Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
search --> players --> filter --> contract status --> expired/expiring

Јас тука никаде не гледам contract status->expired

snlb4j.jpg

Oди во едит филтер. :wink:

Јас тука никаде не гледам contract status->expired

snlb4j.jpg
прати скаут на тој коке што ти е на сликава.
мислам дека беше тој го зедов додека бев во рома за младинците а подоцна играше и за младата репрезентација можда ќе го биде :)

Во search пиши no club и почекај да искочат сите

Катастрофа доживеав со Лацио.. Од 3 на полусезона на крај завршив како 16 :tapp:

И јас нешто слично. Трето или четврто место на полусезона, а на крај дванаести. Имаше еден период во вториот дел од сезоната кога за 10 утакмици дадов само 2 гола... Не знам што им стана на Пандев и Зарате, 10 утакмици немаа дадено гол. Џабе Зарате беше Златна копачка на Европа со 27 гола кога 12 место завршив :tapp:

Кога праќам играч на позајмица, дали е можно да се додаде опција да може да го викнам предвреме, односно кога сакам јас пред да му заврши позајмицата?

Кога праќам играч на позајмица, дали е можно да се додаде опција да може да го викнам предвреме, односно кога сакам јас пред да му заврши позајмицата?

мислам дека "can be recalled" беше.

И јас нешто слично. Трето или четврто место на полусезона, а на крај дванаести. Имаше еден период во вториот дел од сезоната кога за 10 утакмици дадов само 2 гола... Не знам што им стана на Пандев и Зарате, 10 утакмици немаа дадено гол. Џабе Зарате беше Златна копачка на Европа со 27 гола кога 12 место завршив :tapp:

Ја ги изгубив 7,8 по ред и пак не добив отказ :icon_lol:!

само ако ти е пратен на позајмица но без пари :smir:

Luge dali kaj igracite ima OVR(kako na fifa i ovaa godina na PES)? Znaci eden vkupen overall dali ima ili e isto kako minatite godini?

Luge dali kaj igracite ima OVR(kako na fifa i ovaa godina na PES)? Znaci eden vkupen overall dali ima ili e isto kako minatite godini?

Nema overall!

Mene mnogu glupo mi izgleda toa overall-ot...na primer ne moze da procenime tocno kolku e dobar eden napagjac...bidejki vo overall-ot gi opfaka site skill-ovi i tie od defanzivata,a znaeme deka napagjacite imaat niski skill-ovi za toa!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom