Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека ни е честито победа, и честито првенец на Ибра па и до пеефче да стигне.:)

Од играта сум делумно задоволен. Почна да наликува на моќната Барса што сите ја знаеме од лани и успеавме да победиме со 3 гола без важни креативци во тимот како Иниеста Туре Меси .... Кратките додавања беа присутни сеа, само што не успеваа да ги поврзуват многу во серија али супер беше се на се. Оваа победа покажува само уште еднаш дека тимската игра во Барса е пред се, и дека имаме солидни замени на секоја позиција. Кеита одлично си ја сработи својата работа исто и Бојан иако себичеше многу и беше гладен за втор гол.

Лани гол на глава ни беше само сајнс фикшн, а сеа за една утакмица 3те гола беа постигнати од висока топка. Супер гол на Ибра, најтешкото го помина ќе му се зголеми самодовербата сеа на високо ниво, и од другата утакмица очекувам извонредна партија.

Честито победа уште еднаш каталонци, да ни се множат.:vozbud:

Заборавив да спомнам за Пеп. Уште еднаш докажува каков мудар стратег е, ги одмараше главните алки во тимот и дојде до победа без некои тешкотии.

Секоја чест маестро.

Сеа има 2 недели одмор до следната утакмица, ќе се консолидират играчите, имат доста време за одмор, па после очекувам со полна пареа и со целосен тим победа над Гетафе.

Три голчиња три бодчиња, како убаво тоа звучи -;))

Честито нека ни е победава, победа освоена без Меси, Анри, Иниеста и Туре. Честито и за првенецот на Ибра, првенец кој би требало да послужи за зголемување на неговата самодоверба како и за негово опуштање и уживање во играта на Барса.
Добро е што Пеп денес ги одмори Туре и Анри после исцрпувачкиот меч со Шахтјор.

Следи мала пауза, а после тоа едвај чекам да го видам Иниеста во тимот и неговата претпознатлива игра и конечно на зелениот терен да излеземе со најсилниот состав.:vozbud::vozbud::vozbud:

П.С. Добар типер сум станал :), ќе треба да почнам да ја играм Барса на точен резултат во кладилница. :):):))))

Мој тип 3-0 :smir:

Нека ни е честито првата победа во Лигата сезонава...

Игравме без 3ца многу важни играчи во тимот и успеавме да победиме без потешкотии... сепак ова е Спортинг.

Добро што Ибра даде гол, го тргна притисокот што го создаваа весниците деновиве и мислам дека во секој нареден натпревар ќе влегува со многу самодоверба.

Честито уште еднаш!:vozbud:

Нека ни е честита победата :) Добра игра ако се знае дека скоро пола екипа недостасуваше. Ме радува играта на Кеита и на Педро. Мислам дека Педро може да има убава иднина во Барса. Бојан се гледа дека има квалитети само треба да му кажат дека има и други играчи на Барса освен него на терен. Ибра постигна гол, нека му е честит, да му се множат, и мислам дека ова ќе го ослободи и ќе му овозможи што побрзо да се вклопи во играта на Барса.
Коментаторот беше на место и е далеку подобар од ланските сителови коментатори.
Инаку за сликата, и јас гледав на Алфа, на Кејблтел сум и баш ми се гледаше убаво. Не знам може да е оти носам наочари :)

VISCA EL BARCA !!!

Што се однесува до сликата и кај мене е стакло, иначе кабловската ми е од Кејблтел. На тие места каде што сликата е лоша би требало проблемот да се бара во нивните кабловски оператори.:smir:

Со глава:pos2::pos2::pos2:

barcelona%2Bsporting%2Bjose%2Bmourinho%2Bstands.jpg

Човеков дошол да види дали ова е истата Барселона со која си имаше проблеми кога беше тренер на Челзи или е трипати подобра од тогашната :pipi:

Со глава:pos2::pos2::pos2:

barcelona%2Bsporting%2Bjose%2Bmourinho%2Bstands.jpg

Човеков дошол да види дали ова е истата Барселона со која си имаше проблеми кога беше тренер на Челзи или е трипати подобра од тогашната :pipi:

Se nadevam nema da placi kako togas koga gubese so Celzi:smir:

Коментаторот беше КАТАСТРОФА
И аман веќе со тој хиперталент,хипер..мислам дека хипер беше најмногу употребен збор

Игравме без Иниеста,Анри,Туре и Меси и дадовме 3 гола,одличен старт за нас!

Е шо му фалеше на коментаторот, да не беше подобар Игорче од Сител.

нека ни е честито победава но играчиве на хихон ни ги искршија нашиве отпрвен Бускетс кој не беше ништо сериозно и се врати одма фала богу а после Максвел и Бојан.На Максвел не му е ништо а Бојан ке отсуствува изгледа и од мечот Интер - Милан а може и да се врати ќе покаже времето ..
http://www.sportski.mk/statija/1903 - линк

Se nadevam nema da placi kako togas koga gubese so Celzi:smir:
Barcelona 2-1 Chelsea (European Cup: 23-02-2005)
Chelsea 4-2 Barcelona (European Cup: 08-03-2005)
Chelsea 1-2 Barcelona (European Cup: 22-02-2006)
Barcelona 1-1 Chelsea (European Cup: 07-03-2006)
Chelsea 1-0 Barcelona (European Cup: 18-10-2006)
Barcelona 2-2 Chelsea (European Cup: 31-10-2006)
Нема зошто да плаче. 2 победи на Челзи, 2 на Барса од кои едната ради црвен картон (Дел Хорно). И имаме подобра гол разлика. Дури +1 :).

Barcelona 2-1 Chelsea (European Cup: 23-02-2005)
Chelsea 4-2 Barcelona (European Cup: 08-03-2005)
Chelsea 1-2 Barcelona (European Cup: 22-02-2006)
Barcelona 1-1 Chelsea (European Cup: 07-03-2006)
Chelsea 1-0 Barcelona (European Cup: 18-10-2006)
Barcelona 2-2 Chelsea (European Cup: 31-10-2006)
Нема зошто да плаче. 2 победи на Челзи, 2 на Барса од кои едната ради црвен картон (Дел Хорно). И имаме подобра гол разлика. Дури +1 :).

Немој брат не отварај стари рани...тој натпревар со голот на Тери при очигледен фаул над Валдез нема да го заборавам. А и Роналдињо направи будала од Чех :tv: ПС се работи за натпреварот што заврши 3-2 за Челзи при што пројдоа во полуфинале...сум го пцуел судијата 3 недели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom