Ќе ти пратам линк за даунлоад по ПП од сите лиги што јас ги имам... скоро сите лиги поточно. Ако не знаеш што одкако ќе ги симнеш, пиши, ќе ти објаснам.Да не има некаде да се стаат знакчињата на клубовите кои се без амблем? На пр. во англиско првенство или германско како што се?
Да, нема проблем, може ПП. Пиши и како се инсталираат, ако не ти е проблемЌе ти пратам линк за даунлоад по ПП од сите лиги што јас ги имам... скоро сите лиги поточно. Ако не знаеш што одкако ќе ги симнеш, пиши, ќе ти објаснам.
Ги аплоадирам моментално, за некои 10 мин провери си ПП. :wink:Да, нема проблем, може ПП. Пиши и како се инсталираат, ако не ти е проблем![]()
Што им имаш наместено на Палоски и Пато?Еве ми тимот за втората сезона...
![]()
Прв состав ми е се тие што ги гледате 11 на терен, не се чудите што ми го нема Бориело и Хунтелар, Палоски е ѕвер.. а и Роналдињо подобар е од клупа![]()
Ги мењавам нон стоп, инаку Пато прошла сезона ми играше Advanced forward attack, не ми даде многу голови едно 16-17 у Сериа А, па сеа сезонава го пробуем како Deep lying forward support, а Палоски како Advanced forward attack... ќе видим како ќе иде, ако има некој совет нека каже x)Што им имаш наместено на Палоски и Пато?
Над 3000 дресовиза дресовите да не имате нешто?
- по можност да не бидат оние кој светат не ми се свиѓаат тие :uvo:
Ооо овој го има Интер уште од прва сезона, партали прае@Milanez Купи си го Wijnaldum, супер работа ќе ти заврши у следните 5 години, најмногу ради поставата.
знам за овие, ги иам и не ми се свиѓаат... мислев како оние на почеток што ги има во Италија и Шпанија, такви дали има за другиве лиги...Над 3000 дресови
![]()
![]()
Download
1.Unpack the RAR file using 7-Zip or WinRar.
2.Copy its unpacked content to folder “graphics” subfolder of your Football Manager “user data” folder (if “graphics” folder is absent - create it!).
3.For being able to see kits from installed pack you must have the following settings in FM 2010 Preferences:
- Use Skin Cache = Off
- Always Reload Skin on Confirm = On
@Milanez Купи си го Wijnaldum, супер работа ќе ти заврши у следните 5 години, најмногу ради поставата.
Чудо овој не ти го земале у милан со оглед на годиниве ... Иначе у последно време не играм менаџер нешо се нервирам ги водам 3-0 со Leeds и у последни 2 мин ми даваат 3 гола ... и ми скурчи сеа може пак ке продужам ама не толку како пораноЕден wonderkid од мене
![]()
![]()
И ја играм со Лидс и засега супер ми иде, прва сезона без проблеми освоив 3та лига, и моментално сум прв у Чемпионшип, али 3 поени разлика од првиот до шестиотЧудо овој не ти го земале у милан со оглед на годиниве ... Иначе у последно време не играм менаџер нешо се нервирам ги водам 3-0 со Leeds и у последни 2 мин ми даваат 3 гола ... и ми скурчи сеа може пак ке продужам ама не толку како порано![]()
А вакви?знам за овие, ги иам и не ми се свиѓаат... мислев како оние на почеток што ги има во Италија и Шпанија, такви дали има за другиве лиги...
Јас Палоски во Парма го играв како Target Man-Support и наместив да ми е Primary Target Man-Run onto ball и одличен беше прва сезона 37/34 гола во Серија А,во втора 20/17 пола сезона беше повреден и трета 37/30,партал правеше Пато сигурно ќе биде тука некаде со оглед дека е побрз од Палоски.Ги мењавам нон стоп, инаку Пато прошла сезона ми играше Advanced forward attack, не ми даде многу голови едно 16-17 у Сериа А, па сеа сезонава го пробуем како Deep lying forward support, а Палоски како Advanced forward attack... ќе видим како ќе иде, ако има некој совет нека каже x)