Football Manager 2010

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Очекувам оваа сезона да сруши рекорд

:tv:

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Со Пирин Благоевград игра ли некоj ?:helou:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Oвој е боље (рофл)
Човеку, не е исто за фудбалер дали ќе му шутира на буфон или томе пачовски. И не исто да де држи величе шумуликовски и неста. Гледаш како паднал манторас у чемпионшип ? Ако стигниш у ПЛ , нема гол даде.
ПС види колку пари треснала бенфика за него на млади години, ебате пропалицата.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Конечно успеси со Стоук Сити. 5сезони не успеав да освојам ниту еден трофеј, но затоа шестата освоив скоро све што можеше да се освои. Тројна круна: Лига на Шампиони, Премиер Лига, Карлинг Куп. Тотална доминација!!

M

marko 1996

Гостин
Сеа мал отчет да даам :) Значи со леедс после пола месец прекин пак почнав да играм , стигнав премиер лига првите 10 утакмици ми се смрт Челзи , Манчестер , Арсенал , Ливерпул... полошо неможе , едно време бев 11 таму на пола сезонаа ама некаква крзиа клубов паднав на 17 место неможам гол да даам се борам за опстанок од трансвери го земав Џек Родвел а го шитнав Daniel добар играч десен бек ама сакаше да си иди иди си шо да му праам без пари го земав за 8 мил го шитнав ми , после ми ги бараат Woods од Челзи за пола милион го земав пред 2 год а сеа ми даваа 17 мил Реал ама не го даам за жива глава јак плејмејкер :) Им бегам 2 на Блекбурн 18 се :) Имам уше 5 утакмици не многу тешки барем 1-2 да зеам на коњ ке бидам :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Ја уклучив првпат по 2 месеци,почнав со Фулам,буџетот-скромен,875к. Го продадов Хангеланд во Јувентус за 17.500.000 и зимото планирам да го донесам Мартинез од Атлетик Билбао или Буонаноте :smir:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Ја уклучив првпат по 2 месеци,почнав со Фулам,буџетот-скромен,875к. Го продадов Хангеланд во Јувентус за 17.500.000 и зимото планирам да го донесам Мартинез од Атлетик Билбао или Буонаноте :smir:
Земи си го Мартинез, нема да погрешиш, јас го ставив Deep Lying Playmaker кај мене во Билбао, по 100 подавања има на напревар и обавезно асистенција прави! Одличен е, а и млад е.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Почнав нова игра,со Наполи. Првата сезона беше добро,завршив на 5 место....
тоа ми се трансферите и албертаѕи ми доаѓа од 1.7 за 1.8 милиони

тоа ми е тимот

M

marko 1996

Гостин
Си се заебал ... Не си требал да го земеш Муниеса ( според мене ) први по 1000 грешки на утакмици мене он цела сезона ми ја заеба ... ама шо и ја сум си крив земав 2 засилувања напад , 1 средина , а одбрана 2 шитнав 1 купив и тоа десен бек и одбрана освен лев бек неам нишо за измена освен Родвел да го стаам како одбрана да игра ... со наполи си можел да земеш ... Ама ако :) Следна сезона Чао Муниеса :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Како бе се заебал со Муниеса?!?!
Јас сум сега 2015 и типчето стана најдобар одбранбен во свет, доби World Player of the Year, а го купил за 170.000. Браво!
Добро си направил и со Икер Муниаин, дечкото напреднува многу.

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
jas sum vo treta sezona so aston villa i uste nemam poras se mi e pod pobeda i dosega site tituli gi imam osvoeno me baraat momentalno vo brazil ali napraviv dogovor so aston villa do 2015 i zemam po 150 iladarki a najpogoden trasnfer msilam deka mi e Rayan Bertrand go zedov kako sloboden od celzi ali momentalno e u jaka forma i e pred vlez vo nacionalniot sostav

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А ти што очекуваш од 17 годишен?Да не направи ниту една грешка?

170к Муниеса
1.4м Муниаин

Така е без пач,на 10.2 Муниаин не го даваат ни за 15м.:hmm

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
aj ako moze nekoj neka mi prati preko privatna poraka rar za makedonskata liga i logoa fala odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom