Играм со Лидс, моментално 3та сезона, почињаат од трета лига и доста голем буџет(1,2 мил
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
) за третолигаш и без проблеми освоив трета лига, накрај последните 3 утакмици отидов go on holiday и менаџерот сите 3 ги изгубил па затоа се доближиле вториве малце.Го освоив и Johnstone's Paint Trophy а во ФА Куп од ВБА изгубив.
Табела
Трансфери
Во втора сезона на почетокот тешко идеше, најверојатно дека купив многу нови играчи, али после се прилагодија и напраив растур со 9 бода пред вториот и 94 дадени гола.Во Карлинг куп изгубив од Арсенал, откако ги тепав Ливерпул 1-0.
Табела
Трансфери(скролнав надоле малце, Bruno Zuculini(50к) и Mauro Boselli(free) се горе:
Третава сезона не почна сјајно поради тешките утакмици (Арсенал дома,Сити на гости,Евертон на гости) и имав 3 порази и 1 победа, али сеа заредив 4 победи по ред.Во Карлинг купот испаднав од Фулам, на полувреме водев 2-0 и накрај пресврт ми направија 2-3.Многу големи имиња донесов, дека ми дадоа и голем буџет(20мил), како Ochoa,Company,Gomis,Mati Fernandez,Andy Reid(позајмица),Bosko Jankovic али и го шитнав Марк Кросас(иначе на free го земав втора сезона) за 10 милиони.
Табела:
Трансфери:
Најдобриот состав
Од екипата со која почнав само четворица ми останаа што сварно вредат:
Robert Snodgrass,
Jonathan Howson и
Neil Kilkenny,а Jermaine Beckford ми е на позајмица и глеам да го шитнам, заедно со уште некои останати во резерите, дека иам многу напаѓачи.
Еве некои од анонимусите шо ми играат прва постава или се во резервите:
Alvaro Gonzalez,
Thiago Carleto,
Manuel Fernandes,
Mauro Boselli,
German Ruiz,
Valeri Boyanov.Руиз и Бојанов се регени.Босели у Чемпионшип растураше, имаше 33 гола у 38 утакмици, али у Премиер тешко му иде,а и често го мењам.
Бев и менаџер на Гана, ги квалификував во следна рунда на Cup Of Nations и добив понуда од Парагвај и прифатив.Ќе видиме као ќе иде даље
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)