4та сезона, медови.2ро место во лига по неколку добри трансфери и серија од 10 победи по ред во последните 10 кола во ПЛ.На почетокот не идеше се најдобро, бев 6-мо место, али после се попраив,додека да се уклопат играчите и да ја најдам перфекетната тактика.
Табела:
Низата:
Трансфери:
5тата сезона повеќе се концентрирав на ЛШ, отколку на лигата, такашто завршив 4ти.Во ЛШ беше интересно, во група се паднав со Барса,Стандард и Галатасарај.На почетокот имав 2 порази и 1 нерешена и после некако ја тепав Барса на гости 2-1,Стандард 4-0 дома и Галатасарај 3-0 дома со што се квалификував како втор во групата.
Во 1/8 финале ми се паднаа Милан, кои имаат неверојатен состав,можда најсилниот на цела игра(Џеко,Хулк,Пато,Отаменди,Кака,Евра,Варгас,Росина).Со многу среќа ги поминав, дома 2-1, на гости 4-3.
Четврт финале со Атлетико, кои исто имаат едни од најјаките состави во цела игра(Јоветич,Агуеро,Хангеланд,Алексиз Санчез,Кузманович,Бруно Алвес,Асенхо,Инсуа).На гости ме тепаа 1-0, дома ги тепав 2-0, ова повеќе од среќа ќе да е
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
.
Полуфинале со Наполи, не ми се верува дека избегнав екипи како Реал,Јуве,Барса,Челзи и добив полесни противници.Тука сум се изнервирал као никат досега за ФМ, дома губам 2-0 и на гости водам 0-2 се додека некојси реген не ми брцна гол во 91минута и отапднав а они се квалификуваа во финале со Реал.
Трансфери:
Решив да мењам цел состав, со подобри играчи.
6та сезона само што почнав, во ЛШ се паднав у група со Бордо,Јуве и Панатинаикос, во лига засега сум 3, со 3 победи и 1 нерешена а имав прилично тешки утакмици.
Трансфери:
Акинфеев ми доаѓа во Јануари, го земав на босман, за 6мил
И еве ми го составот