Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие од Билбао треба да уплатат на лото вечерва...со ваква среќа се е можно.

Од играта баш не сум задоволен. Ги нема овие ситни куси додавања на мал простор што и даваа елеганција на играта на Барса, повеќе се форсираат високи топки кои и не се баш карактеристични за нашата игра. Али добро нема простор за таква игра, добро не држат затворени, кога ќе игра Меси и кога ќе навлекува по 2-3ца играчи на себе друга песна ќе биде.

Иначе Бојан конечно докажува дека може да биде веродостојна замена, распали малиот во прво полувреме, штета што не му се посреќи кога ја погоди пречката ( во меѓувреме и Алвес една пречка у пм не не сака голот денес ). Мање битно, водиме 1-2 на еден од најжешките терени во Шпанија. Сума сумарум добро е.

Супер резултат :aplauz: За играта не коментирам пошто фалат неколку битни првотимци :helou:

Уф топ еј,ако успеавме со крпен состав у гости да тепаме значи дома ке пука петарда!

Супер резултат задоволен сум и од играта кога ќе видиш дека игравме без Меси,Иниеста,Ибрахимовиќ:vozbud::vozbud::vozbud:се плашам од помислата што ќе биде кога ќе се приклучат и овие тројца:vozbud::vozbud::vozbud:

Честито нека ни е победава, подобар резултат не ни можевме да добиеме без Иниеста, Меси и Ибра + реваншот е на Камп Ноу.
Од играта делумно сум задоволен, најдобро игравме првите 20-30 мин а после ни падна малце темпото.
Педро иако постигна одличен гол сепак беше најслаб поединец на теренот, дали го видов 5-6 пати во цела утакмица.
Дани:zver:, ги збесна баскијциве:pos2:а и имаше неколку одлични шута, посебно кога ја погоди пречката.

Ајде сега во среда со Сити, да им покажеме што знаеме на англичаниве:vozbud:.

Супер резултат задоволен сум и од играта кога ќе видиш дека игравме без Меси,Иниеста,Ибрахимовиќ:vozbud::vozbud::vozbud:се плашам од помислата што ќе биде кога ќе се приклучат и овие тројца:vozbud::vozbud::vozbud:

А јас се плашам од помислата недај боже да се повреди некој клучен играч. Како што кажа некој погоре првите 11 ни се подобро од тие на Реал, али тие ги имаат Снајдер и Робен на клупа. Дефинитивно ни треба уште 2 добри засилувања, мора да се покријат некои тенки позиции ако сакаме атак на повеќе титули оваа сезона. Ако не се земе ништо мислам дека ќе биде тешко.

Дани:zver:, ги збесна баскијциве:pos2:а и имаше неколку одлични шута, посебно кога ја погоди пречката.

Секојпат кога ќе дојдеше во него топката од трибините се слушаше "Пута Мадре" :pos: Баскијците се ненормални, на судијата за малце не му влегоа на терен во прво полувреме кога не досуди некоја низа фаули за Атлетико Б.

Башка јас гледав на програма кај што немаше коментатор, и се слушаа и фудбалерите како се превикаат низ стадионот. На Туре му викат Јаји, а на Педро му викат Педрито. Смешки беа.

Ај честито нека ни е победата,одличен резултат на секогаш тешкиот терен за нас.Играта не беше нај нај ама фалеа некои стандардни првотимци.Педро во прво полувреме го немаше никаде 2 пати ја пипна топката во второ се разигра направи асистенција и даде добар гол.Наредната недела првиот трофеј оваа сезона 1/6.:vozbud:

Ај честито нека ни е победата и нека ни се множат, иначе овие од Билбао имаа страшна среќа толкава среќа во животот неам видено малце нашите се изребраа но тоа се гледа Анри е повреден се мачеше цели 70 минути,без Ибра, без Меси, без Иниеста е добар резултат самата помисла ме возбудува кога ќе се приклучат тие тројца во тимот иначе 90% сум сигурен дека ова ќе ни биде првиот трофеј сезоната.:)

spored toa so go pisuvate tuka sme imale mnogu slaba igra i ovoj pedro iako postignal gol izigral mnogu slabo,no sto e tuka e vazno sme pobedile i 95% sum siguren deka prviot trofej e obezbeden
vtoriot natprevar e na nou kamp i tamu vike ke bide polesna zadacata
a za igraci mora da se donese uste eden barem vo sredniot red

Не ја гледав утакмицата, ама според ова што го прочитав не изиграле баш нешто сјајно. Како и да е нека ни е честито победата нека ни се множат, а следно во среда да го освоиме Гампер купот и да им покажеме на Сити кој е кој.
П.С. Анри играше ли денеска??

Не ја гледав утакмицата, ама според ова што го прочитав не изиграле баш нешто сјајно. Како и да е нека ни е честито победата нека ни се множат, а следно во среда да го освоиме Гампер купот и да им покажеме на Сити кој е кој.
П.С. Анри играше ли денеска??
Играше 70 минути,ама слабо имаше неколку шута во гол ама се на се слабо:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom