнето ---

Да не мислиш на Opus - Life is life

Здравејте братја Македонци !
В Б'лгарија ште правим 30 години от рождението на Тоше Проевски, мир на душата му и т'рсја инструментала на една от нај-хубавите му песни , Лјубена Ако може помогнете ми ! Благодарја и живи и здрави сите !
rusanov74@abv.bg

Како се вика power-play_от што е на антена5 оваа недела

Слушав една песма денеска на Антена. Нешто пееше за Dreaming цурата. Мислим дека музиката беше истата ко на песмата Сањам - Индекси !

Вака сеа....:)
Има една песна на антена5 и на угд фм ја имам слушано повеке пати ама нема ја никаде...Roses are red violets are blue L O V E i love you :D blablabla :D
и има еден ремикс на јутуб ако може да ми пишете од кои песни е составен особено таа од 2:00 шо почнува

Наслови на песни? .....

Итно ми треба песната иначе имам напишано и у старата тема..ама не одговарате вака повеке ке ја видат па спојте ги или избришите ја мојта

Вака сеа....
Има една песна на антена5 и на угд фм ја имам слушано повеке пати ама нема ја никаде...Roses are red violets are blue L O V E i love you :D blablabla :D
и има еден ремикс на јутуб ако може да ми пишете од кои песни е составен особено таа од 2:00 шо почнува

И мене ми треба една песна, ја слушав да радио и еве само што запамтив..
"Има нешто труло у државој Шпанској" така нешо на српски е, би ви бил благодарен:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom