Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Деновиве се вози жолт Лотус Елис низ Скопје има и Audi RS6 i Murcielago ама лотусот изгледа интересно ..

Прегледај го приврзокот 28555
Овде поминував улица овој застана да поминам ја извадив телефон и го сликав : ) незнам шо кола е, ако знае некој појше за колава нека каже....

287571d1266080506t-pics-triumph-spitfire-mk3-1967_triumph_spitfire_mk_iii.jpg

Еве го Мурчелагото на Чонгур што се гледаше низ скопските улици летото : ) .. Тие што ги интересира каков звук вади , нека видат : )

Еве го Мурчелагото на Чонгур што се гледаше низ скопските улици летото : ) .. Тие што ги интересира каков звук вади , нека видат : )

Ова ако не се лажам е блиску кај што живеам јас, кај уличката со кафичи кај „Мечос пица„.
И јас го имам видено истово ѕверче,а на истава уличка имаше еднаш паркирано црно Бентли Континентал со регистрација SK-007-SI (Џејмс Бонд).
Многу јаки коли паркираат покрај овие кафичи на уличкава.
Кој сака да види јака кола нека помине по оваа уличка и обавезно ќе види,јас секој ден си гледам по некоја.

А на истово место вчера видов Cadillac Escalade бел со скопски таблички,исто покрај кафичиве беше паркиран.
А Поршињата се веќе „стандард„ и не се потресуем многу кога ќе видам некое Порше

2010-Cadillac-Escalade-Hybrid-008.jpg

се согласувам , најдобрите коли можат да се видат на паркингот кај Дуомо , околу макпетрол на истата улица или во Дебар Маало.Кадилакот беше на Тони Зен и сеа го продава ,најверојатно во криза паднал :D

наводно ако се секвам убаво, ескаладот е на тони зен... демек поклон му го дале од америка, браката по рапот... така он викаше ако ме служи меморијава

Ова ако не се лажам е блиску кај што живеам јас, кај уличката со кафичи кај „Мечос пица„.
И јас го имам видено истово ѕверче,а на истава уличка имаше еднаш паркирано црно Бентли Континентал со регистрација SK-007-SI (Џејмс Бонд).
Многу јаки коли паркираат покрај овие кафичи на уличкава.
Кој сака да види јака кола нека помине по оваа уличка и обавезно ќе види,јас секој ден си гледам по некоја.

А на истово место вчера видов Cadillac Escalade бел со скопски таблички,исто покрај кафичиве беше паркиран.
А Поршињата се веќе „стандард„ и не се потресуем многу кога ќе видам некое Порше

2010-Cadillac-Escalade-Hybrid-008.jpg

како фичовци да гледаме а? :pos:
наводно ако се секвам убаво, ескаладот е на тони зен... демек поклон му го дале од америка, браката по рапот... така он викаше ако ме служи меморијава

и јас така имам слушнато

Еве едно ретко Масерати , само 23 се произведени , станува збор за Granturismo S MC Sport Line

Јас денеска одма до пазарчето Буњаковец пред Житолукс видов паркирана црна Porsche Panamera али не успеав да видам што регистрација беше бидејќи во кола бев,а по Партизанска се вози малку побрзо и затоа не успеав да ја видам редистрацијата.
Морам да признаам дека беше прекрасна Панамерата иако само 2-3 секунди ја видов.

Porsche-Panamera-GT-22433.jpg

porsche-panamera-car-image.jpg

Ако е сино металик мислам дека беше на Штипски табли

Вчера видов Мајбах 62 на поминување во Автокоманда со црни таблички.... која појава уф....

Корвета C6 Supercharged со Borla ауспуси и Porsche Lumma CLR 558 GT , колата е страва :) со 558 коњски сили , неверојатен тјунинг и многу јак звук ... Следува видео за недела-две

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom