Football Manager 2010

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
4та сезона, медови.2ро место во лига по неколку добри трансфери и серија од 10 победи по ред во последните 10 кола во ПЛ.На почетокот не идеше се најдобро, бев 6-мо место, али после се попраив,додека да се уклопат играчите и да ја најдам перфекетната тактика.

Табела:

Низата:

Трансфери:

5тата сезона повеќе се концентрирав на ЛШ, отколку на лигата, такашто завршив 4ти.Во ЛШ беше интересно, во група се паднав со Барса,Стандард и Галатасарај.На почетокот имав 2 порази и 1 нерешена и после некако ја тепав Барса на гости 2-1,Стандард 4-0 дома и Галатасарај 3-0 дома со што се квалификував како втор во групата.

Во 1/8 финале ми се паднаа Милан, кои имаат неверојатен состав,можда најсилниот на цела игра(Џеко,Хулк,Пато,Отаменди,Кака,Евра,Варгас,Росина).Со многу среќа ги поминав, дома 2-1, на гости 4-3.

Четврт финале со Атлетико, кои исто имаат едни од најјаките состави во цела игра(Јоветич,Агуеро,Хангеланд,Алексиз Санчез,Кузманович,Бруно Алвес,Асенхо,Инсуа).На гости ме тепаа 1-0, дома ги тепав 2-0, ова повеќе од среќа ќе да е :).

Полуфинале со Наполи, не ми се верува дека избегнав екипи како Реал,Јуве,Барса,Челзи и добив полесни противници.Тука сум се изнервирал као никат досега за ФМ, дома губам 2-0 и на гости водам 0-2 се додека некојси реген не ми брцна гол во 91минута и отапднав а они се квалификуваа во финале со Реал.:tapp:

Трансфери:

Решив да мењам цел состав, со подобри играчи.

6та сезона само што почнав, во ЛШ се паднав у група со Бордо,Јуве и Панатинаикос, во лига засега сум 3, со 3 победи и 1 нерешена а имав прилично тешки утакмици.

Трансфери:

Акинфеев ми доаѓа во Јануари, го земав на босман, за 6мил :icon_lol:

И еве ми го составот

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ај ако може некој на ПП да ми прати линк , за симињање на играта , за пач , и да како да ги напраам знакчињата на тимовите да бидат вистински . Фала многу однапред ( побрзо ми се игра )

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Катастрофа е овој последниот 10.2.0 patch од првиот тим имам само 3-ца здрави играчи се друго е повредено ако не се среди во наредниот после 10 години играње ке морам да се откажам,зашто вака е само нервирање а не играње.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Катастрофа е овој последниот 10.2.0 patch од првиот тим имам само 3-ца здрави играчи се друго е повредено ако не се среди во наредниот после 10 години играње ке морам да се
откажам,зашто вака е само нервирање а не играње.
Па врати го еден патч поназад и решен проблем, ко ќе излезит понов од 10.2.0 ќе ги упдетоваш. Бтв го немам јас тој пач, ама читам по форуми на многу луѓе им се повредвеле играчи.

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Па врати го еден патч поназад и решен проблем, ко ќе излезит понов од 10.2.0 ќе ги упдетоваш. Бтв го немам јас тој пач, ама читам по форуми на многу луѓе им се повредвеле играчи.

Ако го вратам еден патч поназад нема да можам да ги играм зачуваните игри со последниот патч што ми се така да ке мора да се чека новиот 10.3

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Јас го немам тој проблем.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Катастрофа доживеав со Лацио.. Од 3 на полусезона на крај завршив како 16 :tapp:

H

hogar

Гостин
сега почнав со лидс,прилично јак тим за во трета лига.. :)

после првава сезона влегов во втора лига и направив голема чистка во екипата..само 7-8 играчи останаа од ланскиот тим..обично кога правам така со други екипи им треба време да се воиграат ама момциве играат како цел живот заедно да играле:)моментално сум втор ама има уште 30 кола па ќе видиме на крај:)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ај некој нека ми ги даде амблемите од англиското и дали треба да се зачуваат во графикс---теамс?

и дали на пример по одбирањето на почетокот најниска лига ( одбрав втора англиска) можам да сменам?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
A imase li moznost da go vidis budzetot na klubot pred da go zemes??

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
A imase li moznost da go vidis budzetot na klubot pred da go zemes??
Можеш, на почетокот кога бираш тим :)

Не се заебавај со вакви чкарт стари голмани, земи го Silviu Lung Jr, за оваа сезона и следната во ПЛ ќе ти биде ѕвер, Дудек нека ти е резерва.После тоа коа ќе собереш првите 10 милиони, дај ги на Ochoа ако не го купиле веќе.Веруј ми, најдобро потрошени пари до крај на игра ќе ти бидат :D Ја шо сум 2015 година, од почеток до крај иам купено 3 голмани: Лунг Јр,Очоа и Бегович(резерва).

ај некој нека ми ги даде амблемите од англиското и дали треба да се зачуваат во графикс---теамс?

и дали на пример по одбирањето на почетокот најниска лига ( одбрав втора англиска) можам да сменам?
http://loswonderkids.com/community/topic/6314-ipulse-logos/

Неможеш.

Инаку дефинитивно ова е најбагосан пач на ФМ до сеа.По 10 души повредени и 15 жути на утакмица, катастрофа.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=1687

овде имаш околу 9000 амблеми од клубој и репрезентации.

Kajgana Shop

На врв Bottom