Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
interesno video

samo sega napraviv nekoja sporedba so lanskite dresovi i so ovie sega sto se ovaa godina i zakluciv deka lanskite mnogu po mi se svigjaat

Super video...

Cestit rodenden na Henry...

i na kraj VISCA EL BARCA

Честит Роденден на живата легенда на Арсенал, Франција и се надевам, искрено и на Барселона !

Секоја чест ! Играчите како него се паметат, за на век !

Lele iskreno neznam kako ke Igra godinava Barsa, Henrique planiraat da go prodadat :S a malce e tesko vo defanzivnata linija, + sakaat da go kupat Vidic, toa e neso nevozmozno,
Vidic ne bi zaminal od Man.UTD za bilo koja cena samo neznam so onaka glupo mislat ovija od Barsa, Mislam deka mn slaba Klupa ke imame Godinava, + ne Zedovme nikoj so ke gi menuva Xavi i Iniesta, iskreno slabo go iskoristivme Transver Periodot, Samo Ibra i Maxwell :S. Sakam mnogu da postigneme i ovaa Sezona ama gledam PEP nekako gi rasteruva igracive, i posle golemite 2 greshki koj gi dade na pozajmica Hleb i Caceres, Hleb ne ni mora da se vraka drugava godina veke ke gi napolni 30 godini, Caceres sumiv kao da imal nekoj predogovor so Juve demek ako se snajdel Juve ke si go odkupela Transverot. Iskreno neznam im se chudam na Barsa golemi kiksovi so Igracive praj nekako.:smir:

Pozz ako ima nekoj da me smiri so pozitiven post neka mi Citira, Pozzdrav.:smir:

Значи тактички гледано мора да играме поспоро од лани.

Ибра е друг тип на играч. Висок и силен. Не може да трча толку многу како Ето затоа што ќе се измори за 20 минути.

Со тоа примарна функција на Ибра ќе му биде да ја прифати топката од Чави, Ињеста и Туре, свртен со грб накај гол (затоа што сака топката да ја прима директно во нозе), и да им овозможи на Анри и Меси продор внатре.

Pogolema glupost od ova nemam procitano

Ekipo zafanat sum nesto pa ajde da dodadam.. prvo sreken rodenden na henry, cestita pobeda od vcera ii voa videoto dobro e... inaku kolku od prilika ce bide ponudata za vidic?

http://goal.com/en/news/12/spain/20...ic-would-be-delighted-to-join-barcelona-agent

Prevod: nemanja vidik ke bide vooduseven dokolku se prikluci na barsa
a imase edno kaa pred naslov: Dreaming of Barca t.e. son(uva) za barsa

Ако отиде Видич во Барса, дали тоа значи дека еден од Пујол или Пике ќе ја грее клупата ?

И да, јас како фан на Реал, тотално се сложувам во она со Ето. Неговата брзина, беше страв и трепет не само за Реал, туку и за сите противнички одбрани. Кога Меси и Анри на моменти не беа разиграни, тој беше тука да ја разбива противничката одбрана. За жал, тоа го нема Ибра, меѓутоа Ибра има нешто друго, тој доколку прими топка во 16 метри било тоа со глава, или со нога, тоа 99 % го претвора во гол. Баш ќе биде интересно за гледање вклопувањето на Ибра во овој тим на Барса.

Доколку се врати Маркез како првотимец ќе играат штопери Маркез и Пујол.. Пике или ќе грее клупа или ќе игра како првотимец лев бек, ќе се мења со абидал... а видич стварно и јас не би знаел што ќе прави... покрај пујол пике и маркез инаку би било добро да се види во редовите на барса :smir:

http://goal.com/en/news/12/spain/20...ic-would-be-delighted-to-join-barcelona-agent

Prevod: nemanja vidik ke bide vooduseven dokolku se prikluci na barsa
a imase edno kaa pred naslov: Dreaming of Barca t.e. son(uva) za barsa

Не ни треба Видиќ. Имаме супер одбрана нема зошто да мењаваме нешто во неа. Лани се покажаа одлично, плус сега се враќа и Маркез и еден од Маркез, ПУјол и Пике ќе треба да седи на клупа, така да стварно не ми е јасно шо ќе ни е Видиќ. Он јес да е супер играч ама стварно не ни е потребен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom