Football Manager 2010

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Да не има некаде да се стаат знакчињата на клубовите кои се без амблем? На пр. во англиско првенство или германско како што се?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Да не има некаде да се стаат знакчињата на клубовите кои се без амблем? На пр. во англиско првенство или германско како што се?
Ќе ти пратам линк за даунлоад по ПП од сите лиги што јас ги имам... скоро сите лиги поточно. Ако не знаеш што одкако ќе ги симнеш, пиши, ќе ти објаснам.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ќе ти пратам линк за даунлоад по ПП од сите лиги што јас ги имам... скоро сите лиги поточно. Ако не знаеш што одкако ќе ги симнеш, пиши, ќе ти објаснам.
Да, нема проблем, може ПП. Пиши и како се инсталираат, ако не ти е проблем :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Да, нема проблем, може ПП. Пиши и како се инсталираат, ако не ти е проблем :)
Ги аплоадирам моментално, за некои 10 мин провери си ПП. :wink:

A eве упатство како да си ги стаиш:

1. Extract the zip/rar file here:

My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/Graphics/Pictures/Club Logos

2. You may need create the above folders, if they do not exist.

3. Load up FM, go to Options > Preferences > Display and Sound

4. Untick ''Use skin cache'' box

5. Tick ''Always reload on confirm''

6. Then click ''Confirm''

7. Then finally restart FM.

8 And hey presto, those logos should appear.

:salut:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
за дресовите да не имате нешто?
- по можност да не бидат оние кој светат не ми се свиѓаат тие :uvo:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Еве ми тимот за втората сезона...

Прв состав ми е се тие што ги гледате 11 на терен, не се чудите што ми го нема Бориело и Хунтелар, Палоски е ѕвер.. а и Роналдињо подобар е од клупа :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Еве ми тимот за втората сезона...

Прв состав ми е се тие што ги гледате 11 на терен, не се чудите што ми го нема Бориело и Хунтелар, Палоски е ѕвер.. а и Роналдињо подобар е од клупа :)
Што им имаш наместено на Палоски и Пато?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Што им имаш наместено на Палоски и Пато?
Ги мењавам нон стоп, инаку Пато прошла сезона ми играше Advanced forward attack, не ми даде многу голови едно 16-17 у Сериа А, па сеа сезонава го пробуем како Deep lying forward support, а Палоски како Advanced forward attack... ќе видим како ќе иде, ако има некој совет нека каже x)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.124
Поени од реакции
1.718
за дресовите да не имате нешто?
- по можност да не бидат оние кој светат не ми се свиѓаат тие :uvo:
Над 3000 дресови

Download

1.Unpack the RAR file using 7-Zip or WinRar.
2.Copy its unpacked content to folder “graphics” subfolder of your Football Manager “user data” folder (if “graphics” folder is absent - create it!).
3.For being able to see kits from installed pack you must have the following settings in FM 2010 Preferences:
- Use Skin Cache = Off
- Always Reload Skin on Confirm = On

@Milanez Купи си го Wijnaldum, супер работа ќе ти заврши у следните 5 години, најмногу ради поставата.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
@Milanez Купи си го Wijnaldum, супер работа ќе ти заврши у следните 5 години, најмногу ради поставата.
Ооо овој го има Интер уште од прва сезона, партали прае :P
Сеа тешко да го им го земем, пробуев Сантон да им го купим ни за 40 не ми го даваа :S

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Над 3000 дресови

Download

1.Unpack the RAR file using 7-Zip or WinRar.
2.Copy its unpacked content to folder “graphics” subfolder of your Football Manager “user data” folder (if “graphics” folder is absent - create it!).
3.For being able to see kits from installed pack you must have the following settings in FM 2010 Preferences:
- Use Skin Cache = Off
- Always Reload Skin on Confirm = On

знам за овие, ги иам и не ми се свиѓаат... мислев како оние на почеток што ги има во Италија и Шпанија, такви дали има за другиве лиги...

M

marko 1996

Гостин
Еден wonderkid од мене

:icon_lol:
Чудо овој не ти го земале у милан со оглед на годиниве ... Иначе у последно време не играм менаџер нешо се нервирам ги водам 3-0 со Leeds и у последни 2 мин ми даваат 3 гола ... и ми скурчи сеа може пак ке продужам ама не толку како порано :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.124
Поени од реакции
1.718
Чудо овој не ти го земале у милан со оглед на годиниве ... Иначе у последно време не играм менаџер нешо се нервирам ги водам 3-0 со Leeds и у последни 2 мин ми даваат 3 гола ... и ми скурчи сеа може пак ке продужам ама не толку како порано :)
И ја играм со Лидс и засега супер ми иде, прва сезона без проблеми освоив 3та лига, и моментално сум прв у Чемпионшип, али 3 поени разлика од првиот до шестиот :).Ти сеа ако играш у Чемпионшип или Премиер лига немоеш да ги тепаш сите утакмици.Земи си подобра одбрана, ако си на почеток земи го Campbell,Pele,Jorge Andrade и барај играчи за без пари, као Ван Дер Мејде.Овие играчи никако да не се ги шитнал: Beckford,Snodgrass,Kisnorbo,Howson,Klikenny.Rui Marques,Showumni(вака некако беше),Hughes,Grella како и двата голмани се срање, шиткај ги одма и купи го Silviu Lung Jr, за 300к моеш да го земеш, си завршил работа за следните 4-5 сезони.

знам за овие, ги иам и не ми се свиѓаат... мислев како оние на почеток што ги има во Италија и Шпанија, такви дали има за другиве лиги...
А вакви?

Ѕирни овде имаш милион за download од овој стил, ако не ти се свиѓа разгледај го сајтот, има доста интересни работи.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ги мењавам нон стоп, инаку Пато прошла сезона ми играше Advanced forward attack, не ми даде многу голови едно 16-17 у Сериа А, па сеа сезонава го пробуем како Deep lying forward support, а Палоски како Advanced forward attack... ќе видим како ќе иде, ако има некој совет нека каже x)
Јас Палоски во Парма го играв како Target Man-Support и наместив да ми е Primary Target Man-Run onto ball и одличен беше прва сезона 37/34 гола во Серија А,во втора 20/17 пола сезона беше повреден и трета 37/30,партал правеше Пато сигурно ќе биде тука некаде со оглед дека е побрз од Палоски.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
Грдо е кога играш со слаб тим, пример еве јас со Сандерленд, третата сезона прво место, и четврата сезона имам многу пари за трошење, пробувам да купам некои млади и добри играчи (Еванс, Шкртел, Агер, Алексис Санчез, Хамшик) ама никој не сака да иде, па мораш да се задоволуваш со некој постари играчи (Мансини, Чаби Прието). Едино Гуркуф што го земав за 30 милиони, партали праи, најдобар стрелец ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom