- Член од
- 22 април 2010
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 0
имас посебна тема во турнири види
Брат не ме сваќаш јас не барам турнири барам некоја програма со која ке може да се игра Manager Online.
имас посебна тема во турнири види
Брат не ме сваќаш јас не барам турнири барам некоја програма со која ке може да се игра Manager Online.
место со new yuser да играш со двајца од еден компјутер,ти играш од дома а со друг тим дргарот од дома а у иста лига.така?имас посебна тема во турнири види
Имаш тема во подфорумот Турнири, се е убаво објаснето.А што е потребно за да се игра Manager online? Пример јас од дома другарот од дома му. Што треба и дали е изводливо такво нешто?
А може да ми дадеш линк каде се Турнири зошто нов сум и не се снаоѓам на Кајганава.Имаш тема во подфорумот Турнири, се е убаво објаснето.
Повели.А може да ми дадеш линк каде се Турнири зошто нов сум и не се снаоѓам на Кајганава.
На кој пач ти е нашава лига? На најновиот? Дај линк ако не ти е тешко, да ја поиграм.Тапа момци...сега да го најдам Сс-то каде што со работнички играм лига европа и сум 2 место у група со Рома Фенербахче и Аек да погледате малце
http://img34.imageshack.us/img34/8250/45302194.png
Ејј братко..стварно не знам од каде ја симнав пошто симната ми е од пред месец и више не знам од каде...барав на гугл и начекав линк,извини вака.На кој пач ти е нашава лига? На најновиот? Дај линк ако не ти е тешко, да ја поиграм.