Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам зборувате за Анри и за тоа како изиграл тој. Анри игра убаво, но секогаш игра подобро кога Иниеста е позади него. Многу добро се надополнуваат.

На реваншот очекувам да победиме, не со некоја ногу голема разлика, туку сакам да победиме со нашата игра, со нашата препознатлива игра.

Инаку едвај чекам да го видам Ибрахимович против Сити во среда.:vozbud:

Ај честито нека ни е првата победа. Не го гледав натпреварот, меѓутоа според тоа кој состав играл и тоа дека сме играле на гости во Билбао, одличен резултат. Ќе биде уште подобро кога ќе се вратат сите првотимци.

Ajde cekame Ibra da debitira so City....:bakla:

Моментално на спорт клуб србија даваат емисија за Ето, дел кога потпиша за Барса, кога беше претставен пред фановите на Барса и дел од неговите настапи, голови, асистенции и нормално неговата волшебна насмевка.
Искрајно премногу ми е криво што отиде во друг клуб.:(:(

svarno bobi nekako se naviknavme na nego i negovata interesna nasmevka i sega veruvam na site ni nedostasuva

Гледам зборувате за Анри и за тоа како изиграл тој. Анри игра убаво, но секогаш игра подобро кога Иниеста е позади него. Многу добро се надополнуваат.

На реваншот очекувам да победиме, не со некоја ногу голема разлика, туку сакам да победиме со нашата игра, со нашата препознатлива игра.

Инаку едвај чекам да го видам Ибрахимович против Сити во среда.:vozbud:
Знам дека игравме без тројцата најдобри играчи вчера, Меси, Ињеста и Ибра ама некако мислам дека оваа година стилот ќе ни биде посличен на ова што го видовме вчера отколку тоа што го видовме лани.

Едноставно неможе Ибра да игра како Ето ќе мора да направиме доста промени во целиот тим за да го вклопиме, а тоа ќе знали успорување на играта.

Дајте бе гол4иња, мол4иња да вииме :)

Барса се интересира за левиот напаѓач на Ливерпул Алберт Риера, колку е ова точно и јас незнам иначе за Риера неам зборови игра феноменално од секоја добра позиција може да даде гол има добар шут, брз е има добар дриблинг и сл.
Таков играч ни треба на нас одличен играч кој што може сам да си создаде шанса и да постигне гол.

http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/08/barcelona-interested-in-liverpool.html

Знам дека игравме без тројцата најдобри играчи вчера, Меси, Ињеста и Ибра ама некако мислам дека оваа година стилот ќе ни биде посличен на ова што го видовме вчера отколку тоа што го видовме лани.

Едноставно неможе Ибра да игра како Ето ќе мора да направиме доста промени во целиот тим за да го вклопиме, а тоа ќе знали успорување на играта.
Се согласувам за ова,доколку ја задржиме играта од лани ќе имаме потешкотии,противниците ќе бидат многу мотивирани да не победат

Оваа игра што ја гледав(се разбира без тие 3) беше фантастична
Видовте ли колку почесто се шутира од далеку,колку почесто од страните се крева топката,се разбира кога ќе се врати Ибра тој и тоа како ќе ги искористува

Знае Пеп што прави-сепак нема одкоренито да ја смениме играта,само ќе има повеќе шутеви од далечина и повеќе високи топки во нападот за Ибра!

П.С.Како што и прогнозирав(2-1) така и заврши:barcafan:

Инаку што се случило со ушите на Дани???

Се согласувам за ова,доколку ја задржиме играта од лани ќе имаме потешкотии,противниците ќе бидат многу мотивирани да не победат

Оваа игра што ја гледав(се разбира без тие 3) беше фантастична
Видовте ли колку почесто се шутира од далеку,колку почесто од страните се крева топката,се разбира кога ќе се врати Ибра тој и тоа како ќе ги искористува

Знае Пеп што прави-сепак нема одкоренито да ја смениме играта,само ќе има повеќе шутеви од далечина и повеќе високи топки во нападот за Ибра!

П.С.Како што и прогнозирав(2-1) така и заврши:barcafan:

Инаку што се случило со ушите на Дани???
Си ги смалил малце :pos2::pos2:

neka vi e cestita prvata pobeda vo ovaa sezona i da vi se mnozat pa ovaa sezona poveke od 3tituli da osvoite:))))pozzz

povike go lice so kosa od kolku bez kosa:vozbud:
inaku pedro dobra bomba upatil od dalecina

http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-...o-golеmo-slavjе-vlеguva-vo-novata-sеzona.html

barsa podgutvuva ponuda za vidic
ne veruvam deka ke bide nesto od ova,spekulacii se samo
http://sportdenes.com/fudbal/shpеkulacii/barsеlona-sе-sprеma-za-angagjman-na-vidikj.html

http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=b905e1dd-0074-4450-82aa-cffc271401b1&ln=3&typeBack=default
epa svarno se nekako ne odgovorni laporta i bigiristani

заслужувате и вие :)

еве малце за нешиот а сега ваш :) :pipi:
ова е посветено на сите фанови на една жива легенда ...

денес му е роденден на кинг тиери .... полни 32 , нека му е среќен роденденот !

еве дел од неговите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom