Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој брат не отварај стари рани...тој натпревар со голот на Тери при очигледен фаул над Валдез нема да го заборавам. А и Роналдињо направи будала од Чех :tv: ПС се работи за натпреварот што заврши 3-2 за Челзи при што пројдоа во полуфинале...сум го пцуел судијата 3 недели.
Абе дека некој спомна плачел. Не ги изгубил сите со по 6-0 па да има комплекси. Поштено само си напишав дека имаме 2-2 (во ерата на Мурињо, пошто тој се спомна). Прво нека погледнат статистика па нека зборат. Тоа ми беше муабетот...

И да, честито победа:smir:

4-2 заврши за Челзи. Кога сме веќе кај правење будали, незнам кој е поголема, Чех или цела одбрана на Барса (заедно со Валдез) ко им го стегна Лампард на Камп Ноу од мртов агол...

Абе дека некој спомна плачел. Не ги изгубил сите до по 6-0 па да има комплекси. Поштено само си напишав дека имаме 2-2 (во ерата на Мурињо, пошто тој се спомна). Прво нека погледнат статистика па нека зборат. Тоа ми беше муабетот...

И да, честито победа:smir:

4-2 заврши за Челзи. Кога сме веќе кај правење будали, незнам кој е поголема, Чех или цела одбрана на Барса (заедно со Валдез) ко им го стегна Лампард на Камп Ноу од мртов агол...

golot na Lampard go sporeduvas so onoj na Ronaldinho,pa nesto ne e vred so tebe ili taka samo od inaet zboruvas.Golot na Ronaldinho bese Dance Goal,opkolen od celata odbrana na Chelsea i sut od mesto,a Ceh ne ni ja vide topkata.Golot na Ronaldinho ostanuva za mene unique sto nikogas nikoj nema da go povtori,ili pak da si dae poubav gol.Ae pozdrav:smir:

golot na Lampard go sporeduvas so onoj na Ronaldinho,pa nesto ne e vred so tebe ili taka samo od inaet zboruvas.Golot na Ronaldinho bese Dance Goal,opkolen od celata odbrana na Chelsea i sut od mesto,a Ceh ne ni ja vide topkata.Golot na Ronaldinho ostanuva za mene unique sto nikogas nikoj nema da go povtori,ili pak da si dae poubav gol.Ae pozdrav:smir:
Што би рекол fantomX, сега мериме кој има подолг. И двата беа убави голови. Само сега Роналдињо нигде го нема, а Лампард сеуште игра во врвна форма.

Barcelona 2-1 Chelsea (European Cup: 23-02-2005)
Chelsea 4-2 Barcelona (European Cup: 08-03-2005)
Chelsea 1-2 Barcelona (European Cup: 22-02-2006)
Barcelona 1-1 Chelsea (European Cup: 07-03-2006)
Chelsea 1-0 Barcelona (European Cup: 18-10-2006)
Barcelona 2-2 Chelsea (European Cup: 31-10-2006)
Нема зошто да плаче. 2 победи на Челзи, 2 на Барса од кои едната ради црвен картон (Дел Хорно). И имаме подобра гол разлика. Дури +1 :).

Да ама ние ве имаме тепано на гости :baeh:.

Кога веќе си ги мериме, да ги измериме ко шо треба нели...

just kiddin' :smir:

Cestitki za prvata prvenstvena pobeda steta sto ne bese so uste 2 do 3ri gola poike ali ok cestitki i za ibra i nek mu se mnozat golovite.

Уште плачат овие од Челзи xD

Немој брат не отварај стари рани...тој натпревар со голот на Тери при очигледен фаул над Валдез нема да го заборавам. А и Роналдињо направи будала од Чех :tv: ПС се работи за натпреварот што заврши 3-2 за Челзи при што пројдоа во полуфинале...сум го пцуел судијата 3 недели.
Не знам кој плаче. Не плачев , само Ве побив со факт за Мурињо. Не го сакам како тренер, ама многу повеќе мразам кога некој лаже или се прави на три и пол.

Впрочем, нема зошто да плачам, топката се врти, вие постигнавте гол, ние не ги искористивме шансите... Само останува црна точка (море дупка) судењето на Овербо!

Не знам кој плаче. Не плачев , само Ве побив со факт за Мурињо. Не го сакам како тренер, ама многу повеќе мразам кога некој лаже или се прави на три и пол.

Впрочем, нема зошто да плачам, топката се врти, вие постигнавте гол, ние не ги искористивме шансите... Само останува црна точка (море дупка) судењето на Овербо!
вие сте најдобри,тогаш ние насреќа ве тепавме,мурињо е најдобар тренер од сите,лампард е најдобар играч на светот .. задоволен си сега ?
Дај не тупете бе за пред 4-5 години :tapp:

Abe pa golot na Terry koga tepavte 4-2 mislis bese mnogu regularen!?? Carvalho go imase fateno Valdes..sirotiot ne mozese da mrda no ete vie projdovte dalje..

I da vo erata na Mourinho nemate tepano vo Camp Nou...a nie ve tepavme na Stamford Bridge!

Леле уште ли ќе лечиме стари рани. Голот на Тери за 4-2, судењето на Овербо, уште нешто ќе кажете ли. Дај не ја тупете луже за работи шо се далечно минато и за кои што не треба цоопшто да се зборува. Јебига било па поминало, тогаш поминавте вие, лани поминавме ние. Ако се сретнеме годинава пак ќе биде интересно да видиме кој ќе поведе со 2-1 во. Ама стварно не ја тупете за некои работи шо се издешавале пред 5 години.

Го гледав вчера речиси целиот натпревар и играта беше супер со оглед на тоа дека ги немаше Иниеста, Меси и Анри. Очигледно е дека оваа сезона сите позиции се покриени со двајца играчи така да ротацијата нема да биде проблем и со тоа одржувањето на високата форма.

Знае некој до кога ќе биде Иниеста надвор од терен?

Го гледав вчера речиси целиот натпревар и играта беше супер со оглед на тоа дека ги немаше Иниеста, Меси и Анри. Очигледно е дека оваа сезона сите позиции се покриени со двајца играчи така да ротацијата нема да биде проблем и со тоа одржувањето на високата форма.

Знае некој до кога ќе биде Иниеста надвор од терен?

Mislam deka ke dobie nekoja minutka so Getafe, isto i Rafa Marquez.:vozbud::smir:

Ај нека ни е честито победата од 3-0,а и голот на Ибра,а Пеп со оваа победа уште еднаш докажа дека е ѕвер пошо да тепаш 3-0 со комбиниран состав не е мала работа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom