Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е анализа за натпреварот против спортинг.:smir:

Ме мрзи сега да преведувам, но ќе го преведам само тоа што ми највеќе падна во очи:

- We won without Yaya, Iniesta, Henry, Messi, and Abidal for most of the game. Sporting is not the best team in the league, but it's in the same category with half the liga teams and copa del rey opponents.

Победивме без Јаја, Иниеста, Анри, Меси и Абидал. Спортинг не е најдобриот тим во лигата, но е во иста категорија како и половина од останатите тимови во лигата и противниците во Копа дел Реј

Добра анализа од Рамзи, победава мене ми е послатка затоа што е остварена без 4 клучни играчи а и добро е што Кеита прикажува одлични игри.
Паузава само да заврши без повреди кај игачите кои што ке играат за своите репрезентации како на пр.Меси и све ќе биде ок.:smir:

pobedivme bez messi anri iniesta ture i toa ova ne e kakva bilo pobeda,tuku pobedata e visoki 3 0
a real so najsilniot sostav protiv deportivo edvaj pobedi so 2 primeni gola

Тука сме бе. Се нервирам 11 дена до следниот натпревар...:toe:

Ајде стварно малце да ја распишеме темава!
Иначе глејте ги сликиве:
ibrabarca550x302.jpg

imatge_destacada-eng.jpg

Maxwell_fichado_Barca.jpg

pobedivme bez messi anri iniesta ture i toa ova ne e kakva bilo pobeda,tuku pobedata e visoki 3 0
a real so najsilniot sostav protiv deportivo edvaj pobedi so 2 primeni gola

Kој најсилен состав бе човек ? Реал двата гола ги прими по грешка на одбраната, а во одбраната очајно фалеа Рамос и Пепе. Значи пак фалеа едни од клучните играчи минатата сезона.

Ги споредуваш Спортинг Гихон, со Депортиво. Дали да се смеам, или да плачам... :tapp:

Kој најсилен состав бе човек ? Реал двата гола ги прими по грешка на одбраната, а во одбраната очајно фалеа Рамос и Пепе. Значи пак фалеа едни од клучните играчи минатата сезона.

Ги споредуваш Спортинг Гихон, со Депортиво. Дали да се смеам, или да плачам... :tapp:
А ти ги споредуваш Реал Со Барселона дали да се смеам или да плачам...:tapp:

Како знаев дека ќе пишеш?:hmmЗнаеш,досаден си веќе се што се пише за Задрид мора да реплицираш и убаво ти одговори дечкото над мене.:na:

А ти ги споредуваш Реал Со Барселона дали да се смеам или да плачам...:tapp:

Кај сум ти пишал јас дека ги споредувам Реал и Барса ? ? ? Може тоа да ми го наведеш .. Не правам никаква компарација помеѓу овие два тима, факт е дека Барса е подобра во моментов.

Многу лошо мислење имаше членот кој го цитирав, затоа што и за Барса не играа некој стандарни првотимци, и за Реал не играа. А и факт е дека секогаш Реал издвојува тешки победи против Депортиво.

Депортиво лани заврши на седмата позиција, а Спортинг на четиринаесетта. Па види кој имаше потешка задача во првото коло, Реал или Барса.

Како знаев дека ќе пишеш?Знаеш,досаден си веќе се што се пише за Задрид мора да реплицираш и убаво ти одговори дечкото над мене

Знаеш, постојат модератори. Ако тие сметаат дека сум досаден на фан клубов, слободно нека ме отстранат. Колку и да сакаш пишувај, пак не можеш ништо да направиш за да ме соприш да пишувам во овој фан клуб.

Знаеш, постојат модератори. Ако тие сметаат дека сум досаден на фан клубов, слободно нека ме отстранат. Колку и да сакаш пишувај, пак не можеш ништо да направиш за да ме соприш да пишувам во овој фан клуб.

Znaesh jas ne sum mnogu po replikive, samo po nekoja pobeda na Barsa chestitam i toa, Ama i voedno se prashuvam zoshto ti za sekoj eden zbor od Real Madrid odma repliciras, Ova e FC Barcelona tema, i shto i da si analizirame nie toa si e nasha rabota, nie samo kazhavme deka navistina Real kako i od sekogash i ushte so Penali ke pobeduva na mnogu natprevari.
Gomela reputacija imaat kako klub, prvo od Sudiite, potoa od Shpanija.. itn da ane brojam, Prashanjeto ni beshe zoshto sekogas na takov G'nasen nacin da se pobeduva?, Namesto da igraat kako Barselona fudbal za Oko i po Minimum 2 gola na utakmica. neli se Kralski Klub? neli e stramota toa za eden Kralski Klub.? i Zatoa podobro ti e da ne citirash na sekoj eden zbor za Real Madrid. Se shto si praime nie na ovaj nash Fan Klub : Barcelona se si e za nas, mada i da pcueme za Real Madrid ti mozes samo da si citas, a ako tebe te isprovocirame togas toa e drugo i duri togas podobro ti e da pises na Lichna Poraka odkolku da se karame na Fan Klub so Oftopik.
Ajt Pozz.:smir:

Znaesh jas ne sum mnogu po replikive, samo po nekoja pobeda na Barsa chestitam i toa, Ama i voedno se prashuvam zoshto ti za sekoj eden zbor od Real Madrid odma repliciras, Ova e FC Barcelona tema, i shto i da si analizirame nie toa si e nasha rabota, nie samo kazhavme deka navistina Real kako i od sekogash i ushte so Penali ke pobeduva na mnogu natprevari.
Gomela reputacija imaat kako klub, prvo od Sudiite, potoa od Shpanija.. itn da ane brojam, Prashanjeto ni beshe zoshto sekogas na takov G'nasen nacin da se pobeduva?, Namesto da igraat kako Barselona fudbal za Oko i po Minimum 2 gola na utakmica. neli se Kralski Klub? neli e stramota toa za eden Kralski Klub.? i Zatoa podobro ti e da ne citirash na sekoj eden zbor za Real Madrid. Se shto si praime nie na ovaj nash Fan Klub : Barcelona se si e za nas, mada i da pcueme za Real Madrid ti mozes samo da si citas, a ako tebe te isprovocirame togas toa e drugo i duri togas podobro ti e da pises na Lichna Poraka odkolku da se karame na Fan Klub so Oftopik.
Ajt Pozz.:smir:

Тоа што го цитирав не беше анализа, туку членот со несмислени факти го изнесе тој заклучок, па еве јас морав да му цитирам дека тоа не е така, и дека и за Реал не играа некои стандарни првотинмци.

Гнасен фудбал ? Можеби мислиш гнасен затоа што го досудија пеналот, но тоа беше чист пенал врз Раул, затоа што ако не беше фаулиран, ќе имаше 95% шанса за гол. Но, ако си го гледал натпреварот со Депортиво ќе сфатиш дека Реал Мадрид играше многу подобро, и сосема заслужено победи, дури требаше и поубедливо. 2та примени гола беа грешки на одбраната, и тука ја гледам причината зошто фалат стандардните првотимци. И пак ќе ти кажам, 3 бода си се 3 бода, победа си е победа. Во записниците ќе стои запишана победата на Реал, а не гнасната игра, како што ја нарекуваш ти.

Тоа за цитирањето, се додека никој надлежен не ми забрани, можам до кога сакам да пишувам. И јас сум обичен член како и сите вас, и дозволено ми е кај сакам да пишувам.

Ај позз...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom